АПРИЛКИ 2013 - тема 21

• 29 783
  • 724
  •   1
Отговори
# 105
 Mr. Green и аз още будувам, гладна верно, нагълтах се с вода, че да не ям по никое време нищо.
чакам ММ да се събуди, той около 4 става (да се занимае с хобито, то е общо, ама съм го зарязала сега аз Joy ) да си правим компания  Mr. Green
явно към 7 ще ми се приспи, ама ще е късно Wink

дано само аз будувам тук.

# 106
добро утро....

Аз днес се събудих със сълзящо око....конюнктивит. Sad
Някоя от вас да се е сблъсквала с това по време на бременността?
Прочетох, че като начало мога да промия зачервеното око с лайка...но само толкова
Естествено по закона за всеобщата гадост ми се случва в неделя Sad

Ако някой има опит нека сподели.  bouquet

Дано денят ви да е спокоен и усмихнат Simple Smile

# 107
А мен ме болеше зъб вчера Confused, сега не, дано е било нещо леко, че баш сега не мога да ида, ще си родя на зъболекарския стол  Crazy
Събудих се днес, качих се на кантара и пуф - 1 кило го няма Shocked Дано да расте това бебе. Thinking
Днес ни е първата годишнина от както се запознахме  Heart Eyes
Скрит текст:

# 108
Честито Еовин Така ми се ядеше шоколад! Hug

Последна редакция: нд, 17 мар 2013, 10:34 от г-жа Анна

# 109
А мен ме болеше зъб вчера Confused, сега не, дано е било нещо леко, че баш сега не мога да ида, ще си родя на зъболекарския стол  Crazy
Събудих се днес, качих се на кантара и пуф - 1 кило го няма Shocked Дано да расте това бебе. Thinking
Днес ни е първата годишнина от както се запознахме  Heart Eyes
Скрит текст:

Честита годишнина тогава, живи и здави  bouquet Grinning
Това 1 кило не го мисли...нищо не е
Мен зъбите ме болят като ям такива неща, с които черпиш тук, заради скапането кървене на венците, от което явно са ми се оголили някакви нерви...доколкото са ми останали  Confused

# 110
Еовин

MaDMamA или промиваш с лайка или сребърна вода.Има капки Гаразон,но са с антибиотик и незнам дали можеш да капеш-иначе помагат за 2 капания.
Аз от днес съм в 9 месец-малиииииии направо немога да повярвам,че не остана Hug

# 111
Еовин,
честито ви Simple Smile още много, много да има!

за зъба - аз ходя профилактично през бременността, досега 3 пъти, ок са, имах два кариеса, които направиха 5мес,някъде.
тия дни периодично ме свиваше венец ли, зъб ли, по-скоро като мъдреца го идентифицирах, през седмица, 3 дни, различно за около час-два, даже пих парацетамол веднъж, ходих при моята зъболекарка спешно и ми каза, че в 8 и 9ти месец бебето буквално изсмуква калция от майката, и започва първо от зъбите  Shocked
прегледа ме, всичко си беше ок, каза ми може би от по-голямата чуствителност сега на зъбите и те заболява някъде.
на снимка ще ходя след раждането по някое време, ако ме боли пак така.
затова, за твое успокоение иди на преглед, но предполагам, че те боли от бременността.

може и да има нещо, ако е за лекуване зъболекарката ти ще прецени дали сега или след раждането.

MaDMama, за конюнктивита - може да не е това, едва ли е, при него се залепя окото с гурелчета и тн, ако имаш коластра вече капни си две-три капки във външния ъгъл на окото.
ако те е страх - с физиологичен разтвор промивай на често, няма проблем.
друго - док трябва да ти предпише като те види какво ти е точно  Peace

в медицинските центрове има дежурни и такива лекари.
отиди ако много ти сълзи на док или поне в аптека, на която имаш вяра да ти дадат нещо.
само да ти кажа, че на мъжа ми от джакузито му сълзеше после едното око, док каза че е замърсено или по-скоро вирус някакъв и до седмица мина, изписа му капки АБ
но не си предписвай по-добре сама лечение.

# 112
Честита годишнина, още много да посрещате.
А за изчезналото килограмче - вчера едно момиче беше ми побликувало на стената презнаци за скорошно раждане и там пишеше за загуба на тегло. Така, чеее. ......   Hug

Иначе да се похваля преди малко станах, голям сън голямо нещо, скоро не се беше случвало    Grinning

# 113
Аз имах конюктивит и то доста гаден по коледа,някъде 5-6 месец съм била.Докторката ми изписа капки,но се оказа,че дозата ми е била малка,прехврли се и на другото око и така 7 дена поне нямаше излекуване....после ходих на друг доктор и ми увеличи дозата+още едни капкии скоро ми мина като продължих да капя още 10 дни след като се излекувах.По същото време ме пипна жесток гърлоболи мисля,че можеше да е следствие от конюктивита...хубаво е да го лекуваш,защото може да се прехвърли на бебето после.
Ася-за тарифите на Селена,1300 си е секциото,тези 500 лв са ако не е осигурен пациента.

# 114
ако е конюнктивит, обаче,
може и да не е, дано не е  Peace

и когато се капе нещо в очите се капе в двете едновременно, точно заради свързаните слъзни канали, дори и другото око да е видимо здраво.

ние отиваме на разходка навън и да се видим с кумовете Simple Smile

да не забравите да ги поздравите!

# 115
  • Пловдив
заинтригувахте ме и мен с адреса, на който се записва бебето. ние нямаме брак и не съм си сменяла постоянния адрес, но имам и временен, който е същия като постоянния на таткото. в такъв случай детето с какъв адрес ще бъде записано? newsm78
детето взима адреса на майката - и постояния, и настоящия Peace

jos
, за съжаление доки категорично отказва да пробва нормално раждане с тази двойно увита връв Sad То и аз не бих се навила, при положение, че има голям риск... Остава да се надявам да се развие и евентуално да се обърне...
Здраве да е - само всичко да е наред, пък дали нормално или секцио... Вече като че ли свикнах с мисълта Confused
За упражненията - забрани ми ги , понеже имало опасност от задушаване на плода, ако пъпната връв се окаже обтегната около вратлето

Ние вчера направихме разместванията вкъщи и дреб е много щастлив, че в стаята му значително се освободи място за игра hahahaПреместихме му всички играчки там и сега не мога да го докарам във всекидневната Joy hahaha
Сложихме и кошарата до нашата спалня - как не сме се сетили и той като беше малък, да е такова разположението newsm78
Смятах днес да започвам с прането на дрешките на беба, но ще го оставя за утре Simple Smile

Ео, честита Ви годишнина   bouquet Още много, по много, по много такива да празнувате Hug

Ками, ти в Селена ли ражда newsm78 На кой ден те изписаха след секциото?

Аз за болницата си взимам таблета, телефона и апарата, като последния ще е някъде отгоре в раницата, че да е под ръка Mr. Green Предния път го бях оставила на дъното, а още родилна зала можеше да снимат бебока Sad
Предния път си говорех по телефона в предродилна, а в следродилна даже извикаха таткото при мен Simple Smile Но това беше при нормалното раждане, сега не знам как ще е... Трябва да питам като отида newsm78
Чудя се да ангажирам ли дула сега...
...ох, и нов план за раждане трябва да попълвам... Ужас #Crazy

# 116
Добро утро, аз заспах снощи в 2 часа. май от вълнение, че мъжо се прибира днес.
Честита годишнина Ео!   bouquet  Така до 100 години да я откарате!

Jos За урината и аз не мога да го разбера. Пише следното:
Седимент   2-3 левкоцита,ед.еритроцита,бактерии,пл.еп.кл.   
Утре съм на доки и ще виим дали ще пускам стерилна урина.
Притеснявам се.  ooooh! ooooh!

Мами днес е празник и не се чисти и работи. Аз само ще забърша праха и ще сменя чаршафите Wink
Хубав ден и не забравяйте, че е ден за прошка!.

# 117
sweet_maniche на 5 ден ме изписаха,иначе съм много доволна от клиниката,но ти знаеш че отношението и обслужването е на ниво.Аз момичета се цедя и си замразявам кърмата,днес в 12 ще отида да видя бебки newsm44

# 118
Благодаря Ками,аз утре съм на преглед и вторник ще отида до Селена да говоря с анистезиолог.

# 119
MaDMama, за конюнктивита - може да не е това, едва ли е, при него се залепя окото с гурелчета и тн, ако имаш коластра вече капни си две-три капки във външния ъгъл на окото.
ако те е страх - с физиологичен разтвор промивай на често, няма проблем.
друго - док трябва да ти предпише като те види какво ти е точно  Peace

Благодаря за споделения опит jos. Ще продължа с лайката, а ако и утре е червено, ще ходя на лекар. Лайката определено го поуспокои още от първия компрес...дано просто да е замърсено и да се размина с компреси...
Относно коластрата....аз нямам...има ли такива сред вас, които имат в 8-мия месец коластра?

Общи условия

Активация на акаунт