Звездни компромати-167

• 58 277
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Eто тук вече и на мен ми харесва. Изглежда свежа и по-млада.  Simple Smile
Peace

# 601
Цитат на: `FSS` link=topic=709000.msg24704240#msg24704240 date=13
[/quote

Този Еди Сибриан, ох, много го харесвам, но пък много "мирише" около него и жените му. Защо няма идеални мъже, защо?  Tired
Куин,какво искаш да кажеш с това "мирише"

# 602
Този Еди Сибриан, ох, много го харесвам, но пък много "мирише" около него и жените му. Защо няма идеални мъже, защо?  Tired

Ами всичко това, което се коментира няколко страници. За цялостните отношения с/на хората около него.  Peace

# 603

Ами всичко това, което се коментира няколко страници. За цялостните отношения с/на хората около него.  Peace
Ох,чета малко по диагонал,та съм пропуснала е Сибриан ми е голям любимец

# 604
# 605
  • До морето
Ауууу тя пак ли е бременна, изтървала съм! Браво на Бахарчо, тъкмо го обсъждаме в отчетната!

# 606
# 607

Eто тук вече и на мен ми харесва. Изглежда свежа и по-млада.  Simple Smile

Идеален е Антонио Бандерас, много държи на Мелани и децата и. През какво ли не минаха и все още са заедно, друг на негово място сигурно щеше да я зареже.

# 608
# 609
  • Cyprus, Пловдив
Прочетохте ли стихотворението написано за НиЛо  Mr. Green Laughing
http://-spam082-/n/smyah-napisaha-stihotvorenie-za-zhivota-na-nikoleta.68955.html   от Хотнюз е  Peace

# 610
  • София
Емили ВанКамп и Джош Баумън - пишат бележка на собственика на колата, чийто мигач неволно са ударили при паркиране  Simple Smile

# 611
Снимки на Мария от най- новия ѝ клип, който трябва да излезе до седмица  -  1..  2..

# 612
Браво.
Български фолклор със Шанел. Crazy
И, за да не е спам: скандалната реклама на Louis Vuitton, която разяри феминистките

# 613
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Според мен рекламата е великолепна.

Елизабет Тейлър

# 614
Луи Вютон за този сезон не са направили много дрехи, затова моделката им е най- вече гола  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт