Звездни компромати-167

• 58 245
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
  • София
ЛиАн Раймс е била дебеланка?!  Shocked А аз си мислех, че винаги си е била гърчава. Дори по едно време приличаше на анорексичка.
Браво на отслабналите и най-вече на запазилите в последствие новото си тегло.  Peace
Ако не се лъжа, тук, в темата, съм чела, че много е отслабнала и се стегнала, когато тръгва с Еди, защото той държал жените му да са слаби. Бившата му също била много стриктна в поддържането на теглото си.
Много е гадно да изглеждаш по даден начин, не толкова заради себе си, колкото заради някой друг. Предполагам де, но след като това е цената на някои жени, за да са с определен мъж...

Кофти е да си дебел и безформен. Самочувствието е друго като отслабнеш и се стегнеш. Лиан Раймс определно не е симпатична дебелана.

Едито е сладък, помислете- мъжът ви е сладур, с хубаво тяло, а вие сте глиган с анцуг. Нехармонична двойка, определено. Всеки иска да е привлекателен, не виждам нищо лошо в това да работиш над тялото си. /не включва арсенала на българските чалга терминаторки/.

eто го, трябва да поработи за корем и гърди

1
2

# 586

Много е секси  Heart Eyes Някой знае ли, в този филм голите сцени от дубльор ли са снимани?

# 587
Кой-е-този-Еди,дето-така-слабеят-заради-него? newsm78
Той-на-кантарче-ли-ги-кара-да-стъпват-преди-да-ги-обикне?
Тони-е-права,голяма-глупост-е-да-го-направиш-заради-някой.

Ей го убавеца:
Да, и на мен ме беше направило неприятно впечатление. Изобщо тия и двамата са ми гнусни и душевно нечистоплътни.
Ето го мнението:

Тя ли беше, мислех си 4е ще е тя, такъв такт и лУбезност (оффф на кредор съм) са й присъщи.  Sick
       Майката на тези деца я гледах в едно риалити шоу, обясняваше колко гнусно са постъпили Раймс и нейния бивш, и как са я изкарали, неадекватен парцал пред съда в опитите им да й отнемат родителските права, доколкото знам неуспешни. Но пък и тя не беше дале4 от описанието им  Laughing
Много гнусно даже постъпваха, на няколкото пъти, когато излизаше скандал с евентуална тяхна афера, отричаха до дупка, след което  като стана очеизвадно  Rolling Eyes, ЛиАнн започна да преследва бившата да облича същите дрехи, да отслабва като нея (а беше доста пухкава преди), като пълна психопатка се клонира като нея и пластични опареции и други простотии.
Но рано или късно всичко се връща. Преди 2-3 месеца ЛиАнн била влязла в болница след нервно разстройство заради непосилните диети които прави, само и само да задържи това лекенце Еди  Sick . Впрочем и Лианн и Хайди (бившата на Еди)са казвали в интервюта, че той обожава слаби жени и не би понесъл някаква дебелана до себе си и би я зярязал моментално. Въобще страшен комплекс е вкарал на новата си жена, за да не я остави. И преди ми беше страшно противна, заради показността която прави с децата на Еди наричайки ги свои, че видите ли била по-добра майка и от тяхната, но наистина вече ми е жал за това момиче, защото Еди ще я стъпче като мокър парцал рано или късно. Щом до клиника за нервни заболявания я е вкарал.

Голям панаир беше тяхната....и въпреки всичмко смятам, че той е лекето в случая.  Sick

# 588

Много е секси  Heart Eyes Някой знае ли, в този филм голите сцени от дубльор ли са снимани?

Доколкото знам, прелестите са си негови  Wink.

# 589
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не са дублирани, във филмите от този тип дубьори рядко се ползват.

# 590
Ясно, и аз така се надявах  Mr. Green Просто ми изникна някакъв спомен, но може и за друг филм и за друг актьор да е ставало въпрос.

# 591
ЛиАн Раймс е била дебеланка?!  Shocked А аз си мислех, че винаги си е била гърчава. Дори по едно време приличаше на анорексичка.
Браво на отслабналите и най-вече на запазилите в последствие новото си тегло.  Peace
Ако не се лъжа, тук, в темата, съм чела, че много е отслабнала и се стегнала, когато тръгва с Еди, защото той държал жените му да са слаби. Бившата му също била много стриктна в поддържането на теглото си.
Много е гадно да изглеждаш по даден начин, не толкова заради себе си, колкото заради някой друг. Предполагам де, но след като това е цената на някои жени, за да са с определен мъж...

Не е вярно,
отслабва доста преди Еди!
Ето доста подробен таймлайн в снимки как е изглеждала от 1996 насам, подробно са описани и гаджетата и
http://www.mylifetime.com/movies/nora-roberts/northern-lights/le … gh-the-years#id=1

Великолепна Евън за пореден път  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Муре  Hug

# 592
# 593
Кейт Мос с лек грим много ми харесва  Heart Eyes

Хилари Дъф

Матю Макконъхи за априлския брой на Детайлс в интервюто говори в защита на приятеля си Ланс Армстронг

Раян Филипе и Ашли Грийн са спрягани за най- новата холивудска двойка.

Джеймс Франко на снимки

Тори Спелинг

ЛиАн Раймс

# 594
http://www.parismatch.com/Royal-Blog/Monaco/Actu/Urgent-Monaco-A … t-parents-472937/- Годеницата на Андреа Казираги е родила момченце.

# 595

Годеницата тази от снимката ли е?

# 596
# 597
Мерси, не ми харесва девойката  Peace.

# 598
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Какво да и харесваш, крокозъбел същи Tired. Но е щерка на мултимилиардер, така че е финансово красива Mr. Green

# 599

Eто тук вече и на мен ми харесва. Изглежда свежа и по-млада.  Simple Smile

Този Еди Сибриан, ох, много го харесвам, но пък много "мирише" около него и жените му. Защо няма идеални мъже, защо?  Tired

Общи условия

Активация на акаунт