Парфюмни размисли и страсти - 170

• 52 908
  • 710
  •   1
Отговори
# 555
Съпругът ми е в командировка ,купил ми е един парфюм ,който се казва FCUK her EDT.
Бихте ли описали аромата му..лек ли е ,свеж ли е,вечерен ...Не мога да се разбера с мъжа ми..
Ето тук прочети за него http://www.fragrantica.com/perfume/FCUK/FCUK-Her-694.html

# 556
Ронита, много съм любопитна как ще си паснете с Чайнатаун. Как стреляте на сляпо 100ци, не ви ли е страх от разочарования?
На мен много често ми се е случвало след внезапно лудо влюбване, да изстина много бързо след 10-20мл, затова вече чакам доста време преди да направя покупка. Имам доста половин шишета, които искам да довърша, а някак не посягам към тях...а не си ги и давам...

Вече се запознах и много харесах Чайнатаун Heart Eyes, благодаря Ковачева Hug

Различен е от всичко което съм носила досега и въпреки това ми стои чудесно, явно вече ми е време да започна да опознавам нови аромати извън групата на ванилените гурмета Mr. Green
А за стотиците, при мен лакомията си казва думата, нали обикновено разликата в цената между 50 и 100 мл е малка и аз да не се мина hahaha А и от по-редките неща винаги може да се размени отливка за нещо друго интересно Simple Smile

# 557
  • Пловдив
То лятото и да искаш незнам как ще ги носиш твоите Гурмета, според мен така ще се изменят и ще стоят по тотално различен начин , добре че не сме от един град, че ако решиш да ги носиш и лятото все пак няма опасност да се засечем   Hug Joy . Няколко пъти лятото съм се засичала с мацки, които носят сладки неща и направо не мога да им се начудя...   Crazy

# 558
За лятото си имам други любимци: Нилските и Покривните градини, Ирис Юкиойе, както и Филосикос и нищо друго не ми трябва Whistling При летните трудно си харесвам нещо ново за разлика от зимните..

Сега се сещам, че миналото лято носих няколко пъти Л на Лолита и хич не стоеше зле, ще трябва някой път да експериментирам и с шоколадите, може пък тези които са в комбинация с портокал да се окажат подходящи и за жегите Thinking

# 559
  • Пловдив
При вас вечер климата е друг , има леко разхлаждане и може и да стои ок, но през деня в най-големия пек незнам. Айде засилвай се да търсиш нещо ново пролетно-лятно , стига трупа гурмета  Peace   Ще изровиш ти сега най-дълбокия и непомирисван в форума ниш , знам аз!   Flutter

# 560
  • Там, където ме обичат

По темата, за фитнес говорите, с какви аромати ходите?

Преди време отивам една вечер на спорт /не е фитнес, но пак пада голямо потене/ и след около час усещам наблизо онази страхотна и типична Герленовска нотка. И си викам - басиму и мадамите, ходят на спорт с Герлен.  Класа и стандарт отвсякъде Heart Eyes А мисълта кой точно е, не ми дава мира. Да е Инишъл, не е, да е Шалимар, не е. Изяждам се от яд и мъка, че не мога да се сетя кое е туй познато, ама познато нещо...Едва после в съблекалнята включих, че сутринта лееекинко се фъснах със Самсара.
Та така, на спорт ходим с това, което си сложим сутринта, ако помним де.  Mr. Green 

# 561
  • Варна
.............ще трябва някой път да експериментирам и с шоколадите, може пък тези които са в комбинация с портокал да се окажат подходящи и за жегите Thinking

Пробвай оранжевото Missoni - шоколад, портокал и солена морска нотка. Един от неизменните ми любимци за лятото, което ме подсеща, че трябва да си го купя пак.

# 562
  • Germany
Ковачева, искам и аз да мина през офиса ти!

Точно ние разбираме и от нахалство и от прибраност - причиняваме и понасяме. Нали сме жени - гъвкави, според обстоятелствата.
Сакън, недей Naughty Stop Mr. Green Иначе както винаги си права Hug

Това винаги ме е удивлявало... и май не съм намерила дори и за себе си обяснение какъв точно е механизма на това свикване... Чудя се хората, които ползват все един и същ парфюм, няма ли момент със свикване и притъпяване на усещанията при тях?
Петя, механизма е много прост - както е с еднообразната храна, правенето на секс с един и същи партьор, и др. подобни - всичко трябва да е с мярка. Еднообразието прави и най-любимото нещо просто рутина и не носи вече удоволствието, което си изпитвал в началото. Навремето, когато Орнела Мути беше мечта на повечето мъже, имаше виц за мъж, захвърлен на самотен остров с нея. След време го спасили и питали какво е било най-трудното му преживяване, а той отговорил -"Питаш ли ме, като всеки ден трябваше да правя секс с Орнела Мути" Mr. Green Аз носих с години Ангела на ТМ. Само него, всеки ден Crazy Изхабила съм 4 стотици. Смених го, защото не го усещах вече върху себе си, до такава степен цялото ми същество беше пропито с аромата му. Върху друг човек винаги го отчитам и харесвам, но върху себе си - не. Наскоро се пробвах пак да го нося. Не става, освен че е променен вкусът ми, отново не го усещам върху себе си. Явно заболяването е трайно и необратимо Sad
Днес Ронита пак ме изненада Grinning. Освен с нов външен вид, който много й отива Party, така и с одобрението на Чайнатаун. Радвам се, че ти хареса Hug
Тя пък ме запозна с http://www.fragrantica.com/perfume/Bond-No-9/New-Haarlem-3258.html
Въобще не е мой. Цял ден трудно го издържам, и то само от едно пръсване. Много мъжки, много подправков, даже го усещам в стила на СЛ. Не е посочено къри, но при мен избива страшно много и се чувствам като изпусната в казан с индийска яхния. Ванилията е солена и не на място за мен. Кафето също е доста осезаемо, но определено не ми се нрави комбинация от лавандула, кафе, ванилия и къри. Трайността няма да коментирам - уникална е. Благодаря за пробата Hug

"Звездният" ми миг беше, когато преди няколко седмици отидох на работа буквално окъпана в Будоар. Мисля, че ако този ден на входа на офиса имаше парфюмен дрегер, щяха да ме тикнат в изтрезвителя за 48 часа Simple Smile.

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Номинация, за готин парфюмен лаф, иначе добре че не съм била в обкръжението ти, през тези седмици Crazy Mr. Green

# 563
Благодаря за предложението Mims, задължително ще се пробва Hug

В кои магазини да го търся, или се намира само онлайн? Аз имам три шоколада в комбинация с цитруси: Bitter Orange & Chocolate Jo Malone; I Confiture Nobile 1942 и Fruits de Noel Orange & Chocolat Yves Rocher, но и трите ги дават подходящи за есенно-зимния сезон, а Missoni гледам, че е подходящ и за пролетно-летния, ще ми е интересно да ги сравня Simple Smile

Kovatcheva, жалко че не сте се спогодили с Ню Харлем и добре че така предпазливо си пръсна от него Laughing Аз къри в него не усещам, за мен е сладък и вкусен като палачинки с кленов сироп, чаша кафе и малко лавандула за разкош Heart Eyes

Последна редакция: пт, 05 апр 2013, 19:56 от Ronita

# 564
Петя, механизма е много прост - както е с еднообразната храна, правенето на секс с един и същи партьор, и др. подобни - всичко трябва да е с мярка.
Малко хора си признават, че разнообразяват в тази област с идея да се спасят рутината! Sunglasses Laughing Масово ли е?

Нещо на Дюпон, което е с най-популярните съставки - роза и уд, за което обаче Фрагрантика не е и чула, а е издание 2012. Thinking

# 565
  • София
Тя Фрагрантика понякога е назад с инфото - тук са го чували, че и го обсъждат.
Ама така е, като не направиха Бг Фрагрантика  Crossing Arms

# 566
  • Germany
Малко хора си признават, че разнообразяват в тази област с идея да се спасят рутината! Sunglasses Laughing Масово ли е?
Кое? Признаването или разнообразяването Whistling
Разказвала съм ви за моя приятелка, която от години носи само Ange ou Demon Givenchy. Винаги го свързвам с нея този парфюм. Беше ме помолила да й го поръчам и привечер парфюмчето пристига. Отварям да го помириша и моето дете се навря и то да души, къде ще изпусне тя Party
Помирисва и казва: "Мммм, мирише ми на Бетина" Shocked Как го свърза точно с нея, без дори да я спомена не мога да си го обясня, но е факт  Shocked

# 567
Кое? Признаването или разнообразяването Whistling
За признаването говорех Laughing За разнообразяването е ясно! Whistling

За мен не е странно това, което детето е отразило.  Simple Smile  Децата и хората с необременено (парфюмно) обоняние са изключително точни когато коментират някой аромат.

# 568
  • София
Нещо на Дюпон, което е с най-популярните съставки - роза и уд, за което обаче Фрагрантика не е и чула, а е издание 2012. Thinking
Правят такива неща за Близкия изток, явно някак е стигнал дотук... Удовете в тях са много по-носими и за нашите носове. Имам две подобни неща на Боди Шоп (Белла  Hug) Роза и Уд и Дърво и Уд, ако някой иска да пробва, да ми даде знак. Интересно, че и тях ги нямаше в сайтовете на Боди Шоп.

# 569
Ненавиждам парфюмите на марката Дюпон като цяло, иначе бих го пробвала.

Общи условия

Активация на акаунт