Парфюмни размисли и страсти - 170

• 52 922
  • 710
  •   1
Отговори
# 510
  • Велико Търново
Инсоленс ми е особено любим аромат,но трябва да се ползва премерено Peace Нямам толкова много опит в парфюмно отношение като повечето от вас,но поне засега този аромат ме завладя дотолкова,че да си го поръчам пак....по-нататък Wink сега е ред на пролетно-летните аромати Peace Мисля отново да заложа на Герленските Аква алегории + Нарцисо Родригес Есенс -за разнообразие Wink

# 511
интелигентни жени сте, от кога започнахте да се делите на прости и сложни според парфюма? дали е не по-добре да си говорим за приятни неща? Аризон, много харесвам описанията ти и за това просмисли последния си пост  Wink

пп няма да казвам дали харесам споменатия парфюм, за да не получа обвинения в пристрастност  Joy ; макар, че който ме 'познава парфюмно', знае  Mr. Green

# 512
  • София
Аризона, моля те споделяй!  Hug Много обичам да те чета!
Първо всеки има право на мнение , вкус и уважение.
Аз говорех за количество, не за конкретен парфюм или типаж.
И трето, постът ми ( за "простащината и изискаността") , не беше насочен към теб !   bouquet

# 513
  • София
Минавам да се се похваля или оплача, не знам кое е по-удачно в случая.. След като се удържах цели 12 дни да не купя нищо, ни отливка, ни пробичка даже, днес предадох фронта с една стотица Чайнатаун и то без да го познавам ooooh!
Ronita, тъкмо се чудех, къде се дяна. Защо така ни вест ни кост в парфюмната тема. А ти ето какви ги вършиш...  Laughing На мен не ми харесва Чайнатаун. Не е от нашия тип парфюми. Дано да бъркам все пак!  Rolling Eyes

# 514
Аризонкеее, айде ся - аз също се поливам с Insolence edt отвреме-навреме и 'безочливо' си развявам шлейфа сред студенти и колеги, по детски площадки или вкъщи под юргана. Стой си тук и без такива да зачезваш пак от няма нищо.

# 515
  • Sofia
Заради вас цялата ми спалня мирише на Инсоленс едп! Вчера го носих и после метнах блузата в стаята.   Laughing

# 516
Дързост, твоето име e  Insolence!

Направете си по обстойни справки , момичета, за значението на Insolence.

Също и затова как се прави превод на име на парфюм, на поезия и т.н.Пиша от айпада и не мога да се задълбочавам.

С тази буквалност в превода, някои рискуват да преведат Insolence Blooming като нагъл металургичен цех за студено валцуване.
Затова по внимателно с превода.

# 517
Хаха, опасна работа, ей!
Всичко е наред, мацки, просто ми стана много забавно от коментарите. Laughing
Колкото и да е силен, каквото и да е количеството, след н-ти поред ден, го усещам слабо. Околните и те - дишат в кататонен ступор и толкоз. Жалко, че ми омръзна класическият Пойзън, инак щях да ги върна към живот много бързо.  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 518
В 2-3 читави сайта уж от които поръчвам Инсоленс не е наличен вече. Mr. Green Дори Май Инсоленс.
Защо ли Wink Харесвам и двата и аз. Но в момента имам само втория.

# 519
Отмъстителната за мен е най-красива в базата си, даже ако трябва да съм честна на другия ден ми харесва най-много Blush.

На мен пък Отмъстителната ми харесва най-много в началото, когато се усещат цитрусите и лавандулата, после когато започне да се вихри пачулито не ми е особено любим.. В тази връзка да попитам сещате ли се за парфюм подобен на началото на Отмъстителната, който да не се променя много по-нататък?

# 520
Не е съвсем по темата  това някой използвал ли е същото като парфюма ли е    http://1001-bg.com/bg/product-view/3061.html   ако връзката не се отваря става въпрос за Addict - Дезодорант  Дезодорант Спрей 100 мл    53'00 лв

Миризмата е същата Simple Smile Лично аз не можах да я понеса и прехвърлих парфюма на сестра ми  Mr. Green

Благодаря   Troy , ще си взема дезодоранта като не мога парфюма.

# 521
  • София
Скрит текст:
Лю, пя на една сцена с Таря! УАУ!  Grinning Направо нямам думи колко съм впечатлена!   bouquet

...Колкото и да е силен, каквото и да е количеството, след н-ти поред ден, го усещам слабо. Околните и те - дишат в кататонен ступор и толкоз. ...

Това винаги ме е удивлявало... и май не съм намерила дори и за себе си обяснение какъв точно е механизма на това свикване... Чудя се хората, които ползват все един и същ парфюм, няма ли момент със свикване и притъпяване на усещанията при тях?

# 522
Парфюмни, днес съм с възневидяната D&G Pour Femme  Blush Казвайте да си споделям ли маршрута, и на театър ще ходя, че съм намислила да взема дъха на Калин Врачански по най-буквалния възможен начин - като не го оставя да диша човека  Crazy

...Колкото и да е силен, каквото и да е количеството, след н-ти поред ден, го усещам слабо. Околните и те - дишат в кататонен ступор и толкоз. ...

Това винаги ме е удивлявало... и май не съм намерила дори и за себе си обяснение какъв точно е механизма на това свикване... Чудя се хората, които ползват все един и същ парфюм, няма ли момент със свикване и притъпяване на усещанията при тях?

При мен има някаква степен на свикване, но и на опознаване - в началото всичко ми е много ярко, а с всяко следващо носене усещам по-добре нюансите на аромата, или поне така си внушавам.  Simple Smile

# 523
  • на терасата

При мен се получава така с любимите аромати. Все си мисля, че съм пръснала недостатъчно, за да е пълно удоволствието, и ми се иска да се поливам още и още. Получавам забележки и ставам по-внимателна с количествата  Confused

Последна редакция: пт, 05 апр 2013, 11:26 от рак-щрак

# 524
Абсолютно се заливам с любим парфюм. Въпреки, че го сменям всеки ден, спирам да ги усещам.

"И облак от парфюм "  е казала Коко за елегантната визия и аз стриктно спазвам повелята особено в тази част.

Само като ходя на фитнес внимавам,

е, внимавам, внимавам, но колко да внимавам:))))Като жива реклама на даден аромат съм и обикновено всички от фитнеса след някакъв кратък период от време почват да използват същите парфюми.
И сме като в униформа, парфюмна такава.

Общи условия

Активация на акаунт