Лидл ::25::

• 63 807
  • 751
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Момичета,като цяло има ли още доволни количества по различните клонове още от промоционалните стоки от "топ марките"?Ние сигурно ще ходим да пазаруваме утре,памперси,Нутела,Персил,3 в 1 та да съм подготвена ще има ли,няма ли?
Тук имаше. С изключение на Персил за цветно. Беше останал само за бяло - и течен, и на прах. Даже си купих още една Нутела.  Blush

# 241
Момичета,като цяло има ли още доволни количества по различните клонове още от промоционалните стоки от "топ марките"?Ние сигурно ще ходим да пазаруваме утре,памперси,Нутела,Персил,3 в 1 та да съм подготвена ще има ли,няма ли?
Тук имаше. С изключение на Персил за цветно. Беше останал само за бяло - и течен, и на прах. Даже си купих още една Нутела.  Blush
Благодаря!  bouquetНа мен всъщност точно Персил за цветно ми трябва.Дано в изгревският клон има още от него.

# 242
  • Пловдив
Гледам, че в брошурата има и някакви дървени шкафчета...за тв и едно по-високо тип комод..
Виждали ли сте ги? Има ли ги и в магазините?
"Читави" ли са?

# 243
На мен всъщност точно Персил за цветно ми трябва.Дано в изгревският клон има още от него.
Точно от този м-н ми донесоха снощи Персил сензитив .Обаче шоколади нямало /само 1 ми донесоха/

# 244
Не помня дали е била коментирана правоъгълната форма за кекс, която е от утре на промоция?
Хубава ли е или е някакво тенеке тип подобни в Метро? Някой може ли да я препоръча, че утре се чудя дали да ходя за нея?  newsm78
Мерси!   bouquet

# 245
Имам 2 такива от разпродажбите,миналата година.Ползвам ги редовно за хляб и козунак/че у нас кекса трябва да е кръгъл/-не са мръднали.....пък,да си кажа,не им се престаравам с грижи/в смисъл,че си ги мия както и обикновенните форми/.

# 246
  • Русе
Като сте отворили дума за кексови форми, аз да се оплача от моята, която купувах преди 2 години като отвориха ЛИДЛ в Русе  Mr. Green Моята е от кръглите с отварящ се борд и със сменящи се дъна - с приставка за кекс и с плоско дъно. С такова желание си я купих, точно заради свалящия борд. Тогава беше 10 лв., а в МЕТРО бяха по 15 лв. Да съм я ползвала мах. 10 пъти. За печене - точно 2 пъти, в останалите случаи правя бишкотена торта в нея и ми е удобна, че и се маха борда. Първо - тече, явно борда не може да се затвори плътно и второ - ръждяса. Веднъж пекох ябълков сладкиш, като отдолу се слагаше карамел. Като протече карамела, че като се запуши фурната, окадих къщата.

За тампоните - аз като Ви казах, че не са същите като преди, веднага се намериха опоненти. Като си ходихме предната седмица в Русе си погледнах пакета, който ми е там със старите тампони. Ами пише си 100% памук, а тези са памук, микрофибър и изк. влакна. А на етикета в магазина пише "100% памук". Следващия път ще им направя забележка да си го сменят.

В Ловеч днес имаше от всички намаления. Май само 3 в 1 беше останало 1 кутия, но то не ме вълнува.

Днес като си наливах мляко в кафето, случайно ми се наби в очите капачката. Ами то това мляко е с 1 месец трайност, бе  Shocked Как е възможно?
Попитах в магазина за млякото в найлонови пликове, но ми казаха, че го включвали в заявката, ама не го получавали. Утре пак очаквали доставка. Дано го заредят!

# 247
Първо - тече, явно борда не може да се затвори плътно и второ - ръждяса. Веднъж пекох ябълков сладкиш, като отдолу се слагаше карамел. Като протече карамела, че като се запуши фурната, окадих къщата.

След като се напатих с един карамел за Кадрит Кадир с кексова форма ( не от Лидл) по същия начин, винаги слагам втора тава отдолу! И добре,че е така, че като си метнах козунака миналата седмица и той се наду и поразпадна и падна в долната тава Wink

# 248
Днес като си наливах мляко в кафето, случайно ми се наби в очите капачката. Ами то това мляко е с 1 месец трайност, бе  Shocked Как е възможно?
Предполагам за млякото в кутиите говориш? Може и още как. В тетрапак-овите опаковки може да трае до 6 месеца. Докато не е отворено. После е друга бира.

# 249
  • Пловдив
Предполагам за млякото в кутиите говориш? Може и още как. В тетрапак-овите опаковки може да трае до 6 месеца. Докато не е отворено. После е друга бира.

Ама и отворено пак трае доста повечко от нормалното мляко...В кутия вече не купувам Naughty

# 250

Ама и отворено пак трае доста повечко от нормалното мляко...В кутия вече не купувам Naughty

Ми не знам, това, което аз купувам Pilos 1,5% UHT, повече от 3 дни в хладилника не издържа.  newsm78

# 251

Ми не знам, това, което аз купувам Pilos 1,5% UHT, повече от 3 дни в хладилника не издържа.  newsm78

Ние купуваме Пилос 3,2% и издържа ... ами не знам всъщност колко точно, но цяла седмица си слагам по малко от него в кафето, т.е. около седмица със сигурност ... за по-дълъг период не знам, защото свършва. Наясно съм, че не е кой знае колко истинско, но ме устройва засега ... А с такъв процент на тази цена в другите магазини не намирам ...

Последна редакция: чт, 21 мар 2013, 08:40 от Moringa

# 252
  • София
В листовката за трети март ми избоде очите едно нещо, което после проверих и в магазин. Оказа се, че прясното мляко Пилос е 2 вида. Едното е с по-голяма трайност и на него пише "мляко" на кутията. То седи обикновено при захарта и брашното. Другото е с по-малка трайност - на кутията пише "прясно мляко". То седи в хладилните витрини при яйцата. И от двата има висок и нисък процент, но са различни  Peace

# 253
  • София
 Joy чак сега ли я забелязахте тази разлика за млеката Simple Smile
Ние винаги си взимаме от хладилната витрина, супер си е млякото Simple Smile

# 254
Млеката обикновенно са два вида. Едните са "прясно мляко" с малка трайност, а другото мляко е UHT, което е пастьоризирано и незнам си какво още и то не се държи в хладилник. Има много голяма трайност, но след като се отвори пак си е обикновенно мляко. Не ми се рови из нета за UHT млякото, така че на който му е интересно нека си прочете.

Аз вземам прясно мляко от един чичко дето идва в квартала всеки ден. 2л за 2лв. и знам, че млякото е сурово и взможно най - истинско. Понякога ми стои в хладилника повече от седмица, и кво? Има консерванти ли в него? Нищо му няма. Обикновенно купувам по 2л мляко през 2-3 дни понеже и аз и детето си пийваме доста. Понякога и кремчета правя и то свършва бързо. Понякога пък не го поглеждаме изобщо.
Ако пък не усея да си взема мляко от чичкото , то гледам да си купя Ханско мляко, в найлонова кесия е, но с дръжка. Прилича на кана и не е нужно след отварянето да го преливам някъде, а си стои паво и опаковката си се затваря от самосебе си. Стува към 1,60лв и е 950гр.

Общи условия

Активация на акаунт