Лидл ::25::

• 63 775
  • 751
  •   1
Отговори
# 270
Краставиците са български и са хубави.
Туниките  Stop, а от днешните не видях.
Ябълките са много сочни,харесаха ми.
Сметката беше 6.22 лв.,предварително попитах момичето на касата
дали ще приеме 0,22 стотинки - "както предпочитате" - беше отговорът.
Това ми харесва ,че взимат под внимание мнението и забележката на клиента.
/след разговор с управителят на тема "стотинки"/
Еднакво неприятно е да искат стотинки, както и да отказват,но "както предпочитате"
е точното .

# 271
За памперсите-има в  Пикадили-50 лв картонена кутия (тройката са 150 бр, 4-130 мисля, на същата цена)
И да похваля ананасите от Лидъл - много ароматни и сладки.

# 272
  • Варна
За памперсите-има в  Пикадили-50 лв картонена кутия (тройката са 150 бр, 4-130 мисля, на същата цена)
И да похваля ананасите от Лидъл - много ароматни и сладки.
4ката - 132броя, а 4+ - 112. Аз вече няколко месеца от там купувам.

Сега се сетих вчера видях в нашия Лидл Фритюрник. Досега май не съм чела нещо за него, а му се замислих, понеже нямам у дома такова чудо, а обичам пържени картофки.  Blush

# 273
Само на мен ли тоя Едам ми е тоооолкова сладък на вкус.  newsm78 Направо като десерт мога да си го ям.  Grinning
И аз днес си взех от това сирене-кашкавал.Никога не съм яла или купувала,но напоследък имам интерес към "непознатите" кашкавали.Моето едем-а не съм го отваряла,само го огледах и подуших  hahaha.Ще го опитам и ще пиша пак.
Искам да изкажа и разочарованито си от ягодите.Нямат никакъв вкус на ягоди,2 пъти си купувам и двата пъти съжалявам,стояха до вчера в хладилника това е около 10-12 дни и имаше някоя друга развалена,ще си изчакам българските.
Загледах се и в 2-та броя тениски с къс ръкав,имат щампи и не знам колко ще издържат с прането а за ютия която не е с тефлоново покритие като моята ще си е малко "неприятно" гладенето.Иначе бяха доста цветни,за материя бяха тънки тип "проветриви".
3 круши,5-6 банана,3 лимона, 1 едем,1 паста за зъби аквафреш избелваща за 4лв и кусур-в последствие видяхме цената, че мъжо минал и взел без да погледне-както винаги,луканка "орехите" и т.х.от лев и девет ст.=30лв. Rolling Eyes
Портокалите са ужасни зелени,кисели и развалени Shocked .

# 274
Ами за мен е важна и цената,и от Тужур,и от Памперс съм доволна но 5-цата на Тужур ми идва на цена 32ст за бройка а ако взема от тези Памперс в Пикадили 4+ бройката ще ми дойде 44ст,а пък 5-ца на Памперс от промоцията в Лидъл поради липса на 4+ ще ми дойде на 43ст.Така,че явно ще си взема пак Тужур 5-ца щом 4-ката не си отговаря на размера.

# 275
  • София
Днес придърпах едно прясно мляко в бутилка да не остана по-назад пък и да видя какво толкова му хвалите  Wink От десертчетата също-последните бяха, от жълтите. Крема сиренето с ананас-ммм няма такъв вкус (и тук пак споменавам zvanche  Hug)
Правих соленки с бутертестото, заковано на първа страница-отново доволна. Мъжът ми все се кани да си купи шублера, намален тази седмица, да видим кога ще сколаса да иде.

# 276
Всъщност 4-ката на Памперс е от 7 до 14кг не до 12.Нямаше размер 4+. Peace
Купих си Персил за цветно течен и прахообразен,устоях и не си купих Нутела,купих от млякото в шише,краставица бая голяма за левче,десетртчетата 4 за 1.99лв наподобяващи киндерчетата,замразени миксове зеленчуци и т.н
От американската седмица бяха останали една смес за палачинки и някакви зърнени,фъстъченото масло беше свършило.
Имаше намалени с 30% пици,снежанка и крема сирене с пипер.
Въздържах се да купя Едам защото и той като Гаудата е бъкан с "хубавини" като консерванти и оцветители. Confused

Последна редакция: чт, 21 мар 2013, 19:59 от deyzi

# 277
И при нас няма 4+ памперси, но изобщо не съм гледала за килограми понеже ние май отказахме памперсите  Whistling

Ако някой е приритал за фъстъчено масло да свърка. Така стои в хладилника и никой не го поглежда.

# 278
И при нас няма 4+ памперси, но изобщо не съм гледала за килограми понеже ние май отказахме памперсите  Whistling

Ако някой е приритал за фъстъчено масло да свърка. Така стои в хладилника и никой не го поглежда.

Ако сте забърсали буркан Нутела, препоръчвам горещо палачинки с шоколад и фъстъчено масло. Събота това се очертава при нас - т.нар. "калориина бомба"  bowuu

# 279
  • Русе
Въздържах се да купя Едам защото и той като Гаудата е бъкан с "хубавини" като консерванти и оцветители. Confused
Аз прочетох съдържанието позамислих се, ама ме изкуши цената за кг. си казах - хайде ще взема една опаковка. Wink

# 280
  • София
Надявам се от Лидл да четат тази тема и да си вземат бележка. Знайте, че откровено ЛЪЖАТ за наличности на дадена стока при справка и по телефон, и по мейл. Ние все пак намерихме прахосмукачката, за която бях помолила да проверите във Вашите магазини (благодаря на който се отзова  Hug ). НО междувременно по мейл и по телефон ни излъгаха, че няма наличност, и в склада нямало... А се оказа, че в поне 2 магазина имало. При това не само една бройка. Така че по-добре питайте познати, отколкото да вярвате...
И друго - ако стоката се разглобява, отворете на място и си пребройте частите. Единия път лиспваха винтчета, хартиената торба и упътването, но пък за сметка на това имаше излишна тръба и калъф  ooooh! ooooh! ooooh!

# 281
Само на мен ли тоя Едам ми е тоооолкова сладък на вкус.  newsm78 Направо като десерт мога да си го ям.  Grinning
И аз днес си взех от това сирене-кашкавал.Никога не съм яла или купувала,но напоследък имам интерес към "непознатите" кашкавали.Моето едем-а не съм го отваряла,само го огледах и подуших  hahaha.Ще го опитам и ще пиша пак.
Искам да изкажа и разочарованито си от ягодите.Нямат никакъв вкус на ягоди,2 пъти си купувам и двата пъти съжалявам,стояха до вчера в хладилника това е около 10-12 дни и имаше някоя друга развалена,ще си изчакам българските.
Загледах се и в 2-та броя тениски с къс ръкав,имат щампи и не знам колко ще издържат с прането а за ютия която не е с тефлоново покритие като моята ще си е малко "неприятно" гладенето.Иначе бяха доста цветни,за материя бяха тънки тип "проветриви".
3 круши,5-6 банана,3 лимона, 1 едем,1 паста за зъби аквафреш избелваща за 4лв и кусур-в последствие видяхме цената, че мъжо минал и взел без да погледне-както винаги,луканка "орехите" и т.х.от лев и девет ст.=30лв. Rolling Eyes
Портокалите са ужасни зелени,кисели и развалени Shocked .

Ягодите и доматите стават още по-безвкусни, ако се държат в хладилник.   Peace
На мен пък онзи ден ми поискаха 10 ст. на касата, а аз веднага се сетих за темата и даже щях да кажа "Стига бе, вие нали не взимате стотинки"   Wink  Laughing

# 282
Краставиците са български и са хубави.
Туниките  Stop, а от днешните не видях.
Ябълките са много сочни,харесаха ми.
Сметката беше 6.22 лв.,предварително попитах момичето на касата
дали ще приеме 0,22 стотинки - "както предпочитате" - беше отговорът.
Това ми харесва ,че взимат под внимание мнението и забележката на клиента.
/след разговор с управителят на тема "стотинки"/
Еднакво неприятно е да искат стотинки, както и да отказват,но "както предпочитате"
е точното .
ей браво, в кой магазин е това, че и аз да почна да ходя в него? 

# 283
  • Русе
И аз днес предложих да дам стотинки и на мен ми отговориха - "както желаете", а на мъжа преди мен сметката му беше N лв и 6 стотинки и касиерката го попита дали има 6 ст.

# 284
И аз днес предложих да дам стотинки и на мен ми отговориха - "както желаете", а на мъжа преди мен сметката му беше N лв и 6 стотинки и касиерката го попита дали има 6 ст.
  сигурно и ти си пазарувала в същия на красива бела  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт