Лидл ::25::

• 63 736
  • 751
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Нямах предвид вина на Лидл. Очевидно е, че е при производителя и че търговеца не може да изтегля всяка една тарелка с цел проверка. Исках да ви обърна внимание. Аз ще си ги проверявам вече на контролната везна и ако има разлики, ще ги съобщавам на персонала. Не че не ми се е случвало с теглени стоки в други магазини. А моята домашна везна я пробвах в метрологията и съм убедена, че тегли вярно.

# 376
Искам да попитам някои купувал ли си е прахосмукачката за кола и преди време я бяха пуснали

# 377
Като ви чета ,се зачудих.....как така всички опаковки със свежо месо са с точен грамаж - примерно 600 грама.Не говорим за кайма,или месо за готвене,където може да се докара теглото.Аз имам отговор за себе си - просто месото е "окрехкотено" Laughing,мисля си ,че слагат на око определен брой парчета и после с помощта на H2O,докарват нужните грамажи.И тогава излиза,че спорим за количество вода,когато опаковката тежи по-малко от оказаното.
Може и да не съм права,пък и мнението ми не е съвсем по темата  Wink

# 378
  • Пловдив
Къде я видя тзи машин, че ми стана интересно, а не мога да я намера. И да, ако купиш и нещо друго ще можеш да си ползваш талона. Стога да не е изтекла промоцията, на талона трябва да пише.
В сайта им погледнах и тази брошура не я видях. Получихме я по пощата. Пише че е само за Пловдив и Плевен.
Люба, много ти благодаря.  Hug

# 379
  • В полите на Витоша :)
Някой питаше къде има още фъстъчено масло - тази вечер към 19ч. в магазина на бул. Сливница имаше доста бурканчета.

# 380
Много съм разочарована от "сладкото" от смокини, което беше в по-голяма разфасовка.. То е по-скоро желе Sad

# 381
  • София
Да похваля и аз крем сиренето с ананас, който го е препоръчал- благодаря му! Heart Eyes
Похвал и за калифорнийското розе /2011/ - прекрасен аромат и вкус- много, много ми хареса.
Купих филе, котлети и една камара други неща, но не съм ги пробвала още.
Касиерката ми идеше да я зашлевя Close

Похвал и на гъбичките за чинии - 10бр на смешни пари, а са супер. Не се деформират, зелената част е доста твърда и абразивна, премахва загоряло идеално. Голям проблем имам с намиране на хубави гъби, ама това си ми е от лудостта Laughing

# 382
  • софия
При нас филето замина. Има още една порция за довечера. Честно казано, аз оплаквания от месото, което купувам от Лидл нямам. Пиле гледам да е Градус, месо - Тандем и не съм имала забележки. Кайма/готови кюфтета,  кебапчета така или иначе никога не купувам готови и за тях не знам.
Бях купувала ементал. Не е лош и не е с "интересни" за млечен продукт състав - има само мляко, млечно-киселинни култури, микробиално сирище и сол. Peace

Ms.Gorgeous, ще взема да пробваме това вино. Аз нещо не съм очарована от никое тяхно (а доста сме пробвали), но това може и да е добро Peace

# 383
За машината на сладолед - една от най-лошите ми покупки, върнах я, и ми върнаха парите.
Наистина опитвах всякакви рецепти, отнема ужасно много време /търпението на детето беше  #2gunfire / . На всичко от горе след 2-3 опита стана по-шумничка, оказа се някаква пластмаска....но резервни части за тези неща -трудна работа. Иначе за протокола - направих няколко доста добри и без вредни съставки сладоледа, но мнението ми е, че не си заслужава.
На последната промоция на Ритер спорт нямаше мента, но предишни пъти съм купувала 2-3, за София-Люлин
Първия буркан с Нутела е в историята вече...
от новите неща:
Ще взема /ако се доредя/ от детските пижамки, четка за ВЦ и конците

# 384
  • Stuck in a moment

Касиерката ми идеше да я зашлевя Close

Защо? Shocked

Някой купувал ли си е кус-кус? Вчера загледах опаковка от 1 кг., в шарена кутия, но искам отзив от тук.

# 385
Този кускус не е от нашия, който го варим като макарони за закуска (познат като „кус-кус”), а оригиналния, който се залива с вряла вода и се остава да набъбне и се прави от него табуле и други арабски ястия. Купувала съм си го и ми хареса - като спазваш пропорцията, се получава както трябва и не се скашква. Може да има и по-хубави на пазара, но като не съм пробвала друг не мога да сравнявам.

Не знам дали се е обсъждало, но покрай кускуса се сетих за друго нещо, което обичам - качамак. В Лидл продават жесток румънски качамак в пакети по 1 кг (представлява царевичен грис, а не брашно). Става бързо и е невероятно вкусен и ароматен. Не, че чуждата кокошка - патка, но родният не е така вкусен. Ох, подсетих се и тази вечер ще направя. Преди седмица - две беше намален (скокът му на годност наближаваше) и си купих два пакета.

Кондензираното мляко в туба е хубаво, но не е като руското. В Бургас намирах руско в една местна верига „Сара”, която вече не съществува, но вече го има само в „Берьозка”, а там е много, много скъпо. Така че и лидълското ще свърши работа. Аз, като първа селяндурка, го ям с лъжица директно от кутийката, а сега го смуча от тубата.  Laughing

Последна редакция: пн, 25 мар 2013, 11:12 от Guess Who

# 386
  • Русе
Не знам дали се е обсъждало, но покрай кускуса се сетих за друго нещо, което обичам - качамак. В Лидл продават жесток румънски качамак в пакети по 1 кг (представлява царевичен грис, а не брашно). Става бързо и е невероятно вкусен и ароматен. Не, че чуждата кокошка - патка, но родният не е така вкусен. Ох, подсетих се и тази вечер ще направя. Преди седмица - две беше намален (скокът му на годност наближаваше) и си купих два пакета.
Аз този качамак го гледам вече трета седмица и му се чудя и понеже на табелата пише, че е намален до 31.03. все се назлъндисвам и отлагам да купя, но сега непременно ще си взема. Вкъщи с изключение на съпруга ми много го обичаме. Децата умират за качамак. Благодаря, че сподели  Hug
На гъбичките и аз им се чудих, когато бяха намалени предния месец, но ми се стори съмнително ниска цената, предположих, че ще е за сметка на качеството и не взех.
Скрит текст:
Аз използвам антибактериални на Spontex от МЕТРО. Много са здрави, ама и цената им си я бива - 2 бр. са около 2 лв.

# 387
А, значи още е намален! Благодаря за информацията. Аз го взех една неделя - тъкмо го бяха отделили. Имаше етикет с цена, но нямаше табела отгоре докога ще е на по-ниската цена и понеже имам, не съм поглеждала. Трябва да си взема още 1-2 пакета, нищо че е годен до октомври, ще го излапаме.
Ох, голяма вкусотия е, сетих се и ми текнаха лигите. Laughing Със запържен в масло червен пипер, сирене и заквасена сметана. Вкусно и полезно.

# 388
 И аз съм доволна от качамака, купувам го често, че хлапето много го яде и пише на него, че не е ГМО. Вече колко е верно е друг въпрос...

Отказахте ме да пробвам кондензираното мляко...

В микса за супа какви зеленчуци има? Пробвал ли е някой?

# 389
  • Русе
И аз съм доволна от качамака, купувам го често, че хлапето много го яде и пише на него, че не е ГМО. Вече колко е верно е друг въпрос...
В микса за супа какви зеленчуци има? Пробвал ли е някой?
Ще се купува качамак!
И аз загледах микса, ама не го купих.
Скрит текст:
В ПЕНИмаркетския има лук, чушки, морков, броколи, брюкселско зеле, зелен боб, грах. За друго не се сещам. Предполагам, че този ще е подобен.

Общи условия

Активация на акаунт