Лидл ::25::

• 63 720
  • 751
  •   1
Отговори
# 435
Искам да попитам някой опитвал ли е немските брецели?Харесвате ли ги?Аз никога не съм купувала и ми е интересно какви са на вкус, най-близо до езика ми е геврек като нашите или се лъжа?

# 436
  • Mediterraneo
Искам да попитам някой опитвал ли е немските брецели?Харесвате ли ги?Аз никога не съм купувала и ми е интересно какви са на вкус, най-близо до езика ми е геврек като нашите или се лъжа?

ОБожавам ги, но лидълските не съм ги пробвала. Редовно купувам от Кауфланд. Предполагам няма да имат съществена разлика, така или иначе пристигат замразени  Thinking

# 437
Като варен геврек са, но не толкова жилави.

# 438
Добро утро, момичета!
Влизам с молба - питанка. Някой дали е виждал в софийските Лидъли останало от Dallmayr кафе. Беше на промоция Топ продукти. Не съобразих и взех само една опаковка, а е страхотно.
По конкретно за това говоря - http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_23132.htm
Хубав ден!

Снощи на Сливница имаше. Май и на Халите, но за там ми е по -стара информацията.

# 439
  • Русе
Като варен геврек са, но не толкова жилави.
И имат малко вкус на сода бикарбонат. Миналата година малката искаше и и купихме, но нещо не и се понрави. На мен също не ми харесва този соден вкус. Всъщност не тестото е с този вкус а глазировката(как го написах само  Mr. Green)

# 440
Благодаря за отговорите, но ако вкуса е подобен на брецелите в снаксовете, едва ли ще ми хареса.Аз много рядко купувам закуски от там, но мъжа ми харесва хлебчето с гауда.Мисля, че за грамажа си са малко скъпички, че то аз на една хапка ги изяждам.

# 441
Аз влизам да похваля млякото Пилос в голямата кофа. Отворих го в събота вечерта и снощи това, което беше останало бе започнало да се разваля, значи освен вкусно би трябвало и да е истинско.
 И един въпрос- този салам на Пикок( за големия става въпрос, има го и малки разфасовки) не е ли постоянен асортимент, търсих го в събота и днес, но не го намирам.

# 442

alra,   bouquet
Довечера или утре сутринта ще проверя на Халите, дано да има.

# 443
И имат малко вкус на сода бикарбонат. Миналата година малката искаше и и купихме, но нещо не и се понрави. На мен също не ми харесва този соден вкус. Всъщност не тестото е с този вкус а глазировката(как го написах само  Mr. Green)
Много точно го каза всъщност. Нали знаеш, че брецелите се глазират с разтвор на натриев хидроксид преди печене?

# 444
  • Русе
Много точно го каза всъщност. Нали знаеш, че брецелите се глазират с разтвор на натриев хидроксид преди печене?
Да, но се чудех как да го обясня без да намесвам и рецепти  Wink

# 445
  • Stuck in a moment
Момичета, след като го похвалихте, вече имам един пакет с кус-кус. И уж отидохме за малко неща, а пак надвиших предвидената сметка.
Между другото качамакът беше намален Simple Smile
Купих и сушени сини сливи на Детелина, не видях на опаковката да пише добавена захар. Обаче няма да повторя, сякаш бяха киснати предварително с нещо и подозрително сладки, не са това което
взимам от пазара например.

Взех и два пакета намалени гъби и квасена сметана, искам да правя гъбена супа, нещо гъсто.  newsm78 Споделете някоя изпитана рецепта.   Laughing

# 446
Взех и два пакета намалени гъби и квасена сметана, искам да правя гъбена супа, нещо гъсто.  newsm78 Споделете някоя изпитана рецепта.   Laughing

Много харесвана и доста изпитана вкъщи Grinning: норвежката крем супа с гъби, правя я точно със заквасена сметана, затова за нея се сетих, но ти си прецени според вашия вкус.  bouquet

# 447
Детска/бебешка паста за зъби можете ли да ми препоръчате?

# 448
  • Русе
Детска/бебешка паста за зъби можете ли да ми препоръчате?

Да, на Денталукс - портокаловата, другата нагарча  Peace
Ягодовата беше много хубава, но не знам защо я спряха със смяната на визията.

# 449
  • Пловдив
...уф, да бе...

Последна редакция: вт, 26 мар 2013, 18:28 от *Бенджи*

Общи условия

Активация на акаунт