Лидл ::25::

• 65 528
  • 751
  •   1
Отговори
# 540

На никой ли не се е случвало да си хареса артикул извън редовните и да си го поръча?  Confused Имат ли такава практика и към кого мога да се обърна?

Доколкото си спомням няколко човека от темата писаха, че са си поръчвали неща, други пък ги бяха лъгали, че няма наличност. Най-добре се обади на телефона им, има го в сайта на Лидл  Peace.

# 541
  • о`майна лунна нощ е
Здравейте,
Искам да ви попитам за няколко продукта.
Първо за слънчевите очила. Наистина ли имат защита, Изобщо, който е купил доволен ли е? Искам нещо, което да ми върши работа, не толкова за фаца.
Второто са палатките от днес на промоция. Какво ви е мнението?
И да похваля чипса, който е на промоция. Аз  го намирам за достоен заместител на Ръфълс. Мисля да запася с някоя друга подобна отрова за семейните кино вечери Simple Smile.

По отношение на слънчевите очила - миналата година бяха пуснали едни тип спортен модел, като в комплекта имаше три варианта на стъкла, които можеш да сменяш - прозрачни, кафяво затъмняване и сиво затъмняване. Взех ги за мъжа ми, за да ги ползва по време на шофиране и са му страшно удобни. Цената със сигурност беше под 10 лева. Та от гледна точка на удобство - определено сполучлив продукт. Колкото до истинската защита - тук вече, за да си сигурен, трябва да ги провериш в оптика.

Тази седмица в периода - четвъртък/неделя за първи път не виждам продукт, който да ме завлече в магазина.

# 542
  • някъде там
Гледам, че от понеделник ще има градински ножици и имам бегли спомени, че и преди ги е имало. Някой взимал ли е, и доволен ли е. Мисля да взема няколко чифта за баща ми, но първо да се допитам до вас Simple Smile

миналата година съм купувала, много съм доволна от тях  newsm10

Някой беше писал за детските пелени на Памперс, че са с променени параметри за килограмите - за съжаление не е грешка или объркване, просто Памперс отново променят видовете си като бройка в пакет (намаляват бройката) и до колко килограма ще бъдат . Така вместо 4ка, която беше ако не се лъжа до 18-19кг сега става до 14кг., а бройките от 70, намаляха драстично.

Второто са палатките от днес на промоция. Какво ви е мнението?
- аз също се интересувам от детските палатки, ако някой има впечатления  newsm53

# 543
Всъщност,4-ката на Памперс от промоционалната седмица на Топ марките си бяха 70като бройка но вместо до 18кг бяха до 14 и поради липсата на размер 4+ трябваше да се купува 5-цата,която вече беше 58бр за 25-те лева. Peace

# 544
  • София
Детска/бебешка паста за зъби можете ли да ми препоръчате?
У дома бяха катерогично набедени за "люти" и отказани от г-н 4годишен.
Пробвахте ли портокаловата, тя не е. И на дъщеря ми от старите ябълковата и с вкус на дъвка и лютяха/горчаха. После от новите и взех първо плодовата със синята капачка - оказа се, че също горчи, сега сме с портокаловата и е ОК. Баткото няколко месеца се ми с хомеопатичната на Билка, но тя пък е толкова гадна, че... От месец-два се мие с портокаловата и малката снощи ми го докладва, че щял да и свърши пастата и после с какво щяла да се мие  Laughing

Отказа и Билка, и портокаловата. Сега е с Бочко (с робот)...

Спомням си че и преди е имало тази подложка за печене. Отзиви някакви?

Доволна съм. Някои модели курабийки (по-течните) обаче пека на хартия все още, просто залепват иначе. За полуфабрикати панирани замразени също става подложката (за печене във фурната) Peace

# 545
  • София-в сърцата на моите деца
 Peace

# 546
  • Sofia
Дано има от силиконовите подложки,че моята се скъса...не са толкова здрави...но ми вършат работа

# 547
Аз днес минах за ананас, че вчера детето омете почти целия (ако не му бях помогнала, сигурно целия щеше да изаяде), ама нямаше. И понеже нямаше намалена цена забравих да погледна изобщо имаше ли.
Купих рулца от раци, че правих една салата и да кажа, че съм много доволна. Отдавна не бях срещала толкова хубави и вкусни. До скоро като се налагаше да купувам бяха все едно стари. Едни твърди, сухи и тричави.

Кус куса бих казала, че е средна хубост. Не е точно това, което очаквах. В крайна сметка като се прибрах установих, че нямам достатъчно обикновен кус кус, та използвах лидълския за салатата и се получи.

Майонеза повече няма да купувам. След последните ми два (успешни) опита да си правя в нас, няма смисъл да купувам. Пък и ние не консумираме майонеза толкова често. Максимум веднъж в месеца за пица или спагети.

Имате ли наблюдения върху портокалите? Дали стават за ядене илис амо за сок? Не посмях да взема, а и днес доста бързах, че съм претрупана с ангажименти.

# 548
И аз да поспамя за пастата за зъби- според моята зъболекарка е много важно да отговаря на възрастта на детето и след свършването ѝ да се ползва друга марка (поне две трябва да се редуват). За лидълската не мога да се включа с мнение.

# 549
  • о`майна лунна нощ е
Ние я ползваме от няколко месеца и като цяло за цената си е добра. Но не знам дали от консистенцията й /или някое от тамагочитата й помага като налива вода в тубата?! /, но след известно време сякаш се втечнява?!

# 550
..
Имате ли наблюдения върху портокалите? Дали стават за ядене илис амо за сок? Не посмях да взема, а и днес доста бързах, че съм претрупана с ангажименти.
Портокали в мрежичка-сладки са,но с повечко семки. РЕД. изядох още 2,за да е по-достоверно  Laughing,1 леко кисел,1 леко сух.1 сладък.всичките със семки

Детски пасти за зъби-Билка органик ( 3+ ) и натурал ( 6+). Дори и 6 + да се ползва при по-малки деца,няма опасността на флуорните пасти от предозиране на флуора.  

Последна редакция: чт, 28 мар 2013, 15:54 от Трапезица

# 551
  • Русе
Купих рулца от раци, че правих една салата и да кажа, че съм много доволна. Отдавна не бях срещала толкова хубави и вкусни. До скоро като се налагаше да купувам бяха все едно стари. Едни твърди, сухи и тричави.
..................
Имате ли наблюдения върху портокалите? Дали стават за ядене или само за сок? Не посмях да взема, а и днес доста бързах, че съм претрупана с ангажименти.

Ролца от раци и аз купих преди 2 седмици и много ми харесаха. Синът ми също ги одобри, но той по принцип си е "прахосмукачка" - всичко яде  Laughing

Портокалите в мрежа са кисели и дори сухи, поне тези, които аз си купих, но си мисля, че още някой предната седмица писа, че не са хубави.

# 552
Тези портокали не са в мрежа, а насипни. Мисля от днес е промоцията и бяха под левче за килограм. Аз скоро не съм купувала портокали, че вече са извън сезон и обикновенно са ужасни, та затова питам ако някой се е жертвал да си купи да сподели дали стават за нещо.

# 553
  • София
Хайде и аз да мина от тук. Прочитайки хвалбите тук и у нас десертчетата тип киндер пингуи вече са на почит-и двете харесваме-и жълтите и червените. Купих мляко в бутилка-ами не ми хареса. Някакъв особен дъх ми имаше, гледам, че и детето му се понамръщи... Но ние вече не сме мерило за хубаво мляко... то и истинско кой знае дали някъде има, пък и да има отдавна сме отвикнали... Само млякото на баба и това е.
Загледах пробиотичното мляко, ама като не знам с какво точно ще ми помогне, го оставих. А за другата седмица... още от сега се облизвам по брошурата-то сок за кафе ли не бе, то шоколадово сладоледени бонбони ли, то шоколадови кремове с разни вкусове ...  Rolling Eyes Бях си взела ежедневни превръзки на Софтино мисля бяха, с една пеперудка отпред-не ми харесват и не са ми удобни ама хич.
Ми май това е за сега  Hug

# 554
  • Русе
А кухненската везна, дето е в сладкия Великден, някой има ли я? Карола, ти дето си беше купила, май беше друга  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт