Лидл ::25::

• 63 289
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
а за тежестите, някои да има отзиви.. И миналия път ги гледах, но не се реших, по колко кг са гиричките, май отделно не се продават?

# 676
Лидълската пъстърва не сме я опитвали но миналата седмица си взехме от специализиран магазин на тази цена.Не беше много хубава.Ще пробваме и лидълската ако има налична когато пазаруваме.Иначе ние често ядем и предпочитаме пъстърва.Не знам дали ако я вземеш в четвъртък може да я държиш в хладилник до събота,не съм държала охладена риба повече от ден в хладилник а пък охладена да я замразяваш за два дни и пак да я размразяваш ми се вижда жалко за рибката.

# 677
Някакви отзиви за тези яйчица, гледах ги умно вчера, но се зачудих какъв ли вкус имат.

http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_23388.htm

На мен не ми харесват  Peace.

# 678
За пъстървата - целогодишно в Метро е около 8,50 лв./кг, преди месец и половина купувах последно. За Лидл-ската дават 500 гр. пакет, което означава, че са дребни, но зависи кой, какво търси. Аз се научих да препочитам дребните, защото ми се побират в грил-тигана и лесно се пекат, а прединя път съсипах големите пъстърви във фурната 5 бр./2 кг. - от долу изгорели, от горе сурови.
Много съм доволна от едни дребни пъстърви, замразени, от Метро, във фризерите са, 6 бр./1,200 кг., по-вкусни ми бяха от прясната и най-важното, костите се отделяха. Ще ходя да се заредя, докато не са сменили партидата, а Лидл-ската ще я дебна на -30 %, ако я намалят Laughing

# 679
evhen,тази цета 8.50лв за килограм замразена пъстърва ли е?Предполагам,че замразената би трябвало да е на по-ниска цена от прясната. Thinking
Иначе у дома доскоро я приготвяхме само на фурна във фолио с резен домат,лук,зехтин и лимон.Много я харесвам така но напоследък мъжа ми я прави на скарата.

# 680
  • В една слънчева къща...
Аз пък яйчицата ги харесвам - с вафлена хрупкава обвивка и крем вътре. Купувала съм ги също от Пени Маркет и Билла, всички са сходни като вкус  Peace

# 681
Всякаква риба вземам от Пикадили. Прясна е и я чистят. Пъстървата е около 10 лв/кг.
Аз я правя по един и същи начин. Парче фолио, рибата я намазвам с подправки в корема слагам масло и парче лимон. Отгоре пак малко масло. Завивам във фолиото и пека около 30-40 минути във фурната. Не изсъхва и най-хубавото кухнята не ми мирише 3 дни на риба.

# 682
evhen,тази цета 8.50лв за килограм замразена пъстърва ли е?Предполагам,че замразената би трябвало да е на по-ниска цена от прясната. Thinking

8,50 лв. е прясната, а тази, която препоръчах е  7 и малко.

# 683

8,50 лв. е прясната, а тази, която препоръчах е  7 и малко.
Добра цена,ние напоследък купуваме пъстървата все на 10лв. Peace

# 684
И аз правя пъстървата във фурна във фолио с резен лимон, девисил, сол, малко мазнинка и евентуално черно пиперче. Правила съм и без фолио и я бях забравила. Е по вкусна не бях я яла, беше станала ... дояде ми се  Mr. Green Дребна риба пъстърва или скумрия не обичам. Кога пускат пъстървата на Лидл? Предният път като коментирахте и не намерих при нас.

# 685
Пъстървата е от 4-ти до 7-ми. Peace

# 686
Мерси за мненията..Значи излиза, че 10 лв за пъстърва не е евтина

# 687
Ами нормална цена според мен,по-важното е да е хубава. Peace
Аз искам да ви питам този комплект пускали ли са го преди?Няма да го ползвам за градински цели а за разни декорации:
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-31130056-73BDF767/lidl_bg/hs … l/index_23423.htm

# 688
Зависи, аз като вляза в Метро и оставя 100 лева на касата покрай едната пъстърва...., а в Лидл, такава сметка трудно ще докараш. Между другото, какъв и беше произхода предния път, ако е гръцка и на 10 лева бих се прежалила, те не обръщат внимание на сладководните риби, нали знаете, при тоолкова морета.

# 689
  • София
хахахахах..чак пък трудно, ние редовно оставяме в лидл 100-150 лв.
Тази пастърва в каква опаковка е? Къде се намира...заинтригувахте ме Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт