~*~Одумвани или не, арабските мами си живеят добре в 135 тема!~*~

• 49 448
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
  • In a surreal moment!
Биби - Голям ден е за теб, невероятно съвпадение наистина, човек остава със зяпнала уста  Grinning
Честити рождени дни! Нека и тринките да са много здрави, много послушни и каките да носят само отлични оценки!

Пращам целувки и по един музикален поздрав според възрастта  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

За бебка "Мики Маус"
на Роси Кирилова
http://www.youtube.com/watch?v=uVMg-5MhM9E&list=PL2D7266D73401221A

За каките "Uzaktan" на Göksel - млада турска певица, представител на съверменната турска музика, която аз откривам тези дни покрай нашумелия турски сериял Adını Feriha Koydum
http://www.youtube.com/watch?v=922hVr6kRgM

За мама "Bekle" на Mustafa Ceceli , с кадри от серияла

http://www.youtube.com/watch?v=uJIWc23-Qvw

Последна редакция: пт, 29 мар 2013, 17:27 от ИКСИ

# 106
                                 Честит рожден ден на трите ви слънчица!
Нека винаги им се сбъдват и най-големите мечти и винаги да радват мама и тати!

И за най-щастливата мама! Hug Heart Eyes
Пожелавам ви невероятен купон днес!Мерси за почерпката ,страхотна е!!!

# 107
Бибито, честит рожден ден на трите госпожици. Пожелавам им да са здрави щастливи, да имат незабравимо детство, и след време да станат гордостта на мама и на тати.
Какво съвпадение само, как са родени на една дата.
Пожелавам ви весел празник.

# 108
  • In a surreal moment!
Я...имало опция видеото да се редактира....супер, ще го сменям всеки ден, че като влезете и да си слушате нещо ново.

Фийл - чудесно разказваш, продължавай, искрено се забавлявам. Обичам да пътешествам, от вкъщи още повече  Grinning

# 109
Бибито, дано се забавлявате  Mr. Green Купонът ще е пълен   bouquet

Аз вчера бях на сватба в Рас ал Кхейма. Приятелка иракчанка се омъжи за местен. Сватбата не беше от най-пищните, но булката си беше красива  Heart Eyes Отдавна са сгодени, ама чак сега им дадоха разрешение да се оженят. Той работи в армията и там е сложно, ако реши местен да се жени за чужденка. Хиляди документи им искаха, но най-накрая стана. Няма невъзможни неща, важното е търпение да имаш  Peace

Арте, дадоха ни новото домашно, ама както и ни го дадоха, така и го сложих в тетрадката и не съм и го поглеждала.... Само видях, че дед лайн беше 8ми Април  Rolling Eyes Трябва да сядам да пиша, няма на къде  Thinking

Аз още се правя на работна, ама мисля да си тръгвам в най-скоро време.  Flutter

Хайде лека на всички и весел уикенд  Sunglasses

# 110
Момичета,мили мои любими виртуални дружки Heart Eyes мнооого ви благодаря за пожеланията,подаръците и музикалните поздрави Hug
Купонът беше окей,по мое мнение имаше какво да се желае още,но важното е децата да са си изкарали добре.Лошото е,че ваканцията започна и една част от приятелките им са си заминали по вилите и не можаха да дойдат,та моите бяха малко или много разочаровани.Оправихме настроенито впоследствие де. Party Аз в момента имам чувството,че съм оцеляла след побой с дебели пръчки и 30 километрово влачене от пороя Tired Затова ще бъда кратка,че Сънчо вече 2-3 смс-а ми праща с покана за гостуване и вече ми е много трудно да откажа.Снимки ще кача после,като си направим албум.
Любсанче,аз като една заклета романтичка,ще изкоментирам-за любовта невъзможни неща няма Flutter
Икси,може ли да предлагаме клипчета?Много арабски изпълнители харесвам,например:Фейруз(сутрин за приятно разсънване),Абдел Халим,Сабер Робаи,Мажид Ел Мохандес(има едно страхотно дабке),Уаел Кфури,Нажуа Карам,Фарес Карам(последните двама ми вдигат адреналина Crazy ) ...уфф,много са..има една песен на Айман Збиб,която я пее и Азис,гръцки е оригинала,страхотна песен Heart Eyes Ей,сега тананикайки си,гушвам възглавницата Лека нощ! Heart Eyes

# 111
Добро утроо!  Hug

Бибсита, радвам се че девойките са изкарали добре  Hug Аз ще чакам албума да гледам снимки   Heart Eyes Фейроуз и аз обичам рано сутрин  Crazy

Пожелавам на всички слънчев топъл ден, какъвто е тук  Mr. Green Hug  bouquet Peace Heart Eyes

# 112
ето ме и мен днес ,Любс с кафенцето ще се почерпя сега ,че то време за следобедно стана.
Биби важното е ,че в последствие сте оправили настроението и сте си изкрали хубаво.Днес сигорно си разглобена ,пий кафенце почивай и релаксирай!
Икси много ми хареса песента,докато бях в банята си е тананиках,все такива да слагате.
Аз днеска си марзелувам нищо не ми се прави ,въпреки че е пекнало едно хубаво слънчице сега...
Лек ден на всички!  bouquet

# 113
  • In a surreal moment!
Привет! И аз кафето днес го изпих по обедно време. НЯмах мляко и със закъснение открих стари запаси на едни сухи млечни напитки с аромат на ягода. Стана малко манджа с грозде, ама на място ми дойде.

Аз съм ваканция, пролетна. Вчера като за първи ден изчистих стаите и основно изтърках банята. Прах и две перални. Времето вън е намусено ,но слънцето се опитва да пробие облаците, температурите са по-високи и не толкова зимни. Върна се аромата на пролет. Гарнирам работата с гледане на серии от любимият ми в момента сериял. Следващата седмица ще съм по доктори в Плевен. Трябва да подновя документите си за лекарствата за диабета, които ми отпуска здравната каса. Едното от тях е толкова скъпо и сама не бих могла да си го платя.
Еххх....А така ми се ходи някъде....Да съм мързелива ,безгрижна, весела, бъбрива и около мен да има само щастливи хора. С музика ,танци и смях да ми започват и свършват дните....
Еххх...Мечти... Чакат ме болнични коридори пълни с измъчени физиономии и изнервени доктори и сестри. Но не пречи да си помечтае човек, особено с едно хубаво музикално парче.

Биби, момичета - предлагайте песни, няма проблем, ще слагам всичко ,което ми подадете. Един ден едно ,друг -друго, нека ни е шаренко, като има такава опция, защо не.

Последна редакция: сб, 30 мар 2013, 15:35 от ИКСИ

# 114
Добро утро   bouquet  bouquet
Като за неделя сутрин е многоо тихо  тук  Laughing
хайде грабвайте кафетата и на линия  Wink
Бибс, радвам се че сте си изкарали добре на партито  Hug
Любе, написа ли домашното ? Wink
За сватбите по вашенско  Wink съм чула само хубави работи  Wink, знам че в едно от емирствата има традиция на жените от страната на булката да се подарява по нещо златно или позлатено   Peace
 Икси  Hug Praynig дано с докторяда всичко да мине по реда си . Почивай си през ваканцийката, и се наслаждавай на любимия си сериал.
 Арти,как е новия дом?

# 115

Почерпка за всички да ви е сладко следобедното кафенце! Hug
Наистена голямо затишие,ама то не сме хванали някоя тема да разнищем я за красота я за нещо дуго.
Белбейче добре сме в новия дом и добре се чувствам само дето нещо ме мързи да свърша довършителните работи.
Марси дано си оздрвяла напълно и да напишеш някое твое приключение ,че във вашата къща много интересно.
Биби днеска метнахте ли скарата или си почивате след празника?
Любс какво си прайкаш почiваш ли, работиш ли ела да пиеш едно кафенце с каймак!
Икси пожелавам ти лека ваканцийка и остави домашната рабта тя край няма ,наслади се на ваканцийката!
Всички дуги момичета нещо ни изоставиха ,Феел чакаме с нетърпение продължението на разказа!Слънчо,Айа ,Чарли и всичкиииии,знам че е неделя,но елата на едно бързо  кафенце за по едно здрасти!
Хубав слънчев и мързелнски ден !  bouquet  bouquet  bouquet

# 116
  • по пътеката
привет! арте у нас няма скука! днес ходих дори на партийно събрание, хахаха! моят го зарибили и викам след като после сме на раходка и кафене, да не  губим времето!то стана аз да водя събранието, много слаба ракия са, дадох им насоки и предложения, да се радват!! ходихме  на едно много приятно затънтено място в планината, зелено, маслини, палми сред житата, езерца, крави и овце, магаренца! малката видя жива крава от 50 см, ама кравата дипломати4но се изнесе, ина4е мислехме да я пипнем! и поздравихме едно магаре,4е бе до 6осето! ина4е в града все се разминаваме с някой магаре6ка муцуна на 10 см! махали4ките безл*дни, само младежи и мъже по кафенетата, а и две баби ,които носеха наръ4и борови вейки на гърба досу$ като в снимките! но пролетта е разко6ен сезон! Peace
виле, ваканцията ни свър6и, утре съм на даскало! познай дали ми е радостно, но пък се радвам на движението, 4е както ми каза докито движението му е майката на здравето! Hugти да се наслади6 на малко отдих, пък и леко да си ре6ава6 зада4ките!
другите, явно са на кълка по миндерите и с някоя 6и6а с пъпе6 си гледат сериалите!  Laughing

# 117
Здравейте мили момичета наи накрая малко време да ми остане . Много натоварена програма за домакиня която уж дреме цял ден .  Тук гостуваха мистерията ня българските гласове но нямали хорат превоз та се мобилизираме да ги разкараме . То най зле бяха жениците дето аз ги карах че слушаха мрънкане то на децата , ама иначе много приятни хора излязоха и разходката стана супер ,но винаги има уловка при мен . Тъкмо да си тръгнем към вкъщи и големия падна в колата хвана се за предното огледало то се изкърти и ето ти дупка в стъклото ,а от тяхния хотел си е 60 километра сама с децата без огледало и със счупено стъкло .  Карам аз и мърмори на детето ама и то ми мърмори ,не бил виновен баба меца му била сложила топче в ухото ама аз  не го взимам на сериозно и така си се прибрахме . Да ама то си било истина от предната вечер една броеница скъсаха и топчета та нашия ги прибрал в ухото ,голям зор докато ги извадим доре че едни стоматологични щипци имах че стана работата . И за да мие максимално гадно посреднощ разбрахме че майстора е скапал водната система и вода няма да има поне няколко дни . А бе и при  нас няма скука .
Бибито как са подаръците . Харесаха ли ги момите
Марси заповядайте при нас магарета кози крави и всичко друго се мота в идялна градска част
О много писах поздрави и целувки на всички ви  Hug Hug Hug Hug

# 118
  • София
Здравейте, красавици!

Биби, да са ти живи и здрави щерките, и много да те радват!

Част 3 - Дубай

Тръгнахме по предварително определен маршрут - Златния пазар, Бурж Ал Араб, Джумейра мол, Палмата и хотел Атлантис, Дубай мол и аквариума вътре. Всичко това трябва да се смести от 7 сутринта до 18 вечерта. Ще пробваме, пък каквото стане. Тук е мометът да похваля сайта на Дубай за градски транспорт - жив и здраве да е човекът, който го е измислил. Никога не съм виждала подобен и безкрайно полезен, и лесен за използване сайт. Та качваме се на автобус 13B и от втория опит се докопваме до Златния пазар (Gold Souk). Казвам от втория, защото отново имеш драми - забравени документи на масичките пред тоалетните, слизане от автобуси, връщане на летището, преговори със служителите да ме пуснат в Зоната на пристигащите и веселата картника как аз, видяла къде са документите с нетърпение подтичвам в тяхна посока, а зад мен подтичва зачислената ми служителка от женски пол, не толкова весело подвикваща ми "Госпожо, не тичайте, трябва да се движим заедно!".  Joy
На Златния пазар беше много забавно. Много хора, много магазинчета, направо ми се замая главата. После продължихме към пазара на подправките. Много ми харесаха огромните кошници с пръчки канела и жасминов цвят. После се качихме на една дървена лодка, за да прекосим реката (или т.нар. Крийк) за символичната цена от 1 дирхамче. По-долу - магазинче на пазара и вдясно -  подобна на нашата лодка. За първи път виждам жена с абая в инвалидна количка. Бях чела, че нямаш право да снимаш жените. Ако се оплаче, могат да те арестуват. Любс, ти ще кажеш така ли е. Ама аз не снимам тях, просто магазинчето  Mr. Green
Старата част на Дубай ми направи впечатление на характерен арабски град - нищо по-особено, нищо бляскаво. Тук си намерихме и едно малко ресторантче за хапване, а в последствие и по един, два дюнера на автогарата, от където щяхме да продължим за новия Дубай.
И така, намиреме автобус номер 8, който ще ни отведе до Бурж Ал Араб и се качваме в него. Вече е обяд и явно хората се пораздвижват, защото автобусът е пълен. Да, ама само от втората врата натам. Отпред, най небезпокоявоно си седи една китайка съвсем сама. Ние, естествено не намираме нищо странно в това и се наместваме при нея, барабар с 5-мата мъще от компанията. Никой нищо не ни казва и ние си се возим така. Отнема ни няколко спирки, докато забележим надписа "Само за жени и деца".  hahaha Решаваме, че ни е простено, нали сме туристи, а и няма други жени в автобуса, та си оставаме на местата. Прави ми впечатление, че спирките изобщо не са разположени според забележителностите - малко хаотично, трябва да прецениш назад или напред искаш да походиш. Ама, кой ли шейх изобщо се вози на градския транспорт, та да му направи това впечатление - нали бензинът им е по-евтин от водата. Но, за сметка на това, спиките са климатизирани - влизаш си вътре, затворяш стъклените врати и си чакаш автобуса на прохлада. Слизаме тук - на небезизвестният хотел Джумейра.

# 119
Добро утро девойки

Биби, още ли релаксираш  след купона  Hug

Марси, още малко остана и училището ще свърши  Peace

Фийл, аз чета разказите ти, сякаш никога не съм го виждала  Mr. Green много увлекателно  Sunglasses

Днес се замислям за плаж, ама имам да пиша есета  Confused не знам кое ще надделее Thinking

Общи условия

Активация на акаунт