~*~Одумвани или не, арабските мами си живеят добре в 135 тема!~*~

• 49 358
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
Гарге, след дъжда захладня, не можем да се оплачем  Mr. Green ако така се задържи още малко няма да е лошо. Аз откривам сезона на плажа, другата седмица съм на мореее  Mr. Green

# 91
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Фийл, много увлекателен разказ. И ти си с талант да пишеш пътеписи. Докато четох се сетих за Марк Твен и неговото пътешествие до Божи гроб ( имам предвид стила ти на разказване, не друго  Hug)
Така и една друга наша мама описва много увлекателно перипетиите си , но още чакаме продължението й.

Лона Миза (Лю) време е да се появиш пак  Hug Hug Hug Hug Hug

Икси, тортата е супер. Да е жива и здрава Цвети!

Честито на новодомците и поздравления на Бибито, че има такава талантлива дъщеря   bouquet

Айа  Hug

И хубав ден на всички  Hug

# 92
Ей ма и мен с цяло неизвинено отсъствие за вчера Blush Дойде на гости на мъжа ми сестра му(зълва ли беше на бг,че докато науча роднинските връзки на арабси и забравих тия на бг ooooh!),живее много отдавна в Германия,та вчера бях част от делегацията 'Добре дошла' и ми остана малко свободно време.Последното профуках в една друга тема от форума..изневерих ви ама не можах да издържа на изкушението Rolling Eyes Mr. Green
Арте роклето е много красиво и семпло,точно както обичам аз.От това кафенце ми се пие не само виртуално,обаче разполагам само с канелената пръчка,такъв каймак не мога да догодя с наличните материали.
Икси тортето е супер,що викаш че не те бива по украсите,на мен ми хареса,а и изглежда страхотно вкусна.Крема какъв е?
Фийлка,много хубави снимки,въпреки че не успях всичките до една да ги разгледам още.Алверка е права-много увлекателно пишеш,все едно бях там с вас.Аз през Турция съм минавала няколко пъти с кола и имахме английско,немско и френско говорящи,въпреки това когато трябваше да комуникираме сме си ползвали знаци,щото друго освен турски не говорят #Crazy За летището обаче не съм очаквала,че е същата трагедия Shocked
Марсиянке да оздравяваш и да те не почетвъртва Hug Имах си и аз такава повтаряща се ангина ама последният път се заинатих и не пих антибиотик,щото много мразя и оттогава не ме е посещавала newsm78 Обичам да слушам музика докато си върша домакинската работа и сега си слушам,само че минах на детски песнички и телевизионни канали,че да мога да застопоря Иването иначе нищо няма да свърша.
Белбейче аз предпочитам лесните рецепти напоследък.С това втасване ще я оплескам,знам си аз,то ми е объркващо само на четене,кво остава на практика Rolling Eyes
Ти пък къде ме прати ехееей..без сутиен не съм излизала сигурно от седми клас Flutter То не ми и пука особено да ти кажа,по скоро ми беше смешно,явно вече съвсем съм изкукала hahahaУспех с училището и с очилата на малкия и бързо оздравяване на другото бебе.
Гарга Heart Eyes ще се възползвам от идеята,и без това сега идва ваканция и ще са свободни,сигурно ще им е забавно.Понеже твоята рецепта е изпитана,напиши я да не се лутам в гуги,че е пълно с рецепти за козунаци и няма да знам коя да избера.Любопитни са ми и кичозните рокли при вас,ако имаш някоя снимка на такава под ръка давай насам.За езика-не само тениски ами и реклама вървеше по телевизията със същият текст. Mr. Green пък в бг-то рипаха,че много чуждици сме били ползвали,тук половин изречение е на друг език.
Айче много вкусно звучи и изглежда лимон с мента.Ако искаш отвори албум във Фликр и аз предпочитам да не е в снимка.бг.Дано се наслаждавате на хубаво време през останалата част от почивката ,тук днес е лошо,но от утре го дават все слънчево и топло,надявам се и при вас да дойде.Hug
Любси Heart Eyes как са плажовете там?В смисъл само жени или има и смесени заради туристите,с байсен край морето,без басейн или само басейн...ей такива неща Crazy
Алисамер появи се най накрая Hug Как сте в новият дом?
Слънчо приятно прекарване с мама  Party
Благодаря на всички за поздравленията за Ясмина  bouquet
Приятна вечер на всички Kissing Heart

# 93
  • София

Част 2

Иииии стигаме до момента, в който ни карат да напишем на английски, в свободен текст, че сме влезли с кола номер ....., паспорт номер ......, летима за дрън-дран, връщаме се на дата ..... и ще си вземем колата от еди кой си паркинг. Пишем ние, подписват се шофьорите и изчезва нанякъде момчето от митницата с всички документи. Да, ама не. Връща се след 5 мин и обяснава, че не можело на английски, трябавало сега на турски да го напишем  #Cussing out Абе, ей, аз ако знаех турски, нямаше да се занимивим с вас 4 часа. Искат ни по 50 лири за превод на документ. Добре, че момчето-преводач пак се намеси и ни ги преведе безплатно. Та най-после получихме заветните 2 нови печата в паспортите и поне тази одисея приключи.

Прескачам набързо през остатъка от времето на летището, самия полет и кацането в Дубай. Тези неща на всики са ви ясни, нищо интересно по тях. Освен фактът, че стюардесите не се кълчеха до паказват къде са аварийните изходи и как падат кислородните маски, а всичко това гледахме на клипче по мониторите пред всяка седалка, които показваха самолет пълен със завидно разнообразие от етноси. Качвам ви снимки, то не може да се обясни.

На паспортния контрол в Дубай ни посрещнаха служители в дълги бели премени, жените - в черни. На мъжа ми му е все така лошо и се настанява на една пейка между две жени с никаби. След 2 секунди ги нямаше и двете  newsm78 Преоблякохме се в тоалетните, където във всяка има и подвижен душ, да се подмиеш, и тръгнахме да обикаляме. А така ни посрещна Дубай Simple Smile

# 94

Добро утро! Hug
Гледам ,че добре тръгна приказката вчера с кафенцето с дебелия каймак,днес ви го сервирам с пастичка ,да ви е сладко! Hug

Белбейче дано успееш да опазиш малкото човече ,а голямото бързо да оздравява и да можеш да вземеш глътка въздух и ти! Peace

Марси бързо оздравяване и на теб Praynig!Да роклята съм аз,не така се носят по празници или други по-специални поводи иначе вкъщи се размотават с дълги до кокълчето рокли и широки.
Аз да попитам как е при вас с кучетата ,че ми стана странно newsm78,само вие ли имате или е често срещано да се гледат вкъщи,защото тук при нас не гледат,не пипат кучета,много малко къщи имат завързани кучета в двора и до там ,за вкъщи да ти се разхожда някоя булонка например абсурд. Naughty

Гарге и тук са много кичозни този кафевия тюл дето  се вижда обикновенно е само той като роклята и отгоре къс елек (а при мен е тази желетка да я нарека ,която е цветна)иначе те си купуват платове с много паети цветя ,важното е да шаренко и да блести,отгоре колани,накиtи емитация на тяхото много жълто злато(е богатите са с истенски).А пък аз до там успях да смъкна шареното с този елек,който майка ми го определи че й прелича на перде Joy

Любс какво си прайкаш днес ,учиш ли работеш ли ,непишеш ли пак някое домашно да споделиш!

Алисамер ,радвам се че си във връзка вече с виртуалния свят,чети пий кафенца и се включвай с твоите емоции!

Биби неизвененото ще го задраскаме разбирам те напълно щом сте имали такъв повод!

Феел наiстена много увлекателно разказваш ,чета с интерес,посмях се на момента когато твоя се е настанил между две жени и са се изпарили,този факт ми направи впечатление и на мен в началото ,че мъж до жена не седя.

Това от мен ,днес ще релаксирам,че вчера бяхме на гости наголямата сестра и сесъбрахме само около 20 човека,накрая беше просто както казва Биби като концерт на хеви метъл,от едната ми страна играеха мъжете на домино,от другата жените гледаха сериал надут до дупка и в съседната стая дечурлигата играеха и крещяха с пълна силна,аз в нищото с телефона в ръка и играех игрички,добре че мъжо бързаше да тръгне за работа и си тръгнахме по-бързо. Peace

Лек ден на всички с много усмивки!  bouquet

# 95
Ето ме и мен!  wavey

Фийл, фликр и аз го харесвам за албум, но аз вече имам акаунт там и става сложно за да правя нов само заради форума. За мен най-лесно би било, ако всички се регистрират във фликър и създадем затворена група, в която всеки дa споделя снимките, които иска. Те ще бъдат видими само за останалите членове на групата, за всички останали това ще зависи от настройките за поверителност. Но това определено не е най-лесният вариант за останалите.  Whistling

Тук вторник вечер центърът бе пълен с ликуващи фенове, младежи развяваха знамена от колите, пееха се песни. Всичко това заради победа над Япония във футболен мач. Сега йорданският национален отбор има добър шанс да се класира за световното в Бразилия, за това радостта бе голяма. Трябва само да победят Оман в идващите месеци.

Иначе времето е хубаво - пролетно и слънчево. Всъщност отвън е по-топло, отколкото в къщата.
Снощи бяхме в едно много хубаво кафе с невероятна гледка към центъра на Аман, но бях забравила апарата. Това поне е причина пак да посетим мястото в най-скоро време.  Laughing

# 96
Момичетаааа Hug Hug Hug
Понеже след малко ще стане 29-ти,а при някои вече е,аз мисля да слагам почерпките.Трите девойки са рожденички Mr. Green Утре не знам на каква въртележка ще се въртя и дали ще мога да пиша,та затова реших,че по-добре сега да се включа. Grinning

Heart Eyes

Последна редакция: чт, 28 мар 2013, 23:54 от Бибито

# 97
Честито . Честито. Честито . Да са ти много щастливи и здрави момите да ви носят безброя радости . От сърце им пожелавам всички наи хубави неща, много целувки от нас и дано утре да е един прекрасен ден за вас . И много подаръци за момичетата.  bouquet

# 98
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Честит троен рожден ден на твоите съкровища!

Да са ви живи и здрави, много щастие да ви носят!

# 99
Честито и на трите принцеси, Бибси!! Честито и на теб!! Да ви носят само радости, на теб и на тати ви Hug Hug Hug  Heart Eyes Heart Eyes

# 100
  • по пътеката
биби, 4естито на тебе и трите ти девойки! има6 си три слънца, да са ти живи здрави!   bouquet  bouquet  bouquet
ама как си ги уцелила, просто си уникат! Mr. Green
аз днес по4ивам! прекалих се от писане, 4е снощи ве4е гледах  на пала4инки! пия лекарства от в4ера, ама сиропът е с алкохол! викам, вие ми се свят, върти ми се главата, уж без захар, а то с алкохол!дано ми мине  туй 4удо, 4е ако продължи -ве4е ще по4на да с е плаша!
арте, те ку4етата при нас не  са в хептен домашни, защото са беладжийки, едра порода и от сорта вси4ко,което докопам се надребнява за салата!предната беше питбулка с малко друга смес! сегашната е  боксер уж! тук ку4ета има по покривите  най-4есто ,паза4и са, малко има и бездомни, но все още имаме китайци в болницата и се надявам да държат популацията минорна! от религиозна гл.то4ка, мразят ку4етата, мятат им камъни, бият ги ,това по улиците и изпитват див страх от тях, което пък ми е адски странно!
хората се  принуждават да гледат ку4ета заради криминалността, колкото да предупредят собствениците за набезите! като се сетя преди 2009 колко наивно довер4ива съм била, направо си се плаша кое не е било наред сега или преди! това бе първото влизане на бандюги и макар и лято ,вси4ко открито не сме ги 4ули, обраха вси4ките ни  панталони и дънки! оттогава пране на терасата не оставям! в момента не е за разправяне ,всеки ден само криминалета!

# 101
Бибито, честит троен празник  Hug  bouquet Hug
Да си здрави, все така красиви, умни, чаровни и усмихнати твоите три рожденички!
Нека да предположа, че днес освен вкусни торти и много гости, ще има и барбекю  Mr. Green
Весел празник!

Марси, бързо оздравяване  Praynig Hug

Слънчев и усмихнат ден и на останалите!   Hug
Ние също се насочваме към фермата да правим скара.

# 102
Честит рожден ден ва красавиците ти Биби!
Здраве,щастие и много усмивки.
Почерпката е разкош! 
При нас лека полека нещата влизат в релси . Малкия свиква с очилата.
При нас с кучетата е като при Марси,но котки колко има и то бездомни не е истина.
 Хубав петък

# 103
Здравейте момичета търся приказките на Дисни с арабско аудио моля Ви ако може да ми  пратите линк търсих търсих и нищо не открих newsm78 Благодаря предварително . Хубав ден  bouquet

# 104
  • сред маслини и портокалов цвят
Биби, да са ти живи и здрави 3-те красавици! Да растат щастливи и сбъднат всичките си мечти!
Весел празник ви желая! Hug

Общи условия

Активация на акаунт