~*~Одумвани или не, арабските мами си живеят добре в 135 тема!~*~

• 49 819
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
  • In a surreal moment!
Здравейте!
Днес в Плевен беше чуден пролетен ден! Нищо не ме изненада от здравната ни система. Не може да се каже, че ходих на празно, но ще се ходи поне още 2 пъти, в четвъртък и следващата седмица във вторник. Това е положението, размотаване до дупка за нещо, което при добра организация може да се направи за няколко часа.
Посетих гроба на приятелката си, че не се знае дали ще мога да отида скоро. Поплаках си, разтоварих се. Следобед с Цветка се наприказвахме, както в добрите стари времена. Хубав ден беше. На връщане във влака ми хрумна страхотна идея. При първа възможност ще се захвана да я осъществя.
Утре съм по изследвания и пак при личната лекарка да и тровя живота.  Mr. Green

Биби - да ти споделя, че съм виждала само една двойка толкова тотално различни близнаци. Бяха момчета, от Бургас, от втори ин витро опит. Едното беше копие на баща си -брюнет , другото на майка си - блондин. Двете деца нямаха нищо общо по между си, но там е разбираемо, а при вас вече е впечатлително.

Айа - поради някаква причина не иска да приеме адреса на клипчето и ми изписва несъществуващо видео. Много странно. Видеото има чудна мелодия и снимки, хареса ми много ,но...системата не го приема. Това, което забелязвам е, че адреса е по-дълъг от предишния, има повече цифрички ...не знам дали това е проблемът ,но за съжаление не става.

пп. ама никой не сподели дали е направил ПУК с желираното мече Whistling Wink Grinning

# 136
Здравейте момичета! Hug
Аз да се разпиша още веднъж за днес. Mr. GreenБяхме на гости при майка му (за вечеря),там бяха и двете му сестри и големия му брат всички с децата си ,с половинките си...дотук добре на тази бройка съм свикнала ,обаче после дойдоха и някакви други роднини(мъж ,жена с децата си)и малко след това и една близка леля с 5 си деца ,незнам пълна лудница ooooh! ,толкова хора немога да свикна,вие как се справяте newsm78?Когато има и толкова много хора ,моя не може да ми превежда и в цялата тая гиронтия аз се чувствам сама с глава като казан. #CrazyИ така аз поне се пебрах избягах от тази лудница под предлог ,че ще говоря с  майка ми по skype  и си подрънкахме ама за малко Crossing Arms мъжете се изсипаха вкъщи да гледат мач..
Ох надух ви и вашите глави ама да си споделя,че ме тормози това че немога да им свикна,а пък само вие ще ме разберете ,който няма такъв голям род около себе си няма да ме разбере...
Биби да са ти живи и здрави момите Heart Eyes,много са сладки и наистена нямат никаква прилика дори на ръст са различни за което си помилих ,че са две момиченца на различна възраст.
А пък честно да си кажа чакам с нетърпение да сложите някоя песничка Crazy,тази с мечето малко ми е омръзнала Embarassed,в гърция имаше реклама на един салам с това мече и беше станало звезда това мече,по цял ден и на всеки канал него даваха,не че не  е сладко ама като го гледаш постоянно омръзва,а и детето на моята преятелка дето идваше само това гледаше на лаптопа и то ми опресни спомените.. Mr. Green
Икси стискам силно палчета скоро да приключи това ходене по лекари Praynig,колкото и да е неприятно това размотаване мисли си само за каква хубава цел го правите! Peace
Аз си взимам сега лаптопа да си пусна някой филм да гледам и да оставя мъжката дружина да си гледа мача! #2gunfire
Лека нощ и приятни сънища!  bouquet

# 137
  • In a surreal moment!
~Artemis~ има някакъв бъг в мамата и не ми дава да сменя клипчето ,опитах се вече няколко пъти. Ще пробвам пак след малко, ако не стане - утре. Дано се оправи, може и при мен на компа да е проблема ,знам ли.

# 138
  • София
Хоп, троп, и аз да се разпиша днес!

Биби, честно да ти кажа, изобщо не му обърнах толкова голямо внимавие на този банкомат. Само колкото да го снимам. Сега разглеждам из кадрите, няма го никъде сам. Утре ще отрежа от някоя снимка и ще го кача. Относно срещата, все ще намерим малко време. Ние живеем в къща и имаме достатътчно място, ако все пак се решите и да преспите една нощ. Миналото лято все подканвах момичетата тук да се съберем, но си остана глас в пустиня. Вече на си и правя труда  Crossing Arms

Любс, ако имаш повече инфо за тези банкомати, сподели, моля те. И на мен ще ми бъде интересно.

Гаргичке, летяхмес с FlyDubai. Тези три пухкави ханъми всъщност са главните героини. Те все не правеха нещо както трябваше, та стюардесата Мая (има си и име, и плюшено подобие за купуване) идваше да им показва как се прави. Имаше и една жена с хиджаб, на която пък пръстите бяха боядисани в червено  newsm78 Представа си нямам защо. Също така, един пушещ шейх, на който му дръпнаха цигарата от устата, но той се усмихна в отговор  newsm78 newsm78 newsm78 И тем подобни персонажи  Joy

Икси, успех и от мен. Дано да свърши скоро това ходене по мъките.

А относно близнаците, ние във форума имаме още една подобна мама - Русалката. Двете и близначки нямат нищо общо, разликата в ръста им пак е поне една глава. Русалке, разпиши се де, кажи си и ти мнението по този въпрос  Wink

Лека вечер на всички!

# 139
  • In a surreal moment!
опааа...стана...пробвах с клипчето  ,което слушах в момента и май стана, поне аз го виждам.

Фийл - няма да свършат скоро, защото се каня да живея дълго и дори най-нахално да дочакам и внуци  Grinning    на пук на душманите и болестите!  Шегувам се, имам отвратителен авто хумор, не ми забелязвайте.

# 140
Ей Икси нараво ме разби,оправи ми настроението Crazy,Таркан не съм го слушала от..както бях на 18 и не съм и го и гледала ,а пък тези негови очи не са за пропускане Blush,аз си поръчвам и неговия стар хит ,ама сега като не се сещам как се казваше ... newsm78с целувки беше, сигорна съм че ще се сетите..а ако не ще се постарая утре да го намеря
Благодарско! Hug
Лека!

# 141
  • In a surreal moment!
Добро утро! Аз вече пия едно такова, заповядайте и вие!

~Artemis~ - Имаш специална сутрешна целувка от Таркан
http://www.youtube.com/watch?v=s0HuEvYNJNk  
За да те погъделичкам ще ти споделя, че имах колега, който е копие на Таркан, че и по-хубав дори. Но....както винаги има уловка - не се интересува само от жени, а в последните 15г си живее с приятел. Хубав, тарканест и само за гледане и въздишки.  Grinning

Айа - за съжаление явно проблемът е в адреса или в статута на клипчето, не го приема и това е . Но след като го изслушах отново взех едно от новите предложения на системата. Дано ви хареса ,весела песничка.

За тези ,които не успяха да чуят предложената снощи песен на Таркан, а ще полюбопитстват на какво се е зарадвала ~Artemis~ , заповядайте -
http://www.youtube.com/watch?v=jJglnWIj_hs&list=LLU_dVkmF3xLP6032HlIRfrQ

Последна редакция: ср, 03 апр 2013, 10:01 от ИКСИ

# 142
Добро утро първо и да ви почерпя с едно от любимите ми кафенца:

Не съм писала от много време, но имах много задачи, но да се похваля вече с моя приятел успяхме да сключим брак в Египет. Като отидох не можах да видя нито пирамидите (пътя беше затворен), нито музеи - нищо. На Тахрир(извинете за правописа, но не съм сигурна дали така се пише) имаше още палатки и хора гледащи лошо, затова и снимки там не можах да направя. Това, което ме озадачи, държанието на родата(майка му, и двете му сестри). То разбира се като отидох занесох някакви дребни неща - бомбони, шоколади, ръчно направени гривни Шамбала и за свеки - специална гривна за костите, ставите някаква скъпа с магнити и разни щуротии по нея (в последствие каза, че болките и намаляли). Първо това, което ме учуди, че била направила забележка на съпруга ми, че на него съм донесла сребърна гривна и ланец, а на тях някакви "гривнички" и дори в последствие направи списък с кремове какво да им донеса следващия път. Всичко беше наред до преди да подпишем, след това тя коренно се промени, спря да готви, спря да им пере дрехите (направи огромен куп в банята). В последстивие моя ми каза, че било заради това, че аз не съм пипала нищо в къщата (аз питах, но той не ми даде), тя се оплакала, че ме третирал като "принцеса". А всички разходи аз и той си покрихме, без тя да дава нищо, и единствените подаръци от нея са едни сини очи - сувенири (предишните дни, бях купувала, но не бях намерила точно такива), джапанки и един ластик за коса, от едната му сестра - шнола, лента за коса и пак сувенирчета. Освен това не казаха на никого, и като помолих да ме заведът до сребърен магазин, че да си купя гривна с прикачен пръстен, свеки обясни, че било много скъпо, чак до 6000 евро. Аз за тези пари тук ще си купя диаманти. Дори хълки не си взехме( та се чудя как да купя от тук, че съм взела размера с метър и незнам дали тук ще успея да взема). Незнам какво да заключа от поведението на сестрите му и майка му.

Ние бях ме в Суез, че там живеят, и за облеклото имах проблеми, първи ден минувачи по улицата направиха забележка, че не съм си била покрила косата, на следващата вечер, че не съм правилно я покрила (използвах от модерните шалове тук, един голям кръгъл, който се намотава само, дори един ме сметна за "трудеща се през ноща"). След това едната му сестра ми зае нейн и ми показа как да го слагам (мисля, че се казва хиджаб, но не съм сигурна още ги бъркам). Като излезнахме на следващия ден, пък дънките ми били по мен (блузата не ми покриваше напълно дупето), та някакви ученици казаха нещо, моя им отговори - по размениха си няколко "думи" и като се обурнахме дори бутилка и камучета хвърляха. НЕ мога да го проумея защо. В последствие видях жени, без да си покриват косите с много по впити дрехи, и по къси от моите и никои нищо не им казваше, но се движеха без мъж. Та там си купих тениска, която ми стига до коленете (а аз не съм толкова ниска - 1,70 съм), и желетка със същата дължина. И там ходих или с това което купих или с един тренчкоут - въпреки, че беше топло.

Като отидохме до бг посолството в Кайро, забелазах колко много хора склучват брак само за виза, същото го видях и там, където сключихме брак. Видях ме двойка, в която момчето беше на 21, а жената имаше сигурно 40-50. Имаше и циганка - но там мъжа каза на моя, че [ намерил в Италия и й платил. Като влезнахме в посолството служителката само ми обясняваше, че не е сигурно, че ще вземе виза, а аз и обеснявах, че няма значение за нас, защото ако не стане, аз ще се преместя. Това е накратко. Сега ще почна да се боря за виза.

# 143
Нямам много време сега,после ще ви пиша Hug Кафенца се насъбраха доста,затова аз ще добавя само малко добро настроение с любимата ми песен на Файруз Grinning
http://m.youtube.com/watch?v=XLLFMLFkilw
За съжаление не я намерих с хубав клип,само слушайте и дано денят ви започне и свърши приятно Heart Eyes

# 144
  • по пътеката
пих кафе рано сабахлям, но не пре4и да повторя! аз ли съм само дето не харесвам фейруз? особено гласа й! newsm78
фло, май си в беда стил "арабска свеки", който не си е патил няма идея до какви върхове на гадостите може да стигнат! питай патилото!
 биби, те твоите близна4ки направо са мама и тати по 4ерти, предполагам?! Thinking Hugинтересни места сте посетили, определено сте направили дзак на израелците, хахаха!
фийл,  Laughing  bouquet много приятно е да вървим по твоите стъпки ида гледаме с твоите о4и! така е по-интересно, 4е проспекти и разни там шопски снимки, все ми се струват издокарани!
икси, видя какъв мъж пуснах и зарибих сума ти хора в фб, не успях бързо да го скрия, хаха за ли4но ползване!веднага  го шернаха ,ей!  Mr. Green а ако се вярва на снимката е  египтянин, машала на смесването на гените! Joy
аз нещо пак се отплеснах във филмманията ,да тегля  и гледам, докато пак не са измислили някой закон за незаконното зяпане! и 4ета разтоварващи книжлета! стрес, революции, кризи и разни под-проблеми ми идват в пове4е! но като 4етох икси и ми стана едно оптимисти4но, 4ак за внуци се замислих да устискам и аз! вили, успех, айде добри новини ве4е! Hug Praynig

# 145
Здравейте момичетата, Аз отдавна Не съм писала във форума-но с радост Виждаме ,че Много познати арабелки пишат с предишните си аватари-марси,икси  bouquet та се ориентирам.Изчетох ви на един дъх-Много приятна компания сте.
Дали Белбей пише тук -знаете ли?
За тези,които Ме помнят -Още се водя с Другаря из Френските земи,все така трудно съвместяваме-но пък и Не се разделяме(къде на имат,къде Вече по навик)Работата ни повлече и време почти Не остава,но кратко се усещам че ми липсва вашата компания-има няма и си спомням за някоя от арабелките и се питам Добре ли е!?......Дано всички са Добре,след всички толкова исторически промени

# 146

Дали Белбей пише тук -знаете ли?

А тук съм  Crazy
Радвам се че се разписа Далче  Hug
 Разкажи ни за Раян , как е как се справя с езиците говорили арабски , щот ние си го учим в матернельа , но у нас нцццц.
Днес се разходих , малко из квартала.Отскочих до един бижутер, купих едни детски сребърни обички за една новородена красавица и си оправих сребърния синджир.
 Бибс, аз от давна искам да пробвам марокански манджи  Peace. Определено вкусно готвят  Peace те ползват лимон конфи / нещо от сорта лимон на туршия/ и това придава специфичен вкус  Peace
Икси  Hug и аз така като теб искам да си живуркам и не се давам . Радвам се че нещата вървят както ти искаш / то винаги може и по добре /
Мерси за кафето !!!
Арти и аз някак не понасям такива лудници , но пък ние сме от малобройните фамийта и такива безразборни /неканени гости няма  Peace

# 147
Явявам се на отчет и аз днес,почерпих се с кафенца,днес в изобилие! Crazy

Икси благодаря за поздравчето,много ми хареса,върнах се в приятни стари спомени! Hug

flowertz да сте живи и здрави и много дълги години на любов и щастие ви желая с твоята половинка,гледай си щастието и мъжа и доколкото е възможно необръщай внимание на майка му и останалия род!А щом чакате сега и за виза предполагам ,че няма сте за винаги там ,така че търпение. Peace

Дала добре завърнала се!  bouquetЕто на ,че Белбей веднага ти отговори ,ше ни е интересно и на нас по-новичките да ни кажеш нещо за себе си ,че ме зачовърка любопитството ... Embarassed

Биби какво си прайкаш днес,не свърши ли с гладенето,дай на сам ако искаш да помагам аз обичам да гладя пък и време бол при мен!Виж хората как ги помнят по аватарите,нас как ли ще ни запомнят newsm78 като се разкрасяваме постоянно...  Mr. Green

# 148
Марси,то и аз не я харесвах в началото,после като дойдох да живея тук и явно са ми промили мозъка Crazy Близначките са едната на леля си(половината рода на мъжа е руса със сини очи Flutter ),другата прилича на брат ми повече отколкото на мен.Голям микс на гени са де..резултата смятам е красив Mr. Green А бе и преди някой го беше казал това 'дзак',какво значи?? newsm78 Пращам ти координати фейсбукски,че да не опускам да плакна очи. Blush
Арте нали бях се оплаквала и аз не отдавна от роднински наплив Tired Примирявам се и толкоз,само че на мен в момента ми е по-лесно отколкото на теб щото поне ги разбирам и мога да се включа в евентуално интересен разговор.Ако се заформи такъв данданията някак си я преживявам.В началото като дойдох тия сбирки за мен бяха като инквизиция и аз също гледах да се измъкна,предполагам с времето нещата ще се променят.Ти започна ли поне малко да ги разбираш какво говорят?С някоя от сестрите не сте ли се сближили?Там освен арабски говорят ли друг език? Thinking Без език и начин за комуникация ще ти е трудно и самотно,Арте Hug Споко ще ни запомнят,ние аватарите си меним,но никовете НЕ! Sunglasses
Фло,честито за сватбата!  bouquet Много гаднярско отношение са имали към теб,няма да им се даваш на вещиците че ще ти се качат хептен на главата.Изобщо не се опитвай да им задоволяваш прищевките,винаги ще има още и никога няма да са доволни.Хич и не се опитвай да ги разбереш,логично обяснение може и да няма.Не разбрах до каква степен имаш подкрепата на съпруга,ако не го обработват и него,просто ги игнорирай.Аз имах късмет със свекървата,на вторият ден просто директно ми каза,че ми дава почивка до утре и след това да се включвам с домакинската работа hahaha Мъдра и с много силен характер беше и всички я слушаха.Добре че ме хареса иначе щях да бъда разведена досега Rolling Eyes Joy Изобщо задкулистните интригантски игрички и бяха чужди..жалко че си отиде жената,имаше какво да се науча от нея.За обличането и реакциите не коментирам,щото не знам как е там,тук няма такива ограничения.Доколкото разбирам си в София,а той там,така ли?Искаш да се преместиш да живееш там?Ако е така стискам ти палци и ако е възможно живейте отделно от маминка Mr. Green
Аичка Hug като каза Акаба,веднага се сетих за Аладин и ми стана едно такова тайнствено,ориенталско приказно..нямам търпение да видя снимките..
Любсииииии Heart Eyes къде си бе моме дубайска?! Grinning Чакаме да ни просветиш по въпроса с банкомата за злато..
Портокалче,онзи ден те мернах,но не писа Naughty Как сте?Още ли е напрегната обстановката?Скоро не съм те гушкала Hug Hug Hug
Белбейска направо ме разби с тоя лимон на туршия..той си кисел и те го киснат и в оцет ли?!! #Crazy
Слънчо да се появява с пояснения за мароканските манджи.
Икси добре се справяш с мизикалното оформление Peace Heart Eyes Ще си позволя да предложа една песничка,весела,много позната в арабския свят и даже преди малко открих че е и фолклорна и датира някъде от към 1900 г. Shocked Дано ви хареса,а може би повечето я знаят Whistling
Заповядай Икси:  http://m.youtube.com/watch?v=jXrfO9ywEZk
Довечера пак ще намина. Wink

Последна редакция: ср, 03 апр 2013, 16:19 от Бибито

# 149
  • In a surreal moment!
Биби - мерси, но адресът бил неразпознаваем, така ми изписва и нещо друго пише за мобилно устройство. Уф, кво става не знам. Аз дори клип не виждам, само някаква картинка на човек с мустачки и нещо пише, ама песен не тръгва.

Далка - щастлива съм да те видя отново в арабската тема. И аз харесах компанията в този състав и се престраших. Wink Как са децата, как е мама? Целувам те, ти си разкошен човек и жена!  Heart Eyes Hug

Последна редакция: ср, 03 апр 2013, 19:28 от ИКСИ

Общи условия

Активация на акаунт