Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли успешни примери за групи за взаимна помощ, фокусирани върху хиперфагия и емоционално хранене?
Какви са основните проблеми при хиперфагия и емоционално хранене?
Какви са предложените начини за преодоляване на хиперфагията и емоционалното хранене?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли успешни примери за групи за взаимна помощ, фокусирани върху хиперфагия и емоционално хранене?
-
Какви са основните проблеми при хиперфагия и емоционално хранене?
-
Какви са предложените начини за преодоляване на хиперфагията и емоционалното хранене?
-
Какви са ползите от участието в група за взаимопомощ?
-
Как мога да преодолея емоционалното хранене и какви са ефективните начини за справяне с него?
това е много бе.. все едно да изям един хляб. Ужас ! И като капак понеже така и така съм се наяла реших и да вечерям подобаващо
Дано де.
И аз трябва веднага да видя резултат, щото иначе се отказвам. Като спра въглехидратите, веднага има ефект. Купи си нещо хубаво, което да ти отива и да ти стои добре на сегашните килограми. Може и хубаво бельо да е, нещо секси. Направи си косата и ноктите. Това на мен много ми помага, като се мразя се тъпча за успокоение, а после се самонаказвам. Аз засега съм вързала прасето, ще видим докога. Имам 3 чифта нови панталони, в които влизам, но ще ми седят по-добре ако сваля 2-3 кг. Това ми е мотивацията.
Важно е тялото да е хармонично, и да изглежда добре и здраво. Това е целта поне при мен, не са плочки на корема нито 45 кг.
Това съвсем съзнателно го реших, някак първо число на месеца по ми се видя подходящо и да си броя едни 2 месеца до морето то ще ми е стимул, хората си купуват нов бански за стимул аз си извадих стария за стимул