Операция на щитовидната жлеза - 8

• 139 901
  • 748
  •   1
Отговори
# 525
Аз ходих,но премахнатата жлеза не ми я уважиха.Не знам дали,защото не влиза в списъка им или защото си имам и други диагнози...

# 526
И не  ви дадоха процент за нея .

# 527
Изобщо не ми я включиха.Пак повтарям ,имам друго основно заболяване,което покрива максимума.
Сега се сещам,че на един познат с рак на щит.жлеза,изцяло отстранена,млад мъж,му дадоха 70%.

# 528
Да, и аз минах. 70% за 2 години с половин махната жлеза

# 529
На мене ми е махнат левия лоб и сега съм болнични  и се чудя дали да се явявам на ТЕЛК -Трябва ли задължително да ползвам 6месеца болнични или може и по рано да отида на телк

# 530
  • София
На мене ми е махнат левия лоб и сега съм болнични  и се чудя дали да се явявам на ТЕЛК -Трябва ли задължително да ползвам 6месеца болнични или може и по рано да отида на телк
Ако ти се почива в къщи и работата ти го позволява по-добре си остани болнични. Ако се чувстваш добре никой не може да те задължи да си в болнични.

# 531
Densii,
Аз имах право на 6 месеца болнични заради диагнозата- папиларен микрокарцином, върнах се на работа след 3 месец, но дотогава почивката ми се отрази добре, най- малко за да се отърся от стреса след диагнозата. Беше пролет и ги прекарах в разходки и приятни емоции. По принцип има една наредба, в която пише с каква точно диагноза на какъв процент инвалидност имаш право.Ако е под 50% нямаш право на пенсия и другите там " облаги" от решението и можеш да си спестиш процедурата, най- малко заради нещата, които можеш да видиш на подобни места.
Бързо възстановяване и много усмивки  Hug Hug

# 532
Благодаря .И аз се чудя  newsm78дали да почивам -много се превъртам в къщи   а на работа  -много часове по 10-12 часа работим .Май ще си почивам че сега ми се е паднало пък после ще видим .благодаря за отделеното време   bouquet

# 533
Като ходих на ТЕЛК ми обесниха, че процента инвалидност ми го дават не заради това, че нямам жлеза, а заради карцинома. Тя затова и пенсията е за някакъв период. Един вид ако нямаш връщане на болестта се водиш излекуван и ти я спират.

# 534
Като ходих на ТЕЛК ми обесниха, че процента инвалидност ми го дават не заради това, че нямам жлеза, а заради карцинома. Тя затова и пенсията е за някакъв период. Един вид ако нямаш връщане на болестта се водиш излекуван и ти я спират.

Суперррр! Hug Hug

# 535
Моля за отговор! Когато ТСХ е на долната граница, дозата на елтироксина трябва да се увеличи или да се намали?

# 536
mami isi,
Да се намали.Ниско ТСХ означава хиперфункция

# 537
Благодаря за бързия отговор. Ще го намаля значи.

# 538
Диагнозата ми е .Струма нодоза -мислите ли че имам шанс за процент от телк

# 539
Здравейте,
Може да е ставало въпрос назад, извинете ако се повтарям. Някой подлагал ли се е на ултразвук с този нов апарат в Университетска болница по ендокринология, София при доц. Русанка Ковачева?
Модерно лечение с ултразвук

Не се занимавай с Ковачева. Шарлатанка е.  #2gunfire Виж ми другите постове, за да разбереш.

Общи условия

Активация на акаунт