Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 69

• 50 054
  • 728
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Трен и Лиде, докато още мога - искам да ви призная, че в събота 2 часа рових из нета, за да намеря наааай-големите тави баклава и толумбички за вас. И още толкова из старите теми, за да открия една конкретна картинка, на която султанът със собствените си ръце храни Хюрем - много мила сцена беше. Намерих ги и ви спретнах едно подобаващо пожелание, достойно за баш-султанките на мой Шекер - ...и те го обърсаха Mr. Green А другите момичета какви красотийки бяха постнали...Докато треперех за разкошните Ефески тоалетни, да не ни ги конфискуват...,то невинните поздравчета ни взеха... Joy Joy Joy А бе сбъркана работа, ама карай...Развеселих се наистина... Joy JoyХубава вечер Hug Heart Eyes
Мамата, аз хапнах доволно от баклавата и толумбите, порадвах се на поздравите и така ми стана гот! Викам си, сега ще благодаря на всички подобаващо! И хоп, от моето благодаря на някои хора им преляла чашата и..... Аз поне си хапнах, ама за Трендс и един трендафил не остана! ooooh!
  Joy

# 586
  • Пловдив
  smile3513сусссссс хатуни
Дестурррррр newsm20 newsm20 newsm20 newsm20........... Шаро дебне
 smile3508 smile3508 fight fight fight fight

# 587
Върнах се няколко страници назад в темата и какво беше учудването ми като видях ,че отново разни инсектициди са прелитали във форумното пространство ... Joy тях "Райд" не ги лови... Mr. Green
Аз си казах какво мисля, нека ме изтрият...значи форума може да бъде плют обаче истината не може да бъде казана ,ех колко жалко ,но най-жалкото е загубата на доверие...в хвърковатите... Joy Joy Joy

Какъв "Райд"??? Инсектите се хранят вече с него! Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Сега сериозно. От началото на филма следя и форума. Пропуските ми са незначителни. Обаче такава нерегламентирана цензура и то не за пръв път  Mr. Green Mr. Green Mr. Green- просто не мога да повярвам все още...Пометоха поне 5 страници великолепно форумно творчество. Mr. Green Имаше малко спам, но поносимо...Това все пак е форум. Предполага се, че го списват грамотни хора, а не малоумници...Очаквам да ме баннат, но от висотата на преклонната си възраст - ще го преживея... Hug Heart Eyes
Абсолютно те подкрепям и нека и мен ме баннат ,много ще ми е приятно ,  хич не ми пука на трендафила...хоп преместих си го на другото ушо! Wink
А на хвърковатите които висят във форума, за да черпят информация и се опитват да всяват раздор във форума горещо препоръчвам да си стоят във тефтер-сурата...Казах ,написах,олекна ми пък каквото сабя покаже !Аман! Mr. Green

Цопвам се и аз при вас момичета!!!  newsm68
Щом да се защитиш е в разрез с правилата на форума, да ме банват и мен!

ГОЛЯМАТА ГУМА МИНАВА..... не точно по LZ, по скоро по BG AIR afwitch

Завръщам се тук след минути
минавам на форума аз по брега .
Темата потънала в червено
събужда позната тъга .
Събужда предишните чувства ,
до вчера горели във мен -
калинките с мозъци пусти ,
със стил и със опит зелен .
ПРИПЕВ...
Минава , ГОЛЯМАТА ГУМА минава / 2
окъпанА във светлини ,
навярно без шум от тогава
се мъчи да трие из наште души .
през моя тогавашен пост,
горчилка в сърцето остава ,
след поредния цвъкащ ни Гост .

# 588
  • София
  smile3513сусссссс хатуни

Joy Joy Joy Joy

# 589
  smile3513сусссссс хатуни

Сега като не знам кой ще се появи  newsm78 дали Дияна,дали Мерджо да въведе ред..

# 590
Добър вечер! Искам да ви попитам за Фатма султан-сестрата на СС, която не ни я представят в сериала. Ще съм ви изключително благодарна ако ми кажете нещо за нея

# 591

Докато сте тук да ви почерпя нещо сладко  Hug Снимката е по темата, защото е правена от Мерием/Хюррем  Peace
Скрит текст:
Момичета, надявам се все пак Лин/Мери Попинс/КалинаМалина/Мирелас да се успокои. Все пак я повишиха в пост Администратор след като се развихри при нас. Дореми раздава повишения само на хора, които са се изявили или излезли от групата им. Сега няма причина да се занимава с нас и да ни чете темата  Party Пък и какво ще научи от нас  Crazy

# 592
Добър вечер! Искам да ви попитам за Фатма султан-сестрата на СС, която не ни я представят в сериала. Ще съм ви изключително благодарна ако ми кажете нещо за нея

Борянкееее,отде ги измисляш тез въпроси не знам..Мине,не мине и като попиташ неща за някой си направо ми се изправят косите..Влез в Гугъл напише името което те интересува и ще ти кажат нещо за нея..Може да си ми изключително благодарна,че те насочих къде да търсиш..

# 593

ГОЛЯМАТА ГУМА МИНАВА..... не точно по LZ, по скоро по BG AIR afwitch

Завръщам се тук след минути
минавам на форума аз по брега .
Темата потънала в червено
събужда позната тъга .
Събужда предишните чувства ,
до вчера горели във мен -
калинките с мозъци пусти ,
със стил и със опит зелен .
ПРИПЕВ...
окъпанА във светлини ,
навярно без шум от тогава
се мъчи да трие из наште души .
през моя тогавашен пост,
горчилка в сърцето остава ,
след поредния цвъкащ ни Гост .

Малкият принц си тананика песничката Joy  hahaha

# 594
belbel4e ,darkrose, anna3com чок гюзел ! Hug Heart Eyes Joy hahaha Joy hahaha
Нямам нищо против да им дадат медали на споменатите от изтрития пост те си се знаят кои са !
Исках да сложа стих ,ама щеше да е много провокиращ ,затова не го постнах, но реших да си сипя чашка червено винце  ха наздраве! Wine Glass

# 595

Снимка зад кадър от следващата серия Peace

# 596
Наздраве, момичета! От събота преглъщам горчилката - уж нищо работа, но кофти. Сега ми олекна. Нали си знаете, че ви обичам. Hug Heart Eyes

# 597
  • Пловдив
Наздраве, момичета! От събота преглъщам горчилката - уж нищо работа, но кофти. Сега ми олекна. Нали си знаете, че ви обичам. Hug Heart Eyes

И аз така уж нищо работа ама ми преседна Simple Smile Хаиде наздраве с гроздов шербет 40%-по темата Турила съм си тука на десктопа Султана( по темата) да ме гледа с патърските очи(извън темата)......................

# 598

И аз така уж нищо работа ама ми преседна Simple Smile Хаиде наздраве с гроздов шербет 40%-по темата Турила съм си тука на десктопа Султана( по темата) да ме гледа с патърските очи(извън темата)......................

Аз да питам: Матракчъ нали е по темата,че си го гледкам и аз..Мука,ама ми е пулна муката да знаете..

# 599
  • Пловдив
Доиде ми на гости на Тренди музата......
Скрит текст:
Хатиджето след лабута ....Джихангирчо я гледа жалничко....
-Леличко какво ти е ? Защо така ти мирише устата ?
Маика ти ми  счупи зъбките и еи на  ,хекимина ми  тури тука един мост ....
След известен размисъл Джихангирчо пак пита:
- Добре леличко за мама  разбрах ама не можах да разбера аджеба кои  ти сра  под моста?

Общи условия

Активация на акаунт