Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 69

• 50 081
  • 728
  •   1
Отговори
# 570
Мен пък ме интересува какво ще се случи с Бали бей? В какви интриги го замесиха, горкия, направо ужас.... Дано се оттърве и от Михримах, и от Есмахан. Ей, това жените, сме опасна работа, гледайки и времето навън  Laughing Joy

# 571
trendafilka  newsm10 newsm10 newsm10

Ани, сигурно гримьора са го снимали докато е бил на работа по сцените с пристигането по море на Изабел и Фирузето.. Mr. Green

# 572
Ау мерси за човека от екипа-по бански ,пък и без бански си го бива Embarassed HugТо около и в сериала грозни мъже няма Embarassed
По темата ,чудя се и се мая. с Мерджан ккво ще да става за напред. newsm78
Мисля,че е и време строител на джамиите да се появи.Макетът според мен не е  показан в предния епизод не е Сюлмание , тази която ще бъде на Мехмед.

# 573
Ето още веднъж инфо за Шах Султан :

Шах Султан е дъщеря на Селим1 и Айше хафса Султан,сестра на Сюлейман Великолепни.Има сведения ,че в детството си е живяла в Маниса заедно с брат си и майка си.
!524 година се омъжва за Лютви паша,който 1539г.е назначен ,като Велик Везир на ОИ.
За Шах Султан се говори,че е била великодушнажена изпълнена с любов и добродетелност.
За Лютви паша се говори,че е бил груб,жесток,своенравен и това се отразило на отношението му със Шах и довело до развода им 1541г.
Има слух ,че причина за развода е била връзката на Лютви паша с друга жена ,което е било в разрез с Корана ,именно това скарало двамата съпрузи и довело до конфликт в който Лютви вдигнал ръка и ударил Шах на виковете и откликнали пазачите.
Шах помолила Сулатана за развод, с който той се съгласил.
Шах и Лютви имали 19 годишен брак от който се раждат две дъщери Есмахан и Неслъхан. Peace

# 574
До тук като гледам филма-точно обратното на писаното от  trendafilka
Лютви паша е лукаво потайо огънце,люта и пресметлива е Шах султан.За броя на дъщерите-само една до сега,втората може още да не е на път Mr. Green и да е нужно Мердж Mr. Green Mr. Greenн ага да помага Rolling Eyes
По скоро Шах ще ошамари Лютви паша отколкото обратното bash

# 575
Мен пък ме интересува какво ще се случи с Бали бей? В какви интриги го замесиха, горкия, направо ужас.... Дано се оттърве и от Михримах, и от Есмахан. Ей, това жените, сме опасна работа, гледайки и времето навън  Laughing Joy

Сигурно ще го оженят за Есма.Нали в действителност Бали бей е бил женен за  нимфоманка,а пък тя Есмата си е направо въртиопашка,та така ще го докарат и сценаристите..

# 576

Ани, тази снимка от ваканцията ли е останала? Rolling Eyes Rolling Eyes
Обектът много прилича на султана, не на гримьора... Joy Joy Joy
Но... ти си знаеш... Naughty Naughty
(пак е по темата.  Laughing)

# 577
Ето още веднъж инфо за Шах Султан :

Шах Султан е дъщеря на Селим1 и Айше хафса Султан,сестра на Сюлейман Великолепни.Има сведения ,че в детството си е живяла в Маниса заедно с брат си и майка си.
!524 година се омъжва за Лютви паша,който 1539г.е назначен ,като Велик Везир на ОИ.
За Шах Султан се говори,че е била великодушнажена изпълнена с любов и добродетелност.
За Лютви паша се говори,че е бил груб,жесток,своенравен и това се отразило на отношението му със Шах и довело до развода им 1541г.
Има слух ,че причина за развода е била връзката на Лютви паша с друга жена ,което е било в разрез с Корана ,именно това скарало двамата съпрузи и довело до конфликт в който Лютви вдигнал ръка и ударил Шах на виковете и откликнали пазачите.
Шах помолила Сулатана за развод, с който той се съгласил.
Шах и Лютви имали 19 годишен брак от който се раждат две дъщери Есмахан и Неслъхан. Peace

тия сценаристи всичко са объркали - Шах е гадината, а Лютко е разумен, мъдър, поучителен и той като един друг-е Любезен евалла, машшалла..., и засега й налита не на бой , а само на любоФ
и не той има връзка с друга, а тя - нищо че сега връзката й е вързана на портата като зло куче да варди султанския дворец и да души с дълго носле и подкъсено....
Сега само нови ядове ни се създават, да мислим в чии гащи ще влезе следващият таралеж - Неслъхан

Скрит текст:
ееее НЕ! днес за втори път ми се случва да пиша едновременно с някой друг едни и същи мъдри мисли, Сосче ,пардон за дублажа.
Ние сме си станали истински харем- като с матрица правени, то затова султаните са карали с много жени наведнъж - ми те ставали като една - ама клонирана  - и следователно по малко ще се хаби, а той няма кво да си дава зор да помни коя какви особености има Mr. Green

# 578
Белбел4е ,Сосче босче  Joy Joy Joy,и аз си го помислих ,затова и го написах... Wink

Последна редакция: вт, 26 мар 2013, 19:28 от trendafilka

# 579
Върнах се няколко страници назад в темата и какво беше учудването ми като видях ,че отново разни инсектициди са прелитали във форумното пространство ... Joy тях "Райд" не ги лови... Mr. Green
Аз си казах какво мисля, нека ме изтрият...значи форума може да бъде плют обаче истината не може да бъде казана ,ех колко жалко ,но най-жалкото е загубата на доверие...в хвърковатите... Joy Joy Joy

Какъв "Райд"??? Инсектите се хранят вече с него! Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Сега сериозно. От началото на филма следя и форума. Пропуските ми са незначителни. Обаче такава нерегламентирана цензура и то не за пръв път  Mr. Green Mr. Green Mr. Green- просто не мога да повярвам все още...Пометоха поне 5 страници великолепно форумно творчество. Mr. Green Имаше малко спам, но поносимо...Това все пак е форум. Предполага се, че го списват грамотни хора, а не малоумници...Очаквам да ме баннат, но от висотата на преклонната си възраст - ще го преживея... Hug Heart Eyes

# 580
Върнах се няколко страници назад в темата и какво беше учудването ми като видях ,че отново разни инсектициди са прелитали във форумното пространство ... Joy тях "Райд" не ги лови... Mr. Green
Аз си казах какво мисля, нека ме изтрият...значи форума може да бъде плют обаче истината не може да бъде казана ,ех колко жалко ,но най-жалкото е загубата на доверие...в хвърковатите... Joy Joy Joy

Сега сериозно. От началото на филма следя и форума. Пропуските ми са незначителни. Обаче такава нерегламентирана цензура и то не за пръв път  Mr. Green Mr. Green Mr. Green- просто не мога да повярвам все още...Пометоха поне 5 страници великолепно форумно творчество. Mr. Green Имаше малко спам, но поносимо...Това все пак е форум. Предполага се, че го списват грамотни хора, а не малоумници...Очаквам да ме баннат, но от висотата на преклонната си възраст - ще го преживея... Hug Heart Eyes
Абсолютно те подкрепям и нека и мен ме баннат ,много ще ми е приятно ,  хич не ми пука на трендафила...хоп преместих си го на другото ушо! Wink
А на хвърковатите които висят във форума, за да черпят информация и се опитват да всяват раздор във форума горещо препоръчвам да си стоят във тефтер-сурата...Казах ,написах,олекна ми пък каквото сабя покаже !Аман и амин! Mr. Green

# 581
  • София

Абсолютно те подкрепям и нека и мен ме баннат ,много ще ми е приятно ,  хич не ми пука на трендафила...хоп преместих си го на другото ушо! Wink
А на хвърковатите които висят във форума, за да черпят информация и се опитват да всяват раздор във форума горещо препоръчвам да си стоят във тефтер-сурата...Казах ,написах,олекна ми пък каквото сабя покаже !Аман! Mr. Green

Цопвам се и аз при вас момичета!!!  newsm68
Щом да се защитиш е в разрез с правилата на форума, да ме банват и мен!

# 582
Аз съм във форума благодарение на мамата48 тъй че сърдете се на нея.
Тук намерих много и истински приятели които обичам безкрайно!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

А но госпожите с манталитет на стари и свадливи жениот групите на "Фейсбук" искам да кажа:Липсата на внимание е голяма работа!Довежда ги до състояние на бяс.

То не би ежене,то не би обиди,то не би контролиране и избиване на комплекси..и всичко това за какво,за внимание защото разбраха,че нито питаме,нито се интересуваме от тях..

Като ще ни банат и аз с вас,мноогоо важно!

# 583
Трен и Лиде, докато още мога - искам да ви призная, че в събота 2 часа рових из нета, за да намеря наааай-големите тави баклава и толумбички за вас. И още толкова из старите теми, за да открия една конкретна картинка, на която султанът със собствените си ръце храни Хюрем - много мила сцена беше. Намерих ги и ви спретнах едно подобаващо пожелание, достойно за баш-султанките на мой Шекер - ...и те го обърсаха Mr. Green А другите момичета какви красотийки бяха постнали...Докато треперех за разкошните Ефески тоалетни, да не ни ги конфискуват...,то невинните поздравчета ни взеха... Joy Joy Joy А бе сбъркана работа, ама карай...Развеселих се наистина... Joy JoyХубава вечер Hug Heart Eyes

# 584
mamata48  Hug Heart Eyes,наистина не можах да видя всички поздрави ,за което съжалявам!  Sad
Като си помисля ,че във всички теми се черпят кафета,поздравяват се с цветя не зная какво толкова ги подразни ,всъщност зная но професионално определение може да им даде Др.Куйн ! Wink Joy
Ако ме баннат искам да изкажа също благодарността си на всички които пишеха с добри намерения във този форум и ви призная ,че ви обичам ако съм засегнала някого нека ми прости! Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт