Ще има нов форумен дуел ми се струва! 

нооо те предупреждавам - на твоя отговорност, после да не станеш като нас и да дебнеш от сряда на сряда какво ще стане и да НЯМА кой да ти каже. Сега си в хубавия период в който можеш да гледаш по няколко серии на ден, така че продължи го повечко, че после мУка, мУкааа

Не ни казваш нищо ново, справки - lidiya-ilieva, пък и да е далече, колко да е далече - 600-700км. с летящия холандец Барбароса ще отскочи за час

хах, една и съща щуротия сме писали едновременно,
станахме като женени от 20 години-четем си мислите, не че те пък кой знае какви са 

Виждала съм го по бански и не лъже 

Хатидже и Ибрахим не смееха да си проговорят, срещаха се тайно, правеха се, че не се гледат. Сега Михримах и Есмахан си говорят сладко сладко с когото им падне, особено с Бали Бей!
Младите принцеси стават все по-дръзки! Но пък Михримах изобщо не споделя със султана. Не го броят вече за нищо...На мен Ибрахим и Хатидже ми бяха любимците още от първите серии
Ибрахим поне написа писмо, Хатидже показваше явно, че не е съгласна с това, което гласят за нея. А Бали Бей и Михримах още помежду си не могат да се разберат, та кога ли ще получат разрешение за сватба и т.н...
тях "Райд" не ги лови...
Препоръчани теми