Първа пролет наближава, с две чертички ни дарява - Тема 129

• 21 727
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Кокос, какви са днешните ти творчески планове  newsm78

# 646
  • Германия
добро утро,
честит празник.
зузе ние с теб ще сме другия месец. аз все пак за успокоение направих едно тестче-разбирра се отрицателно.и тук е адски студ. лек ден.
аз сега съм на унг. затова ще съм кратка: лек и успешен ден.

# 647
  • София
Ето ме, тук съм.  Mr. Green
Но имам работа, а не ми се работи... Blush
Хайде честити ви празник и само хубави новини да получавате. Simple Smile
Дарме, Кучо, честити госпожици!
Глухарче, още няма лелка, ще видим тая работа.
Прахче, имаш моите адмирации! Трябва много смелост и огромно сърце за такова решение.  omm
Пате,  Praynig
Рейн, успех в начинанията. И чакаме снимки.
Дес, ти още ли си тук?  Naughty
Пънче, то и аз не знам доколко съм успокоена, ама вчера гледах "Тайната" и поне се опитвам да мисля хубави неща!
А Чоко защо не се включва?  Чокооо, къде си?
Тоничка, не ставай като мен! Не е хубаво.
А Зуза къде е?
Принцес, Нелка, Суити, Миленка, Бени, Дани, Маги, Перу,  Hug за всички!

За караниците с мъжете, хаха, и ние го можем това.
Хубав ден мили момичета!

Последна редакция: пн, 25 мар 2013, 12:29 от veseto87

# 648
Сиг, чакам пералнята, ще простра  Mr. Green После ще се поръркалям на някъде, че няма друго какво да правя  Mr. Green
От няколко дни си мисля, че понеже не съм си сложила джапанките в сака  Mr. Green и вътрешно знам, че не е напълно готов багажа и затова и бебка се бави, луда работа ви казвам  Joy
Истината е, че не ми тежи, чувствам се добре, когато си реши-тогава. Само тая кашлица да се махне сега, че съм като магаре  #Cussing out

# 649
  • В сърцето на любимия човек
Дестика - тая кашлица може и да изкара малкия кокос днес и да ми спечели едни 50 ст  Mr. Green

# 650
Чета си ви аз уикенда, но нямам събран материал за писане  Mr. Green
Тоничка, според мен няма проблем да пиеш от витамините
Принцеска, ще вземем при Д-лов да си чукаме среща  Mr. Green При Митева не съм ходила.
Jaska, добре дошла!
Деситка, как ти е гърлото?
Зуз, вземи да я възпиташ тази твоя пералня, може заедно с мъжа  Mr. Green Караниците и ревовете са задължителна пиперлива част от семейния живот и за щастие, когато поръсим малко с нея, ни държи за дълго време, така че е здравословно изпускане на пара  Hug
flower fairy, никой не стои в твоите обувки, за да те обвинява за решение, касаещо твоя живот, което не пречи на никого, само може да ти помогне.
Прахи, голямо решение сте взели, което се взима само с голямо сърце  Hug Много ми беше интересно да те чета, нали и на мен ми се въртят разни мисли в главата за осиновяване. Дръж ни в течение как се развиват нещата.
Пате, не съм се сещала, че имат лятна ваканция. Но аз строги планове така или иначе не правя, каквото док. каже. Ще ти напомня за стискането на ръката  Blush
Пънче, откъде пък ти щукна сега добавки за ЩЖ?
Дарме, честити плиткиии  Crazy Hug
Аз сега като си нямам МЦ, се занимавам с този на зълва ми  Mr. Green Дойде си в Бг, наредихме й прегледите, настоях силно да отиде при докторите и да нагласят заедно нещата, в крайна сметка успяха да го измислят въпреки ненавременно дошлия МЦ и в понеделник ще прави ЦС. Поне на някого да му свърши работа цялата моя одисея и опит с доктори  Mr. Green

# 651
  • Варна
Здравейте на всички!!
Принцеска! Тук съм, миличка, жива и здрава съм Simple Smile Радвам се, че не съм забравена...
Всичко си ми е наред, но нещо ме е хванало кукуто в последно време и съм малко асоциална Simple Smile
Явно периода ми е такъв... по-особен и не съм много на кеф... без никаква причина Simple Smile
Не съм изчела цялата темичка и не знам всички новини... знам само благата вест на Тончето... и много й се радвам...
При първа възможност ще се върна назад да чета и отново ще се включа в тази чудесна компанийка... Simple Smile
Поздрави на всички!!! Прегръщам ви и ви изпращам много морски усмивки!!!

# 652
Ева, радвам се, че се появи миличка! И кукуто, бързо да те пуска! Hug

# 653
  • София
Прахче, браво за решението. Аз също искам да станем приемни родители, но мъжът ми категорично ме отряза. Първо, че не се знае в кой момент ще го дадат това дете за осиновяване на други хора (и раздялата ще е тежка), второ може да си го поискат и неговите си родители обратно. Ние сме емоционални и мисля, че трудно ще преживеем нещо такова. Някак си не си представям това дете да е част от живота ми примерно 2 години и после да иде другаде.
Пате, стискам палци тестът да те изненада приятно  Wink

# 654
  • В градината...
Пате, нещо да кажеш  Thinking

# 655
  • Sydney
Прочето назад Simple Smile Благодаря за хубавите пожелания за рождения ден  Hug

desitkad хайде стискам палци за бърза и лесна среща, пък когато - тогава  Hug
sigma чакаме да се приберете с мечешкото костюмче  Hug
mecani адашката ни е конкуренция в бузките, сладурка  Hug
Звезден^Прах дано бързо да стане така както искате  Hug
dharmaaa честит розов щъркел Simple Smile
ku4o и на теб честит розов щъркел Simple Smile

Видях и другите бебоци в албума - много готини всички  Heart Eyes
И да се отбележи, че този път пиша многоооо  Laughing Mr. Green

# 656
Ех, тая Ева  Hug най-сетне се появи!  Hug Радвам се, че всичко е ОК... всички малко или много сме ку-ку в някои моменти. Така че пиши тука, та да те остави меланхолията...
Моме, гуем пич си ти!!!  Hug Добре си нагласила зълвата... Все пак натрупания опит е от голямо значение.
Веси, тя работата понякога е противопоказна... като те хване мързел, я оставяш и чакаш да ти мине: когато-тогава  Joy.....
Сигме, как си ти и малкото чудо?  Hug
Зу, ми се губи  newsm78

# 657
Здравейте и от мен и честит празник за всичики ви.
Дани усещам че малко по - малко стъпваш по здраво на краката си   Hug те.
Евка  Hug Hug Hug липсваше ни , най-важното е че си здрава , че много те мислихме .
Тони , Веси бързо да ви минава работния ден и цялата седмица.
Деситка разходи се че не остана , дано бързо да минава гадната кашлица и да се появява беб, и аз съм с такава кашлица и не смея нищо да пия и кашлям като магаре.

Аз съм след 2 часа на док. и вече изтрещявам , сигурно ви отегчавам , ама като за първи  път се вълнувам  Crazy

Хубав ден на всички.

# 658
Тук съм, скъпи мои, просто нещо днес не съм в кондиция. останах си у дома, защото снощи не успях да спя. Прочетох изненадата на Райни..ще пусна темата, като се изпише тази..днес или утре.

Глухарче, аз още не съм се отказала от месеца...оптимист-идиот съм  Mr. Green

# 659
Евче, връщай се да четеш и повече не зачезвай така, че липсваш  Hug

Аз се чух с моята док. Много я зарадвах. Вика ми, че имала лека ръка и като каже на пациентка да мери БТ и се връщаме бременни  Grinning
Каза най- добре след минимум 10 дни закъснение да ме гледа, което отива към средата на другата седмица. Надявам се да не изтерясам до тогава и търпеливо да си дочакам прегледа  Mr. Green

Кокосче
, щом се чувстваш добре се движи на горе, на долу. Хем време да минава, хем за вас е добре  Simple Smile
Весеее, Весе, обещавам да не си купувам апарат за кръвно  Joy
Деситка, показа ли се срамежливка вече  Hug Погал, погал
ПринцескеHug
Пепитка, стисссс за док. Да влезнеш после с хубави новини  fingerscrossed
Зузата, как ще отписваш месеца бее, неее  Naughty

Така ми се спи, но това е защото след обедното кафе вече го изключих. Трябва да се науча да преживявам само със сутрешното  Tired

Общи условия

Активация на акаунт