Първа пролет наближава, с две чертички ни дарява - Тема 129

• 21 724
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Честит празник на всички и благодаря за хубавите пожелания!  Hug Hug

Тъй като този месец нямам резултат  EFP и вече ще се готвя за диагностично лапаро и малко ми е притеснено, но няма за кога да чакам. В четвъртък ще се разбера подробности. Това е от мен.

# 661
Здравейте, имам голям проблем май май ...днес ми излязоха кръвните резултати за хламидия - 68.1 е резултата, виждам че над 11 е положителен, т.е има заболяване, но никой не видях да е с над 15...помагайте, давайте акъл

# 662
резултата ти е силно положителен.
отивай на лекар, за да ви изпише на теб и на партньора ти лечение.
дотогава никакъв секс.

# 663
Зузи, никакво отчайване, надежда до последно Hug

Аз цъфнах преди малко да му се не види, така че Флаурче,Пънче, Глухарче и аз съм с вас следващият месец Sad

Ето какво намерих за София - ако някой желае може да се присъедини:

http://www.ivf-bg.com/index.php?option=com_content&view=arti … 30-50&lang=bg

Във Виена Инвитро център в Токуда също има ден ан отворените врати на 10.04, но трябва да се запише час.

Чували ли сте нещо за тибетската гъба кефир - мисля да я почна за ИР, намалената финкция на щитовидната.

# 664
Тъкмо ми дадоха преди няколко дни такава гъба и сега всеки ден си хапвам кефир. Не знам дали го правя както трябва, де, защото по описание трябва да е газирано, а при мен не става. Но не съм знаела, че е за ИР и ЩЖ, аз го взех заради проблеми с дефекацията, така да се каже  Mr. Green

# 665
Аз я пия вече 6 месеца. Защо ще я пиеш за ИР и щитовидната жлеза?

# 666
  • В сърцето на любимия човек
Каква е тази гъба  newsm78

# 667
Ето това е гъбата

Тя подсилва имунитета и помага при проблеми със стомашно-чревния тракт. Досега не съм чувала да помага при проблеми с ЩЖ и ИР.

# 668
маги извинявай, ама ще ти дам съвет, пък ти ако искаш  го приеми.
къде се буташ в някакви инвитро центрове със съмнително качество. Д-р Попов дето си отворила тема,  е много добър оператор, но за лапаро. Даже и в темата ти казах- мерцедеса на лапарото. Ин витрото е много тънка и специфична работа и само специалист, който има много много опит би могъл да ти свърши работа. Останалото си е хвърляне на излишни пари.
Сега гледам се хвърляш на токуда.
по добре запиши час в щерев. чака се по седмица, най-много две, но там са си име.

но да се даде 5 хиляди на някой, просто щото не знаеш къде да идеш си е направо углавно престъпление  Thinking

# 669
Аз четох,че помага при обмяната на веществата, надявам се да ми помогне и за ИР и щитовидната като се подобри обмена

Тони, чакай си мирно и кротко прегледа и се опитай да не се психясваш, всичко е наред Simple Smile

Сигме, аз още не съм на тази вълна, надявам се да не ми се наложи. Просто го копирах това за тези, които се интересуват - а и консултациите все пак са безплатни.

# 670
Маги, аз да ти кажа пия я от 6 месеца и мога да ти кажа, че ако имаш сериозен проблем  с ЩЖ и ИР тя няма да ти помогне. Единствено помога при проблем с дефекацията. Тя е като пробиотик. Избистря се тена на лицето и метаболизма се увеличава.

# 671
  • София
И къде я продват таз гъбка? Ако не друго....ъъъъ... да спретнем в редица редовно да си ходят Mr. Green

# 672
Не знам къде се продават, аз си я имам от една приятелка. След известно вр. тя  увеличава размера си и може да се даде на друг човек. На вкус е мн приятна, леко е резлива. Става обаче по-кисела, колкото повече я държим с млякото. Газирана става, когато по време на престоя в млякото се разклаща буркана. Вижте малко инфо за нея:
http://zdrave.rozali.com/netradicionna-medicina/p12931.html

# 673
  • Варна
Момичета, честито празник и дано този ден да е донесъл или пък да донесе след 2 седмици благата вест на всяка една от вас. Praynig Praynig Praynig Точно преди година на този ден аз споделих с вас за своята блага вест, която днес водих на лекар, че е с хрема.

# 674
Моята зълва ми я донесе, помагала и при нисък хемоглобин, високо кръвно и други проблеми. Днес ще я започна, след 20 дни, след като се размножи, мога да дам на някой ако желае. Ето повече инфо, че да не спамим много - Зузи да не се скара:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=444328.120

Общи условия

Активация на акаунт