СМГ "Паисий Хилендарски" - тема 2

• 81 978
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Аз пък да похваля СМГ за това, че още първия ден имат напечатана готова програма, (която предните години винаги се е оказвала окончателна). Еми евала.   bouquet

Благодаря, peppia, за съобщението. Нямаше да се сетя да търся в сайта. Благодаря и на админа, че я  има толкоз рано.

# 511

Не само, че не ги публикуваха, но лепнаха списъците на стълбите. Охраната не допускаше родители до тази секретна информация, дори след като децата се качиха .Не била наша работа.. Simple Smile

A-a-a . . .

Работата е още по-смешна. Сутринта когато отидох с дъшеря ми (5 кл.) и се опитах и аз да погледна списъците, мощна лелка ми прегради пътя и ми каза, че "тук е позволено само за деца".

В същото време друг баща се опита да снима списъците, но мощната лелка, въпреки "немощните" оправдания на бащата, че бил бивш възпитаник на СМГ, бързо и ловко го свали от стълбите.

Втора серия. Бях се уговорил с дъшеря ми да я чакам в подножието на стълбището за да взема раницата и с учебниците, преди 5-тите класове да излязат на двора. Докато децата се готвеха да излязат на двора, мощната лелка, бързо, смело и сръчно, свали и прибра всички разлепени списъци.

Е-е-е г-н стоянов, г-н стоянов . . .  

# 512
Отзиви за Юлияна Пипкова-БЕЛ? ; Пенка Пешева – история и Лилия Панчева- география? Не съм чела нищо за тях.[/b]

Да се присъединя към питането за гореспоменатите госпожи Praynig

# 513
  • България, София
Не мога да не споделя ... класната на дъщеря ми е посрещнала класа по стар български обичай - с  питка с мед и сол. И това при условие, че няма почти нищо ново - нито училището, нито съучениците, нито учителката. Не може да не ме докосне такъв жест...

Такива дребни нещица и прочетеното за списъците по стълбите  и мощната лелка, която всички познаваме, ми затвърждават мнението, че единственото ценно (за щастие най-важното) са учителите в СМГ и духът, който успяват да съхранят и поддържат, въпреки всичко.
Както беше писал някой: "Поклон доземи!"

А идеята да "изискваме" по някакъв начин от г-н Стоянов е добра, особено, ако е организирана. Освен това СМГ по някакъв начин ни е длъжник за подкрепата и доверието  Laughing, пък и не искаме много.

gerka, Пешева е класика! Много я харесвам.

Последна редакция: вт, 17 сеп 2013, 09:45 от vimares

# 514
..

Такива дребни нещица и прочетеното за списъците по стълбите  и мощната лелка, която всички познаваме, ми затвърждават мнението, че единственото ценно (за щастие най-важното) са учителите в СМГ и духът, който успяват да съхранят и поддържат, въпреки всичко.
Както беше писал някой: "Поклон доземи!"

Peace  bouquet

# 515
  • Вече на светло в София
Как да разбера от колко до колко е даден номер блок? В програмата има например блок 5-ти и код на учителя ( така разбираме предмета) Кога е голямото междучасие за 2-ра смяна? Между двата часа от блока имат ли междучасие?

# 516
  • София
Заповядай:

График на часовете и междучасията в СМГ:

1 блок  07:30 - 08:10        08:15 - 08:55

2 блок  09:15 - 09:55        10:05 - 10:45

3 блок  10:55 - 11:35        11:45 - 12:25

4 блок  12:35 - 13:15        13:25 - 14:05

5 блок  14:25 - 15:05        15:15 - 15:55

6 блок  16:05 - 16:45        16:55 - 17:35

7 блок  17:45 - 18:25        18:30 - 19:10

Вероятно сте видели/разбрали,но на 25.09 и 26.09 ще има родителски срещи от 18.30,съответно за нечетните и четните класове.

Последна редакция: вт, 17 сеп 2013, 11:52 от Just...a woman

# 517
Имам едно въпросче и аз: Къде си оставят телефоните децата, когато имат физическо?

# 518
Принципно им стоят по чантите/раниците и съблекалнята се заключва.
До сега не сме имали проблеми.

# 519
  • България, София
Обявени са родителски срещи.

# 520
     Съгласна съм, че родителите могат да съдействат и да изискват повече от ръководството на гимназията. В тази връзка познава ли някой работата на родителския комитет при гимназията? Сега на родителските срещи вероятно ще мине някой да ни покани да се включим? Тяхна основна грижа е събирането на средства за пътни за шампионите до разните олимпиади, но с общи усилия би могло да се направи нещо и за организацията извън състезанията.

# 521

Вайда, благодаря!   bouquet

Обявени са родителски срещи.

Моят ми каза дата - 25-ти.

# 522
  • София
Не знам дали съблекалните се заключват, но на моя син му изчезнаха маратонките.
Така че всеки трябва да си пази вещите, както може.

# 523

Някакъв съвет?

# 524
  • София

Някакъв съвет?
Да носи в себе си каквото може и евентуално да си оставя багажа в класната стая. Синът ми, когато има физическо не се преоблича /сваля си само блузата/, а от както му изчезнаха маратонките - не се и преобува - забърсва си подметките с мокри кърпички.

Общи условия

Активация на акаунт