СМГ "Паисий Хилендарски" - тема 2

• 81 994
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Якова е много добро попадение, малкият беше при нея пети и шести клас.
Аз съжалявам, че тази година няма тя да им води английски, в списъка,
който донесе, е посочен В.Пириндев, нищо не ми говори.

# 496
  • София
Якова е много добро попадение, малкият беше при нея пети и шести клас.
На мен ми говори Twisted Evil Миналата година преподаваше на класа на дъщеря ми /7 клас/и никак не бях доволна от цялостното му поведение като преподавател. Дано не съм права в преценката си за него.
Знаете ли дали Якова ще води и "А" паралелка и ако може нещо повече за нея.
Сега се обадих да питам: на "А" клас по английски ще е г-жа Панчева. Моля за информация за нея.

Последна редакция: пн, 16 сеп 2013, 14:51 от anibor

# 497
Аз пък да похваля СМГ за това, че още първия ден имат напечатана готова програма, (която предните години винаги се е оказвала окончателна). Еми евала.   bouquet

# 498

На мен ми говори Twisted Evil Миналата година преподаваше на класа на дъщеря ми /7 клас/и никак не бях доволна от цялостното му поведение като преподавател. Дано не съм права в преценката си за него.

newsm26. Преди година си мислехме, че не може да има по-лош вариант от Денякина. Оказа се, че може. И то много по-лош...

# 499
  • Вече на светло в София
На нас по английски ни е Исова. Мнения?
Някой може ли да разкаже нещо за Пенчо Симеонов по рисуване. За него има легенди, но точно с какво тормози точно по рисуване!? newsm78

# 500
Много добри впечатления имам от нея, но отпреди 6 години. Добре преподаваше, имаше дисциплина,темпото беше високо. И като класна я помня с добро.

# 501
  • България, София
Остава да попитам за Т.Николова по английски.

# 502
Някой може ли да разкаже нещо за Пенчо Симеонов по рисуване. За него има легенди, но точно с какво тормози точно по рисуване!? newsm78
Пенчо се е пенсионирал. Голям тормоз няма що.. скъсаха му нервите на човека ... Sick

# 503
  • София

Честит първи учебен ден, на всички деца и най-вече на зайците! Забавен бой с моркови се получи! Laughing

Все си мислех, че СМГ ще ни изненадат в петък следобед с някой лепнат списък за разпределението на бъдещите петокласници по класове, но пък и хич не бях изненадан когато нищо подобно не се случи.

Не само, че не ги публикуваха, но лепнаха списъците на стълбите. Охраната не допускаше родители до тази секретна информация, дори след като децата се качиха .Не била наша работа.. Simple Smile

Това навежда на лоши мисли.Защо крият списъците? Защо детето твърди ,че в класа са били около 30 деца, след като по списък би трябвало да са 25?!?
 Whistling

# 504
  • София
Много добри впечатления имам от нея, но отпреди 6 години. Добре преподаваше, имаше дисциплина,темпото беше високо. И като класна я помня с добро.
Много лоши впечатления, отпреди година. Дисциплината от лоша в началото на годината стана катастрофална в края. То само дето не взривиха училището. Crazy Г-жата имала лошо произношение, в часовете било "скука", съответно й се качваха на главата и резултатът беше плачевен. Sad Като класна също не мога да кажа нищо добро. Но в тая ситуация ясно е, че за никаква връзка между учител и ученици не можеше да става въпрос.
Оживяхме някак, тази година май най-после имаме късмет. Wink Ще им преподава Бабалев. Получихме лист с програмата и забавни коментари от г-жа Стоицева. За г-на по английски беше "Най-после един учител за вас!" Laughing.

Последна редакция: пн, 16 сеп 2013, 20:38 от mamamilk

# 505
  • София

Old-school даскал, пише шестици за зубрене и преписване на текст. Не е лоша, но не се учи ефективно при нея. Особено по-големите ученици, които поназнайват по-добре езика. Това е мнението на сина ми. Беше му една година по английски.

# 506
  • Вече на светло в София
Много благодаря за мненията за госпожата по английски. Ще я борим тази година, няма как Wink
А за Пенчо Симеонов и аз бях чула, че се е пенсионирал, но е обявен в програмата.

# 507

Честит първи учебен ден, на всички деца и най-вече на зайците! Забавен бой с моркови се получи! Laughing

Все си мислех, че СМГ ще ни изненадат в петък следобед с някой лепнат списък за разпределението на бъдещите петокласници по класове, но пък и хич не бях изненадан когато нищо подобно не се случи.

Не само, че не ги публикуваха, но лепнаха списъците на стълбите. Охраната не допускаше родители до тази секретна информация, дори след като децата се качиха .Не била наша работа.. Simple Smile

Това навежда на лоши мисли.Защо крият списъците? Защо детето твърди ,че в класа са били около 30 деца, след като по списък би трябвало да са 25?!?
 Whistling

Абсолютно същото впечатление оставиха и у мен!
Как не ги беше срам да ги залепят на стълбите, че да се пребият децата докато гледат разпределението! От ясно по- ясно е, че бройката не е тази обявена след приемния изпит. Какво крият? Все ще стане ясно. Нали си говорим по между си родителите.
Класната е супер готина- Стоицева- много се е харесала на младежа.
Отзиви за Юлияна Пипкова-БЕЛ? ; Пенка Пешева – история и Лилия Панчева- география? Не съм чела нищо за тях.

# 508
Пожелавам успех на нашите дечица през новата учебна година!
Синът ми ще е в "СУПЕР-8-Е клас" както е написано на програмата му Simple Smile
Преподавателите са: Немски - Емилия Вълкова; М-ка - Елза Тодорова; БЕЛ - Силвия Велкова; Музика - Димитър Дамянов; Информатика - Емилия Гигова; ИИ - Десислава Кралева
Само г-жа Силвия Велкова си знаем, защото му водеше курсовете. Тя е страхотен преподавател!   bouquet
Ако може по някоя дума за останалите, please...  Praynig   bouquet

# 509
  • Вече на светло в София
superior, на сина ми е почти същия екип. За Елза Тодорова са ми казвали само положителни неща. Много готина била, една от най-добрите учители по мат.

Общи условия

Активация на акаунт