СМГ "Паисий Хилендарски" - тема 2

• 81 723
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
Gerka, моето дете е в СМГ- 5 клас. Миналата седмица получих  мейл от bgclass.net  с юзер и парола за достъп до ел.дневник на детето. Има нанесени оценки вътре, но определено не са всички.

# 691
  • София
И аз влизам с въпросче.
Има ли електронен дневник реално в СМГ?

Да, редовно получавам имейли за нови оценки и за разлика от дневника в предишното училище, тук ме уведомяват за всяка оценка, а не само за тройки и четворки. Но все пак зависи от учителите, някои сигурно не нанасят редовно оценките.

# 692
  • Вече на светло в София
Jarrita, ти направо ме разби. Нашия клас няма нито юзер, нито парола. Точно това коментирахме с една майка от класа ни, че сме в пълна изолация и мислехме, че още не са направили дневника. Ти ме изненада. Ще обезпокоя, явно, класната да видя какво се случва. Вие от кога имате?
И друго също ме гложди, много малко на брой оценки има моят калпазанин. Изключвам англ, по мат - само две, по бълг и лит - също два броя Rolling Eyes

# 693
Jarrita , MAD65  в кой клас са децата ви?
K@M , а твоето коя паралелка е?
При нас нищо не се говори по този въпрос, само дето някои учителки споменали, че нанасяли оценки там и моя син се сети да провери дали може да влезе. Ама не може! Mr. Green

# 694
При нас нищо не се говори по този въпрос, само дето някои учителки споменали, че нанасяли оценки там и моя син се сети да провери дали може да влезе. Ама не може! Mr. Green

Трябва да получите паролата и потребителското име по мейла. Мисля, че ги праща класната.
Получава ги и родителя  и детето.

# 695
  • София

Дъщеря ми е 8г.
По някое време класната е събирала от децата имейли на родителите, след това получих два имейла с потребителски имена и пароли - единия за мен, а другия - за детето (явно си имат и ученически раздел в този дневник). След първото логване в дневника трябваше да го конфигурирам да ми изпраща имейли, това става след изпращане на тестов имейл на посочения от вас адрес.

# 696
  • Вече на светло в София
Ние сме в 8д Класната събра имейлите още на родителската, но досега пълно затъмнение.
Герка, знам какво трябва да получа, ама се питам що не го получавам. Е  това е въпроса Wink

# 697
Ние сме в 8д Класната събра имейлите още на родителската, но досега пълно затъмнение.
Герка, знам какво трябва да получа, ама се питам що не го получавам. Е  това е въпроса Wink

Аз не знаех, затова питах тук. Laughing
нашата класна е болна вече 3 седмица.
Надявам се като се оправи жената да прати инфото.

# 698
Гери, нашата е на линия, но паролки не сме получили още.  Laughing

# 699
Следващата седмица, сряда и четвъртък, ще има родителски срещи.

# 700
  • София
Прелест, много благодаря!

# 701
  • Вече на светло в София
Следващата седмица, сряда и четвъртък, ще има родителски срещи.
Фран, току що ме информираха - на 5-ти.
Инфото потвърдено Grinning

# 702
  • София
Класната на моя син е болна - дали ще има кой да проведе родителската среща на класа? Има ли определена причина за родителската среща - или периодично се прави по задължение и проформа? Още не мога да хвана навиците на СМГ...

# 703
  • Вече на светло в София
2-ри срок ще сменяваме ли смяната?

# 704
  • София
2-ри срок ще сменяваме ли смяната?

Да, по традиция.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт