СМГ "Паисий Хилендарски" - тема 2

• 81 723
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
     Интервю на Нина Колева с Ирина Шаркова, Маргарита Станкова, Йоана, Павлена и Велина

http://bnr.bg/Audio.aspx?lang=1026#http://bnr.bg/sites/horizont/ … tematika0212.aspx

# 706
Да попитам на 5 клас кога е родителската среща ?

# 707
  • София
На любимия ни сайт на училището изобщо няма съобщение за родителските срещи. Добре, че е бг-мамма и добре, че сме тук Simple Smile

# 708
...Има ли определена причина за родителската среща - или периодично се прави по задължение и проформа? Още не мога да хвана навиците на СМГ...
Периодична е, но обикновено не е проформа - начин за ориентиране на родителите преди края на срока, а и за уговорки относно празниците, ваканциите и пр.

Да попитам на 5 клас кога е родителската среща ?
Днес е, в 18.30. Така е за всички нечетни класове. Четните - утре.

# 709
А дали ще са с намалени часове...

# 710
А дали ще са с намалени часове...
Да.

# 711
Да попитам - съботната школа за начинаещи от 9:00 при Антон Денев, има ли промени във времето на провеждане - на 7-ми е Салабашев, 14-ти е учебен, а 21-ви вече е ваканция?

# 712
  • София
Разглеждам рограмата на 5-ти клас, но не мога да се ориентирам за времето:
в колко часа свършват 3-ти и 4-ти блок ?

# 713
Prizma, графикът на часовете и междучасията в СМГ е публикуван в първи пост на темата.

Конкретният отговор на твоя въпрос:
3. блок свършва в 12:25
4. блок свършва в 14:05

# 714
  • София
Благодаря, ucu !

А школите по математика и информатика след/преди часовете ли се провеждат или в събота и какво е времетраенето им ?

Започвам да мисля за догодина как бихме се справили с логистиката без баба под ръка.

# 715
  • София
Школата по математика трае 2 астрономични часа и се провежда след часовете, обичайно в дни когато учат до 12.30. Ако са следобедна смяна е преди часовете. Школата по информатика е в събота, мисля че трае целия ден, но ние на посещаваме, така че да се включи някой с актуална информация.

# 716
  • София
Школата по информатика е в събота, мисля че трае целия ден, но ние на посещаваме, така че да се включи някой с актуална информация.

Чак цял ден не е, при А.Денев е в събота от 9 до към 13 ч.

# 717
  • София
Школата по математика трае 2 астрономични часа и се провежда след часовете, обичайно в дни когато учат до 12.30. Ако са следобедна смяна е преди часовете. Школата по информатика е в събота, мисля че трае целия ден, но ние на посещаваме, така че да се включи някой с актуална информация.

Предполагам, че школата по математика е веднъж седмично. Тя как е организирана - за децата от всяка паралелка отделно, т.е. 4-ри школи или има една обща школа? Кой води школата - учителят по математика на съответния клас или друг учител по математика?
И последен въпрос: може ли да стане отписване от дадена школа - напр. ако натоварването се окаже повече от силите на детето?

Последна редакция: вт, 10 дек 2013, 10:18 от Prizma

# 718
...
А школите по математика и информатика след/преди часовете ли се провеждат или в събота и какво е времетраенето им ?

Започвам да мисля за догодина как бихме се справили с логистиката без баба под ръка.

При моето дете:
школа по математика в събота - продължителност около 2 часа.
школа по програмиране - петък след часовете от около 13 до 18.30(може малко по-късно).

# 719
  • София
Школата по МАТ се води от преподавателя по МАТ за "а" и "б" паралелка и от другия преподавател за другите две паралелки. Това е за 7 клас. Веднъж седмично. Школата е по желание и е безплатна. Има деца, които не посещават.

Общи условия

Активация на акаунт