СМГ "Паисий Хилендарски" - тема 2

• 82 002
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
       Имате ли представа кои математици - дотук споменахте само Караджова - ще поемат осмите класове? Всъщност кога става разпределението по паралелки? Срещата на стари и нови ученици много ме смущава в СМГ. /Сигурно затова ми се случва да го преживея втори път.../ А още - знаете ли нещо за преподавателите по английски, които ще поемат осмите класове? Е, тази тема пък  ми е   smile3511 , така че ако някой може да ме успокои...

# 451
Срещата на стари и нови ученици много ме смущава в СМГ. /Сигурно затова ми се случва да го преживея втори път.../ А още - знаете ли нещо за преподавателите по английски, които ще поемат осмите класове? Е, тази тема пък  ми е   smile3511 , така че ако някой може да ме успокои...
А защо избрахте отново СМГ? Thinking

# 452
  • София
Доколкото знам самата Караджова разпределя паралелките непосредствено преди началото на учебната година.
m.cha-cha, не се тревожи за нещо от бъдещето с толкова неизвестни. Изчакай да започне учебната година, ще намериш за какво по-съществено и реално да се притесняваш Wink

# 453
  • Вече на светло в София
Познати ми казаха, че на 5.07 е имало Педагогически Съвет, на който се е решило кои ще са преподавателите, но подробности не знам, не ми стигат "връзките" да разбера тази информация Grinning

# 454
Мдаа, и аз разбрах за съвета и по 100 пъти влизам в тази тема да не би случайно някой да е писал за разпределението на 5- класниците. Интересно ми е кой поема руската паралелка.
Разбира се септември ще се разбере и за нас няма никакво значение. Пусто любопитство.

# 455
  • България, София
       Имате ли представа кои математици - дотук споменахте само Караджова
Другият преподавател е Елза Тодорова.

# 456
  • София
Елза Тодорова май също преподаваше на някои от досегашните седмокласници, на руската паралелка newsm78

# 457
  • България, София
Елза Тодорова май също преподаваше на някои от досегашните седмокласници, на руската паралелка newsm78
Да, на две от паралелките.
Мълвата донесе, че вероятно Караджова ще води "а" клас, една от "старите" и една от "новите" паралелки, а Елза Тодорова - немската, една "стара" и една "нова". Предполагам, че всяка ще си вземе децата, на които е преподавала. Това все пак далеч не е официална информация, пък и броя деца от всяка група няма да кратен на една паралелка и разделението няма да е точно на нови и стари.

Последна редакция: вт, 09 юли 2013, 18:48 от vimares

# 458
  • София
Дъщеря ми е в немската паралелка и много ще се натъжи, че ще се раздели с Караджова Sad

# 459
Мдаа, и аз разбрах за съвета и по 100 пъти влизам в тази тема да не би случайно някой да е писал за разпределението на 5- класниците. Интересно ми е кой поема руската паралелка.

Много силни деца са приети в 5 клас, очертава се конкурентен набор в СМГ.  Peace

Последна редакция: вт, 09 юли 2013, 22:50 от Анонимен

# 460
  • България, София
Дъщеря ми е в немската паралелка и много ще се натъжи, че ще се раздели с Караджова Sad
Не съм сигурна в това - не й го казвай  Simple Smile

# 461
Караджова и Тодорова добри учителки ли са ? Как приемат новите деца ?

# 462
Жасмин, няма ли да е...как да кажа...някак по-тактично да не използваме имена на деца във форума, които не познаваме. Thinking Още повече без съгласието на техните родители.
Гледам, че си редактирала името на момичето от класа на дъщеря ти.
Имаш време да направиш още една редакция. Grinning

# 463

Много силни деца са приети в 5 клас, очертава се конкурентен набор в СМГ.  Peace

Дано!
Пожелавам им успех!
Синът ми засега не дава заявка да участва по състезанията или поне не на всички със сигурност.

# 464
  • София
Carmela Biscuit, в седмо класната тема спомена за затруднения на повечето деца от немската паралелка, продължили в осми клас паралелното изучаване на англ.език. Имаш  ли представа за нивото на английски език, на което тези деца са били? Разсъждавам си дали ако в осми клас детето продължи английския за сертификатно ниво CAE (в школата на дъщеря ми подготовката за това ниво е двугодишна и тя би трябвало да е preCAE през осмокласната година), ще се получи претоварване? Тя си посещаваше курса по англ.език и през уж много натоварения седми клас, без това да й попречи на кандидатгимназиалната кампания, настоява да продължи и в осми клас, та се чудя newsm78

Последна редакция: пн, 15 юли 2013, 17:34 от prokibar

Общи условия

Активация на акаунт