"Обичам" Топлофикация 2

• 189 223
  • 2 156
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Ей сега се обадих на Техем - тази седмица щели да разпратят изравнителните.

# 61
Момичета, изравнителните сметки виждате ли ги в интернет? Моята я няма нито в страницата на Топлофикация, нито в профила ми в Техем. Иначе по телефона като питах ми казаха сумата, която дължа, но в нета я няма. Притеснява се, защото не съм в София и нямам път натам, винаги плащам през изипей, а сега ако не излязат в нета изравнителните...

# 62
  • София
Не се виждат, предполагам, че се показват чак като станат окончателни - след като мине срока за обжалване и отчитане на неосигурилите достъп за отчитане първия път.

# 63
  • София
Не само "Обичам" Топлофикация, та аз я ОБОЖАВАМ Sad newsm45 newsm45 newsm45

# 64
  • София и там където не се пуши
Здравейте, изравнителните сметки са за август месец, тогава или се връща или се доплаща, сега е само информацията за нея.

Да попитам нещо, тук ли обсъждате и вид топломери. Интересува ме скоро ако някой си е сменял с такива с дистанцинно (без техем)

За Бруната дали помни някой колко е платил т.е за така наречения разпределител.

# 65
  • София
Dorothy, миналото лято платих към Бруната за 2 дистанционни топломера по около 40-42 лв.
Не знам какво е т.н  разпределител.
В сайта им не са ли написани цените на уредите?

# 66
Топломери са тези дето са апартаментните, дето влизат от едно място. И стравят мама и тате над 200 лв.

А разпределител са тези, които се слагат на радиаторите и в апартамент са по няколко.

Ама как го обясних.  Joy

# 67
  • София
Значи сме платили към Бруната по 40-42 лв. на дистанционен разпределител.
Не, че са ни отчитали дистанционно по месеци.

# 68
А има ли тук към Топлофикация минали и нещо обнадеждаващо да каже

# 69
  • 1st floor
Дороти, ние сме към Топлофикация. Външните топломери от тях вървят към 300-350 лв. А тези, които се поставят на отделните радиатори по спомени са към 45 лева. Варират от марката, разбира се. Ние още нямаме, иначе външен ще слагам някой ден. Плаща се  дистанционното засичане по 6 лева на месец. Wink
Обнадеждаващо нищо не мога да ти кажа, за първа година сме тук. Тоест, точно днес правим една година! bowuu Чакам си с интерес изравнителната сметка, дано няма лоши изненади. По принцип съм сметнала, че имам да доплащам към 12 кубика топла вода. Сумата не мога да предвидя, защото тайно се надявам да приспаднат нещичко от парното, което ни беше на база...ама надали ... Mr. Green

Aisha , трябва да си подадете заявление и да плащате всеки месец такса, ако искате да ви отчитат ежемесечно. Цената е на брой топломери.

# 70
  • София
Не само "Обичам" Топлофикация, та аз я ОБОЖАВАМ Sad newsm45 newsm45 newsm45

newsm10 newsm10  То колкото повече сме "обвързани", толкова повече обожанието нараства  Mr. Green Mr. Green

# 71
  • София
Дороти, ние сме към Топлофикация. Външните топломери от тях вървят към 300-350 лв. А тези, които се поставят на отделните радиатори по спомени са към 45 лева. Варират от марката, разбира се. Ние още нямаме, иначе външен ще слагам някой ден. Плаща се  дистанционното засичане по 6 лева на месец. Wink
Обнадеждаващо нищо не мога да ти кажа, за първа година сме тук. Тоест, точно днес правим една година! bowuu Чакам си с интерес изравнителната сметка, дано няма лоши изненади. По принцип съм сметнала, че имам да доплащам към 12 кубика топла вода. Сумата не мога да предвидя, защото тайно се надявам да приспаднат нещичко от парното, което ни беше на база...ама надали ... Mr. Green

Aisha , трябва да си подадете заявление и да плащате всеки месец такса, ако искате да ви отчитат ежемесечно. Цената е на брой топломери.

Как по 6 лева мечечно за дистанционно отчитане  Shocked Shocked Че то златна ще ни излезе тази топлофикация

# 72
  • София /Абсурдистан
Приятелка в съседен на нашия блок има такива топломери и твърди, че плащат повече от преди с обикновените.

# 73
  • 1st floor

Как по 6 лева мечечно за дистанционно отчитане  Shocked Shocked Че то златна ще ни излезе тази топлофикация
Така са го измислили...за това е по-добре, там където може, да се сложи един външен само...Естествено може и да не се плащат тези 6 лева, но ще го отчитат веднъж годишно...

# 74
Ама на сайта са обявили 2 лв на месец на партида - топлофикаация, как така 6 лв  Shocked .

Общи условия

Активация на акаунт