Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 68

• 27 850
  • 760
  •   1
Отговори
# 105
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Laughing Laughing LaughingЗизу, забравихме Баръш!Той гледа през другия прозорец, а пък него - на две крачки зад дърво- го дебне щерката на Ферат. Всъщност тя спасява Симай, качвайки я на мотора. След като я хвърля до тях???, отива при Кузей и го целува, докато спи./дано да е с чиста коса/ JoyТой я целува по челото и мигновено забравя за  ВНЛ-то си.
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Абе, Баръш беше с отвята плява, ама и твойто е добро...даже по му тичка някак си... Joy Joy Joy Joy

# 106
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo Зизу, ще ме умориш от смях, събудих детето да се хиля кат' пача тука. Мъжът ми вика, че съм за преглед  hahaha

Дафне  Hug, само да ти кажа, че аз смятам Шереф за по-умен от Гюней. И много по-благороден. Ще пипне Гюней, за убийството на Ферат. Обеща на Дениз и ще го направи. Защото за мен Гюней уби Ферат  Peace И откъде накъде Гюней ще "дава" Джемре, че тя да не е негова собственост?! Гюней изобщо съществува между двамата влюбени само и единствено защото Кузей не иска нищо да дължи на брат си (тук да се разбира Гюней, а не Али, колкото и да ни се струва обратното), защото не иска Гюней да злорадства с думите "Видя ли, аз нали ти казах".
А Зейнеп не се съмнявам, че се е изтипосала там само за да дразни Джемре, знаем, че това й е основната цел напоследък... Ама докога ли?  Wink

# 107
Ех, Кузейка,Кузейка! Веднъж ми цивриш, втори път брат ти те унизи по безподобен начин. На тряпка ми приличаш.

# 108
Хора, къде е този трейлър с яхтата, че аз не съм го срещала?

За този ли става въпрос

Явно, че да yesБлагодаря ти! Heart Eyes

# 109
Нещо приятно за лека нощ, ммичета... Hug
Поне тази вечер да се наспим, за утре вечер не знам... Wink

http://www.youtube.com/watch?v=jHKGKnCQimE

# 110
Laughing Laughing LaughingЗизу, забравихме Баръш!Той гледа през другия прозорец, а пък него - на две крачки зад дърво- го дебне щерката на Ферат. Всъщност тя спасява Симай, качвайки я на мотора. След като я хвърля до тях???, отива при Кузей и го целува, докато спи./дано да е с чиста коса/ JoyТой я целува по челото и мигновено забравя за  ВНЛ-то си.
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Абе, Баръш беше с отвята плява, ама и твойто е добро...даже по му тичка някак си... Joy Joy Joy Joy
Joy Joy JoyАз съвсем се ошашках! Не Баръш, а Бурак имах предвид rotfImao rotfImao rotfImao

# 111
Че как иначе , тряпка ще е като нестават нещата така както ти ги написа ...... Wink
За мен убиецът на Баръш е Гюней и още си държа на това, до доказване на противното Wink
А това че Гюней давал Джемре на Кузей е голяма комедия  #Crazy

# 112
Laughing Laughing LaughingЗизу, забравихме Баръш!Той гледа през другия прозорец, а пък него - на две крачки зад дърво- го дебне щерката на Ферат. Всъщност тя спасява Симай, качвайки я на мотора. След като я хвърля до тях???, отива при Кузей и го целува, докато спи./дано да е с чиста коса/ JoyТой я целува по челото и мигновено забравя за  ВНЛ-то си.
Joy Joy JoyАз съвсем се ошашках! Не Баръш, а Бурак имах предвид rotfImao rotfImao rotfImao
Joy Joy Joy Joy JoyАбе, мац...и него ли ше го челастриме с ръжена...?Да не вкарахме нова сюжетна линия ся... Joy Joy Joy Joy Joy

# 113
Що бе, то така се раждат пародиите Simple Smile

# 114
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo Ква пародия бе мац...то си стана Йекшън с елементи на хорър... Joy Joy Joy Взе да ми намязва на "предизвестена смърт" само дет никой не се обади на Баръш да му каже "севън дееейййссс", ама тва е било щот тела му е все зает... rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 115
Очевидно тук съществителното нарицателно "тряпка" се употребява с негативна конотация, но не виждам защо #ShockedВсъщност метафоричното сравнение "като парцал съм" е с изключителна експресивност и по честота на употреба със стилова маркираност е на едно от първите места, когато говорещият желае да постигне съзнателно смесване на различни стилови пластове/ основен похват в пародирането на високи теми между другото/ Heart Eyes

# 116
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo Ква пародия бе мац...то си стана Йекшън с елементи на хорър... Joy Joy Joy Взе да ми намязва на "предизвестена смърт" само дет никой не се обади на Баръш да му каже "севън дееейййссс", ама тва е било щот тела му е все зает... rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao
Тя Зейнепка каза на Джан "Открийте седемте грешки в картинката", но аз тогава не го приех като пророчество Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: вт, 19 мар 2013, 22:32 от ili,ili

# 117
Благодаря за фрагмана и превода на терзийска и шани   bouquet  bouquet

Не вярвам Гюней да е добронамерен към Кузей  Crossing Arms

# 118
Очевидно тук съществителното нарицателно "тряпка" се употребява с негативна конотация, но не виждам защо #ShockedВсъщност метафоричното сравнение "като парцал съм" е с изключителна експресивност и по честота на употреба със стилова маркираност е на едно от първите места, когато говорещият желае да постигне съзнателно смесване на различни стилови пластове/ основен похват в пародирането на високи теми между другото/ Heart Eyes
е, те тва ме Утепа... rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 119
Нали!!!Сега Дафне е на ход... Hug

Общи условия

Активация на акаунт