Дафне, мило
това с плана на Гюней го уточнихме вече. Човека си има план как да се предпази от гнева на Ебру. А не план срещу Кузей. 
Кралице, в р.форум има превод от турски. Планът на Г. е за Кузей. Това, предполага някакъв замисъл. Може да е добронамерен. Разстроен от последните събития, раздялата с Мелда, убийството на Баръш, неудовлетворен и отчаян, преосмисля живота си.Не иска да пречи и да стои повече между Дж и Кузей, щото много се обичат. Поне двама щастливци да има. Или, коварен замисъл. Думите му - щом толкова много я обичаш, на второ четене придобиха съвсем друг смисъл. Ами, ако се окаже, че Кузей обича други неща повече от Джемре. И никога няма да стане готов за пълноценна връзка с нея,вземе да се уплаши , да се дръпне. Какъв мъжкар бях, каква тряпка станах. Не е истина,просто. Малко като клопка ми изглежда. Щото Г. познава много добре брат си.И само така мога да си обясня думите =на К от фрагмана, че не е страхливец и няма повече да изоставя Джемре.
А ако някой бъде така високоблагороден да изпрати точния линк...

Но съм убедена, че тази вечер ще е фрагмана от затвора, който го чакахме с такова нетърпение... Джемре и Кузей ще си свалят жилетките, отдолу са точно с дрехите от фрагмана.