Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 68

• 27 852
  • 760
  •   1
Отговори
# 285

Дафне, сори Майкъл....не позна...замина ти доживотната. Mr. Green Joy Joy[/b]

А бе, така като гледам, хич не е заминала ! Peace
Нали не мислиш, че Гюней ще разкаже истината и ще помогне на Джемре ?!

# 286
Приемам аплаузи всекакви....казах ли още миналата сряда че е Симай... Joy Joy Joy

Айде, сега, аплаузи,  Mr. Green доста хора бяха за Симай. Joy Joy Joy

# 287
Божеее, да взема и аз да отида в тоя участък  ooooh! Mr. Green

# 288
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Ей Гюней е голямо говедо на какво е готов само и само да нарани брат си  #2gunfire

# 289
Изпуснах след рекламите.Гюн е видял Симай да излиза от къщата ли?
Значи какво е провокирало С-Баръш обясняваше на Дж,че би готова да обича,но вече не го интересувала.Даже е дал халката и на една...(тук последва едно бипкане)

# 290
Ето защо Гюней е харизал Джемре на Кузей така лесно Wink, но Баръш нетрябва да оживее за да стои Джемре в затвора Peace
Хареса ми постъпката на Зейнеб Peace

# 291
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Приемам аплаузи всекакви....казах ли още миналата сряда че е Симай... Joy Joy Joy

Айде, сега, аплаузи,  Mr. Green доста хора бяха за Симай. Joy Joy Joy
Абе , първа бех аз...с финала на серията...за справка предишната тема... Mr. Green
Ама няма да издребнявам толкова...нали си знам, че съм първа...сама си поднесох аплаузи.

Госпожа, нали се сещаш, че Джема нема да отвиси в панделата...противното би било ултра наивно.
Най-малкото никое дизи няма да позволи да се покаже турската НЕСПРАВЕДЛИВА съдебна система. Mr. Green

# 292
Божеее, да взема и аз да отида в тоя участък  ooooh! Mr. Green

Joy Joy Joy Тъкмо това си мислех, само ние липсваме там !Обаче на свиждане можело само родата ! Laughing

Емели,  Hug какво каза Баръш на Джемре, че така възпали СимайчетУ?

# 293
Емели,  Hug Heart Eyes Hug!
Зизу, аз не щЪ до живот , на мен и докрая на сезона ми е ок ! Twisted Evil

# 294
Хмм, че то каква рода са повечето... То и ние ще минем за рода. Мисля, че Баръш нарече Симай к... пред Джемре и това очевидно я отрезви..

# 295
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Не мога да разбера от къде тая злоба...ем виждаш, че е невинна и пак... ooooh! ooooh!

# 296
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA

# 297
Ох,не мога да го понасям този Гюней.Иде ми аз да му фрасна един #Cussing out
Бил освобождавал Кузей.Добрата новина била,че Ебру задействала развода.Бил се оттеглил от  Дж когато разбрал,че К обича Дж.За това отишъл при Бану.Сами го помолил да говори с него,но не за това го направил.Каза му-Ходи си живей живота с нея.В противен случай няма да намерим спокойствие и двамата.Тя е там заради теб.

# 298

Не мога да разбера от къде тая злоба...ем виждаш, че е невинна и пак... ooooh! ooooh!

Злоба ли ? Ами как да ти кажа, злоба не изпитвам, щото не мога заради една Джемре да си тормозя душата с такива негативни емоции, пък да не говорим, чче екранна героиня само ! Но не мога да я понасям и това не се е променило, независимо дали е виновна или не ! Казах, че не искам да е в затвора, щото достатъчна мъченица е вече, бактън !
Но, дори и злоба да е  - ами така ми харесва ! Аз питам ли защо е тази злоба към Зейнеп ?  ooooh!

# 299
Мисля, че Баръш нарече Симай к... пред Джемре и това очевидно я отрезви..
Нещо такова ще да беше.
Страхотен ти е подписа Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт