Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 68

• 27 851
  • 760
  •   1
Отговори
# 315
Кузей много се вълнува,че ще се види с Дж.Гюлтен отстъпваше първото свиждане на него,но той нали е джентълмен Simple Smile

# 316
Момичета, аз тази вечер не мога да гледам, включи ми само за минути и то да видя обвнението на Баръш. Моля ви, някой да остави линк за серията къде е качена, ще я гледам утре по някое време.
Тъжно ми е за Джемре, за Гюлтен...за Кузей... Embarassed

Лека нощ

# 317
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Егати ако серията няма поне малко хубав финал честно направо ще се гръмна. Много се ядосах. Как може да спиш с чиста съвест като някои е заради теб в затвора. Как може да си затвориш очите и да си ходиш по улиците докато някой носи твоята вина. А Гюней свикнал някой да поема вината и не му пука ... безграбначни хора много мразя такива.  #2gunfire

# 318
Уф толкова хубава серия , а аз гледам като през швейцарско сирене с тези прекъсвания... ooooh!

# 319
Уф толкова хубава серия , а аз гледам като през швейцарско сирене с тези прекъсвания... ooooh!

На мен спря да ми накъсва когато Баръш се изказа и наказа...   Crossing Arms

# 320
чета ви и разбрах...
Кой води състезанието на Гаднярите тази седмица Баръш или Гюней

# 321
Емели, благодаря ти много  bouquet
Когато ти си тук не ми се налага да гледам епизода с превод, страхотна си  bouquet  bouquet
Джемре ще излезне от затовра съвсем скоро и този филм ще е щастлив край Wink

# 322
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Е, сега е момента Зейно да каже какво е видяла. Да й видя благородната душа. Тогава Кузей и Шереф ще я притиснат.
Ако го направи аз лично ще се извиня на образа който плюх от сърце. Peace

# 323
А сега кажете, това животно брат ли е? Вижда каква болка изпитва Кузей и...ама накрая се надявам да си го получи изрода неден...ето защо Кузей не го брои за брат, има право.

# 324
чета ви и разбрах...
Кой води състезанието на Гаднярите тази седмица Баръш или Гюней
И двамата са еднакво Sick, но за мен  Гюней отдавна води, защото го прави всичко това на брат си Peace

# 325
Е, сега е момента Зейно да каже какво е видяла. Да й видя благородната душа. Тогава Кузей и Шереф ще я притиснат.
Ако го направи аз лично ще се извиня на образа който плюх от сърце. Peace

Зизка Heart Eyes аз също! Ама като я гледах какви муцуни правеше в дома на Гюлтен...надали! Дано да греша, де!

# 326
И май ще се окаже, че Зейнеп ще помогне отново ! Peace

Дано, тя поне да се осъзнае че насила хубост нестава Praynig

Ами, въпреки всички грозни хули и обиди, които отнесе/ не от злоба, разбира се  Mr. Green/, аз съм сигурна, че тя отдавна вече не таи  никакви надежди за Кузей . Беше много наранена, при това с право и направи много грозни неща ! Но, аз винаги съм твърдяла, че тя не е лош човек, не е такава природата и и това пролича тази вечер . Ще помогне, така мисля, аз това очаквам от нея и се надявам да не ме разочарова .
Честно казано, на мен повече ми е мъчно за Кузей ! Peace Джемре не заслужава да лежи невинна, не е честно, но тя отново постъпи абсолютно необмислено и първосигнало, отивайки посред нощ при Баръш ! ooooh! Да я пита човек, какво очаква от този човек, толкова пъти го унижи и нарани . Както вече казах, той е абсолютен боклук, ама и той душа носи ! Подцени го сериозно Джемре, за съжаление, се оказах лош пророк ! Peace

# 327
И аз бих и казала афферим,Зейно, машаллах, ама да не избързваме, а Hug Simple Smile

# 328
Гюней за мен не е брат още от началото да оставиш брат ти да иде вместо теб в затвора какъв човек си ти. И сега Джемре няма да е моя ама няма и да е твоя. Рано или късно Баръш ще си го получи  Sick

Според мен Зайнеб няма да го каже скоро ще почакаме да и дойде на акъла.

# 329
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Какво прави Джема при Баръш...? Много интересен въпрос. иска си свободата кво друго... Mr. Green
Колко пъти тая невестулка Баръш я лъже вече....ми дръннаха му щорките на момичето.
Тя от къде да знае, че тва недоразумение Симай ще е там и ще вземе навътре истината за себе си изречена от Баръш.
Абсолютно невинна си е тя. Peace

Общи условия

Активация на акаунт