Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 35

• 46 627
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
на мен и гримът ми хареса - нещо подобно, но с по-тъмен цвят се опитвам да направя, но ми е много паднал клепача и след един час тъмната сянка 'ляга' върху светлата и я 'омазва' като светлата остава като очна линия; не е от базата, просто клепачът си е такъв  Tired

# 91
Записвам се и  аз, и питам каква е темата на следващото предизвикателство? От миналото всички ми харесахте, аз нямам много време напоследък, но скоро ще смогна, и почвам пак. Мерси Simple Smile

# 92
Радвам се, че остана пролетното настроение за предизвикателството.  Peace

Много ми хареса сиво-розовия грим, да взема да се пробвам и аз утре...  Blush

WomanBerry, Малви, последните ви гримове много ми харесаха!  Hug

Аз днес бях с Epatant. Много, много, ама много ми харесва. (Иве, ти ли му се чудеше? Хич не му се чуди, ами го взимай направо!) Ново ми беше и двойната спирала на Римел (не ми хареса, май ще я подарявам) и червеното "кожено" червило на Живанши. Червилото е страхотно - не ми изсуши и грам и не мръдна от устните шест часа (при много говорене, пиене и тренировка), което си е постижение при мен. Май обмислям трети цвят от серията...

# 93
  • Стара Загора

Аз днес бях с Epatant. Много, много, ама много ми харесва. (Иве, ти ли му се чудеше? Хич не му се чуди, ами го взимай направо!) Ново ми беше и двойната спирала на Римел (не ми хареса, май ще я подарявам) и червеното "кожено" червило на Живанши. Червилото е страхотно - не ми изсуши и грам и не мръдна от устните шест часа (при много говорене, пиене и тренировка), което си е постижение при мен. Май обмислям трети цвят от серията...

txtloves
Ох, този Епатант...  Crazy

# 94
А на снимката успях да хвана не повече от половината му красота!  Blush

# 95
  • Стара Загора
А на снимката успях да хвана не повече от половината му красота!  Blush

Ще имаш грях да знаеш.. Mr. Green
Най ме притеснява това да не изсъхнат, че 60 лв да хвърля ще ме е яд много. Tired

# 96
Благодаря на всички за съветите за оранжевото червило, в крайна сметка се охарчих повече от колкото си планирах, но съм страшно доволна и ако става въпрос за мен, а не за работа ще си взема 2-3 червила тази марка и няма да купувам 50 от други по евтини (моляяяяяяяяяяяяя не искам спор за цената на козметиката пак да се върне). Бях в Дебенхамс, що оранжево имаше, всичко опитах.
Ако ви е интересна моята класация ето я.
1 място Sisley №30 Mandarine
Скрит текст:

2 място Clarins Rouge Eclat Lipstick
Скрит текст:
3 Bourjois за съжаление не му запомних номера.

Сислей е страхотно червило но не мога да си позволя в момента 77 лева за червило Sad
На буржуа беше малко сухо за моите устни и доста плътно, така че си купих на Кларинс, утре на дневна светлина ще снимам.

Да отбележа консултантите на Дебенхамс, страхотни бяха Heart Eyes

# 97
Г-жа Стихийно Бедствие, честито  Hug Много ми е интересно как стои червилцето, ще чакам снимки  Flutter
Леле, Чек Плийс, половин час се взирах в окото ти  Crazy Страхотно. После видях, че си писала, че е леща  Blush Гримчето е много хубаво  Heart Eyes
Епона, също много красиво   bouquet Адски ми допада това, че твоите гримчета са елементарни, но невероятно прецизни и страшно добре стоят на оче. Сигурна съм, че и цялостно изглежда многоооо добре  Heart Eyes
Направо ме вдъхновявате хихи Утре ще пробвам да спретна пролетното предизвикателство. Зелено и жълто ми се въртят в главата, ама се чудя и за малко лилавко. Имам едни пигменти на Есенс и много искам да изкарам от тях цвят. В бурканчето изглеждат невероятно, обаче на око - няма грам лилаво  ooooh! Ако ги нанеса с мокра четка върху база дали ще има ефект?  newsm78

# 98
  • София
Ето моята версия на показания от Ледената кралица грим. Извинявам се за рошавите вежди и сплъстените мигли, но работих директно върху грима, с който изкарах деня (мързеше ме да го трия  Embarassed )

Скрит текст:

# 99
# 100
Адри, разкошен грим и разкошни снимки!

# 101
  • в 1001-та нощ
Адри  Hug разкошно, сподели какво ползва  Rolling Eyes

# 102
Womanberry, елементарни, ама ги цъцкам по половин час. То сигурно ако тръгна нещо сложно да правя и три часа ще ми отнеме... хахаххаха...  hahaha

Адри, превъзходно!

# 103
  • Пловдив
Адри, страхотно се е получило! Hug
От известно време подобна комбинация сиво-розово или с коралово ми спира дъха Crazy :

# 104
Адрииииииииииии продуктиии плиз  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт