Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 35

• 45 497
  • 734
  •   1
Отговори
# 420
Ивче, лично аз не виждам разликата на снимки, ако не беше нарисувала, нямаше и да видя  Flutter Аз винаги прекалявам с оформянето на едната вежда. Не знам как го правя... Никога не са ми еднакви  hahaha

Скрит текст:
Ники (може ли така? Извинявам се, ако не ти е приятно   bouquet ), пробвах го само на опакото на ръката, като цвят много ми допадна. Но ведна щом го сложа на лицето и го понося известно време, ще дам отзиви  Flutter [/color]
Може, разбира се! Simple Smile
Цветът е много хубав! Но не се разнася равномерно и сякаш стои на петна. Много трудно се корегира вече нанесен. От друга страна пък трябва да се внимава в какво количество се нанася, защото е доста силен цвят.

Много е плътен цветът, да. Ще пробвам първо с четката за руж, ако не стане с нея - с някоя друга... Предполагам, че с дуо фибър четка ще стане идеално, защото тя е по-нежна като нанасяне..  newsm78 Ще тествам и ще кажа, обещавам  Flutter
В крайна сметка, ако не става за руж, ще променя предназначението... за сенки например  Mr. Green Просто цветът ми харесва уникално мнооооого  Heart Eyes

# 421
  • Sofia
Ивче, мисля, че прекалено се взираш. Продължавам да ги виждам еднакви и идеално оформени.
Пък и в природата няма пълна симетрия! Не се тормози излишно!  Peace

Аз като Епона не си пипам веждите и изобщо не се занимавам с тях.  Grinning

# 422
Последен експеримент за днес.  Mr. Green Времето при мен стана много мрачно и не мога да снимам.  Rolling Eyes
Тук съм използвала палитра на NYX. Единичните сенки на NYX ми харесват повече от тези в палитрата, която имам.

Скрит текст:

А сега за синьото.  Mr. Green Синьото е на Catrice  Mr. Green Laughing E, помогнах си и със сенки на МАС, но основният цвят е на Catrice. Catrice имат доста добре пигментирани сенки, но те се нанасят по-трудно от сенките на МАС - не прилепват много добре и се разпрашават при нанасянето, блендирането също е малко по-трудно. Не казвам, че човек не можа да се гримира добре с тях, но се изисква малко повече време, внимание и старание.  Rolling Eyes

Аз нямам нищо против по-тъмните и тежки гримове, но не одобрявам носенето на вечерни гримове през деня или още по-лошо човек да отиде на работа с такъв грим. Един вечерен грим може да е много красив, но е неподходящ за работа или разходка в парка. Представете си, че сте си купили страхотно палто и понеже много ви харесва, сте си го облекли през лятото  Laughing - за мен същото е и с вечерния грим носен през деня  Peace
Аз вече не съм първа младост и по-тежките и вечерни гримове ме състаряват или най-малкото  не ме подмладяват (а на мен това ми е целта  Mr. Green Laughing искам да имам излъчване на младо, невинно и непорочно момиче  tooth ) и за това се старая да ги избягвам, а не че не ми харесват.  Simple Smile

Белият молив във водната линия е на NYX - 604 Milk - моливът е много траен и според мен е много хубав, стига да не ви дразни очите. На моя молив капачката му се пукна и най-редовно върхът на молива е сплескат заради капачката, а като се сплеска се нанася трудничко и трябва да се внимава  Rolling Eyes

lepidopteria, да пробвала съм да нанасям черен молив, но нанасянето на молив изисква време, а аз бързах за да видя крайния резултат  Mr. Green

# 423
B & C гримът е страхотен  ,
ако не се лъжа в началото беше споделила, че харесваш предимно по лек и нюд грим и с всеки изминал ден се пречупваш
п.с пробвала ли си да поставяш молив и в горната водна линия

Точно това си помислих и аз, когато видях грима. B & C  в началото беше по-плаха сякаш   Blush   , но ми харесва как развива цветовете в последно време.    Peace

# 424
За какво става дума вече на всички им е ясно.  Mr. Green

Добре де, само аз ли не разбирам за какво става въпрос (не го казвам заядливо, наистина).
Имате съмнения за нещо ли, не разбирам. И ми е интересно, защото не разбирам какво би ги породило. А не съм от доверчивите, както знаят списващите и в Клюкарника.

Не ви спамя и не падам от нищото, следя темата почти от самото и създаване в този вид с предизвикателствата (не гласувам в анкетите, защото не участвам в тях), събирам идеи, виновни сте за покупката на 10 червила от началото на годината и всички постове са ми полезни, тези на Арабела - много. И точно като страничен и безпристрастен читател на темата ви не разбирам какъв е смисълът да мислите начини да си я структурирате и реформирате, ако позволявате да ви се отрови атмосферата с подозрения една към друга. Сигурно няма да спечеля симпатии с този пост и няма да съм добре дошла в темата ви, но ще продължавам с интерес да ви следя, както досега.
Последната ми покупка, от която съм доволна и чудесно допълва пролетния ми грим, е това червило на Дебора Милано в нюанс номер 6:
http://1.bp.blogspot.com/-TZKaAaISUvY/UI4-zfYXWjI/AAAAAAAAKf0/wM … d+lipstick+06.jpg
Като хванах и намалението му в мола на Стамболийски от 14 и нещо на 10 лв и 30ст. Препоръчвам  Peace

# 425
  • Torino,IT
Здравейте момичета, реших и аз да се присъединя към темата, досега само ви четох, моля да не ме критикувате много, то и едва ли нещо се вижда от този грим........едва се реших за публикувам де Blush Blush, уточнявам че още експериментирам както в грима, така и в снимките, снимам с мобилен и хич не ми е лесно да хвана нито светлина, нито поглед.

Тук съм ползвала два цвята от палитрата на Нейкид 1, една сянка на сефора и черен молив на Зоева.

Последна редакция: нд, 24 мар 2013, 23:10 от Lindita

# 426
Сиви опити от днес.Не ми се получи цялата снимка добре и я изрязах.

# 427
  • в 1001-та нощ
Ивче  newsm78 защо вазелин? Това е минерално масло  Sad ползвай нещо противокосопадно - ампулка, лосион   Peace

Аз да се похваля, че направих единия вариант на пролетния грим и ме изстреля в космоса, така ме зареди  Hug сега ще пробвам другия  Heart Eyes ако намеря такъв цвят  bowuu

# 428
# 429
  • София
B & C, на снимка тъмносиният грим ти е просто трепач! Така си те представях от доста време, с още повече подчертаване и изтегляне на тъмния край на сенките нагоре и встрани, за да уголемиш очите и да поставиш акцент върху тях.
Мога само да гадая как стои на живо върху цялото лице.
Откакто чета тук, забелязвам, че съм започнала да се гримирам с много продукти и като цяло - тежко. Това понякога на снимки изглежда добре, но на живо не съм очарована от резултатите: изглеждам уморена, състарена и някак просто не аз Tired
Разбира се, тук научих и много трикчета, които ми отиват и се вписват в моя си стил на гримиране, извън визията на фолк-звезда.
Та, на тоя фон, вчера съвсем бързо се гримирах за излизане с дъщеря ми - ББ, бежови сенки и спирала, по едно минаване с четката за руж върху скулите. Дъщеря ми ме изгледа възхитена и отбеляза, че изглеждам на 18.  Laughing Е, чак дотам не, но явно посоката, в която се движех от известно време, не беше правилната.

# 430
Аз днет напрваих същия грим кано вчера, почти. На очите беше подобвно, но не толкова силен, че не е за състезание, а ежедневен. А на члието не се бях позлатила с шанелската пудра, а наметеоритила + хайлайт + руж.

Мерси на всички за коментарите по грима (и веждите  Mr. Green ) ми. Ще взема да ги попочистя. Но би ми било абсурд да се занимавам с тях с часове или да ходя на козметичка... с малкия е мисия невъзможна.

Карен, хехехе, мислех, че съм единствена тук, която не ги пипа.

B&C, синьото ти стои страхотно. И мен само товя бялото петно ме "притеснява". При мен се е получавало така на снимка, а наживо не стои така.

Жаки, Алена, кои блестулки имате предвид? По сенките на очите или тези в страни по лицето, дето са се хванали няколко? Иначе снимам с едно водоустойчиво сони със светкавица или на дневна, на син фон. Червилото и друг път съм го показвала, едното пролетно на Шанел, Жаки, на тебе на кое Ники ти заприлича?

# 431
Всякакви блещикалки newsm76 винаги се виждат страхотно.
Червилото ми заприлича на Ники 1

# 432
Сиви опити от днес.Не ми се получи цялата снимка добре и я изрязах.
Скрит текст:

Лошка, кое е това сиво? Има ли нещо с Тоупа? Седи едно такова като мокро  Crazy Многоооо ми харесва! Сивото стои много красиво на това твойто око  Heart Eyes Не знам как е на живо и на цяло лице, обаче Simple Smile (предполагам по същия начин)

Оф, аз каквото и да правя, все бия към тъмните и силни гримове (май вече се оплаках  Mr. Green ). Искам да докарам нещо нежно и красиво, ама тц, ръцете в комбина с четките хич не ме слушат и си правят тяхното  Joy Joy Joy

# 433
За какво става дума вече на всички им е ясно.  Mr. Green

Добре де, само аз ли не разбирам за какво става въпрос (не го казвам заядливо, наистина).
Имате съмнения за нещо ли, не разбирам. И ми е интересно, защото не разбирам какво би ги породило. А не съм от доверчивите, както знаят списващите и в Клюкарника.

Не ви спамя и не падам от нищото, следя темата почти от самото и създаване в този вид с предизвикателствата (не гласувам в анкетите, защото не участвам в тях), събирам идеи, виновни сте за покупката на 10 червила от началото на годината и всички постове са ми полезни, тези на Арабела - много. И точно като страничен и безпристрастен читател на темата ви не разбирам какъв е смисълът да мислите начини да си я структурирате и реформирате, ако позволявате да ви се отрови атмосферата с подозрения една към друга. Сигурно няма да спечеля симпатии с този пост и няма да съм добре дошла в темата ви, но ще продължавам с интерес да ви следя, както досега.
Последната ми покупка, от която съм доволна и чудесно допълва пролетния ми грим, е това червило на Дебора Милано в нюанс номер 6:
http://1.bp.blogspot.com/-TZKaAaISUvY/UI4-zfYXWjI/AAAAAAAAKf0/wM … d+lipstick+06.jpg
Като хванах и намалението му в мола на Стамболийски от 14 и нещо на 10 лв и 30ст. Препоръчвам  Peace

Благодаря ти и тук, Обич Синеока  bouquet Радвам се, че съм ти била полезна.

Неделя следобед наистина е време за други емоции.

---------------------------

За веждите този път ще препоръчам нещо съвсем бюджетно за попълването им - сенките Колор Тату на Мейбълин с подходящата четка в нюанс ако може само тон по-тъмен от косата.

Пробвайте.

# 434
  • Стара Загора
Ивче  newsm78 защо вазелин? Това е минерално масло  Sad ползвай нещо противокосопадно - ампулка, лосион   Peace

Аз да се похваля, че направих единия вариант на пролетния грим и ме изстреля в космоса, така ме зареди  Hug сега ще пробвам другия  Heart Eyes ако намеря такъв цвят  bowuu

На мен вазелина ми върши работа, лятото го ползвах и много растяха тогава. Мисля, че и Адри също го похвали. Peace Сега също доста бяха пораснали за около 10 дни, не ги пипах, но вчера пообрах малко, че иначе гора. Mr. Green

Чакам с нетърпение да видя пролетния грим. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт