Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 35

• 45 444
  • 734
  •   1
Отговори
# 495
Фокси, много е свежо  Heart Eyes
Момичета имам въпрос. С каква четка попълвате в основата на миглите с черен моли или очна линия, за да станат по-плътни. Аз пробвах със скосена, но не ми се получава  Tired
Не знам дали го обясних правилно, за да изглеждат по-плътни миглите между тях, в основата им, как да нанеса черния цвят?

# 496
Фокси  Hug чудно е станало, миглите твои ли са или сложени  Heart Eyes

В края на окото съм сложила една четвъртинка мигли Simple Smile Казвам,"четвъртинка", защото резнах съвсем малко от едни китайски мигли, с идеята просто да ми изглеждат по-гъсти миглите в края. И учудващо този път ми се получи и не ми беше неудобно с тях.

Свежо ми стана и на мен от грима, обаче цветовете на живо бяха толкоа по-ярки, че докато се гледах в огледалото се зачудих дали по принцип бих тръгнала така по улиците, или само на морето... Laughing

# 497
  • Пловдив
foxy81 ,ще  чакам някое гримче и в прасковено-оранжево  Simple Smile  Heart Eyes

# 498
foxy81 ,ще  чакам някое гримче и в прасковено-оранжево  Simple Smile  Heart Eyes

В комбинация със или без? Mr. Green Дай ми цветова идея и ще се опитам да направя каквото мога. Искам да си пробвам цялата тропик палитра на ВН, обаче все се чудя кой цвят по-напред да сложа.

# 499
  • София
foxy, би ли споделила кораловите сенки на коя марка са? Точно днес гледах гримчета и се чудих каква коралова сенка да си взема за да съчетавам с тъмно очертаване на окото! (не обясних добре, но ще потърся как се качват снимки и ще покажа)
Скрит текст:
Можете ли да ми кажете от кой сайт си поръчвате неща на Слийк - купих си една палитра със  сенки и искам поне още една! Моля някой, който си поръчва, да ми пише на ЛС, защото до сега нищо не съм поръчвала от нета, но с тези сенки не мога да се сдържам вече! Embarassed

# 500
  • в 1001-та нощ
Момичета имам въпрос. С каква четка попълвате в основата на миглите с черен моли или очна линия, за да станат по-плътни. Аз пробвах със скосена, но не ми се получава  Tired
Не знам дали го обясних правилно, за да изглеждат по-плътни миглите между тях, в основата им, как да нанеса черния цвят?

ползвам скосена четка и сенки, кое точно не ти се получава  Peace

Фокси  Hug чудно е станало, миглите твои ли са или сложени  Heart Eyes

В края на окото съм сложила една четвъртинка мигли Simple Smile Казвам,"четвъртинка", защото резнах съвсем малко от едни китайски мигли, с идеята просто да ми изглеждат по-гъсти миглите в края. И учудващо този път ми се получи и не ми беше неудобно с тях.

Свежо ми стана и на мен от грима, обаче цветовете на живо бяха толкоа по-ярки, че докато се гледах в огледалото се зачудих дали по принцип бих тръгнала така по улиците, или само на морето... Laughing

много естествено стоят  Peace

# 501
Аз го правя с първата

Моята е на Mary Kay сега на панаира купих няколко, включително и Кент, но още не съм ги пробвала.

# 502
  • София

Аз ползвам тази и ми се получава добре :

Последна редакция: пн, 25 мар 2013, 17:04 от Майка Зайка

# 503
С каква четка попълвате в основата на миглите с черен моли или очна линия, за да станат по-плътни. Аз пробвах със скосена, но не ми се получава  Tired

Аз ползвам тази и ми се получавадобре :
Скрит текст:

Добре, защо няма такава четка в нашия ДМ? Търся, търся, ама... Някоя мацка от Пловдив може ли да ми каже къде мога да намеря такава четка?

foxy, би ли споделила кораловите сенки на коя марка са? Точно днес гледах гримчета и се чудих каква коралова сенка да си взема за да съчетавам с тъмно очертаване на окото! (не обясних добре, но ще потърся как се качват снимки и ще покажа)
Скрит текст:
Можете ли да ми кажете от кой сайт си поръчвате неща на Слийк - купих си една палитра със  сенки и искам поне още една! Моля някой, който си поръчва, да ми пише на ЛС, защото до сега нищо не съм поръчвала от нета, но с тези сенки не мога да се сдържам вече! Embarassed

Ползвам палитрата на BH Cosmetics - 88 Tropical shimmer Peace
http://www.bhcosmetics.com/products/eyes/88-Color-Tropical-Shimm … yeshadow-Palette/

Sleek http://www.sleekmakeup.com/ Предполагам, че от тук.

Последна редакция: пн, 25 мар 2013, 17:19 от foxy81

# 504
  • София
Аз ползвам тази и ми се получава добре :
Скрит текст:
Добре, защо няма такава четка в нашия ДМ? Търся, търся, ама... Някоя мацка от Пловдив може ли да ми каже къде мога да намеря такава четка?

Ако не намериш ми пиши да ти изпратая  Hug

# 505
  • Пловдив

В комбинация със или без? Mr. Green Дай ми цветова идея и ще се опитам да направя каквото мога. Искам да си пробвам цялата тропик палитра на ВН, обаче все се чудя кой цвят по-напред да сложа.

Hug Ето тези цветове от този фото-урок много ми допадат  Heart Eyes и ако вкараш нещо много светло перлено в твоя си стил си представям приказен летен  грим    grinning039 Kissing Heart

# 506

Hug Ето тези цветове от този фото-урок много ми допадат  Heart Eyes
Скрит текст:
и ако вкараш нещо много светло перлено в твоя си стил си представям приказен летен  грим    grinning039 Kissing Heart

Това ми прилича точно на онези прасковки-сладки, слепените по средата, дето едно време бабите и майките ни ги правиха Mr. Green
Ще пробвам, но жълтите ми цветове в палитрата не са точно такова жълто... Ще измисля нещо Peace

Току що си спечелих две "клиентки" за грим след два месеца Mr. Green Те са ми познати де, но искат да ги гримирам за една сватба, на който и аз, и те ще сме шаферки bowuu Много ми стана мило Simple Smile

Майка Зайка,
мерси за предложението  Hug

Алена, да, естествено стоят,а съм си ги поръчвала от Ибей за 1-2 долара. И на живо стоят доста добре, противно на очакванията ми, че щом са рехави няма да стоят добре. Но ми харесаха и не са ми толкова неудобни като едни други, които скоро слагах за един грим.

Последна редакция: пн, 25 мар 2013, 17:31 от foxy81

# 507
Радвам се за теб! Как няма да си спечелиш клиентки с този талант, който имаш! Наистина се възхищавам от грима, който показваш!

# 508
  • Пловдив
 Joy Стига, че тези дни така ми се е отворил апетита за сладко, че ще тръгна да моля да ми правят  Laughing . Не държа да се копираш цветове 1:1, просто нещо по-свежарско ако измислиш , това го дадох само като някакъв пример, който набързо изрових в гугъл . Ще си почти като главна гримьорка на сватбата значи! Simple Smile Незнайно защо обаче и мои приятелки ме молят напоследък да ги гримирам  Joy , а сестра дори ми постави отговорност да я гримирам за абсолвентския и бал  Rolling Eyes , не се имам за някоя много можеща , но се възползвам от предоставеното ми поле да експериментирам на чужд гръб  Party

# 509
Joy Стига, че тези дни така ми се е отворил апетита за сладко, че ще тръгна да моля да ми правят  Laughing . Не държа да се копираш цветове 1:1, просто нещо по-свежарско ако измислиш , това го дадох само като някакъв пример, който набързо изрових в гугъл . Ще си почти като главна гримьорка на сватбата значи! Simple Smile Незнайно защо обаче и мои приятелки ме молят напоследък да ги гримирам  Joy , а сестра дори ми постави отговорност да я гримирам за абсолвентския и бал  Rolling Eyes , не се имам за някоя много можеща , но се възползвам от предоставеното ми поле да експериментирам на чужд гръб  Party

Щом някой ме моли за услуга , и то за такова събитие, аз се радвам, защото явно човека ми има достатъчно доверие. Моите познати даже искат да ми плащат, обаче аз няма как да им взема пари...
Мисълта ми е, че щом някой има желание да се остави в ръцете ти за важен повод, а не просто за експеримент, значи явно "ставаш" (говоря по принцип, не конкретно за теб) Laughing
Първия ми по-сериозен грим беше, когато бях на около 22-23 години и гримирах една булка. Видяло ме момичето и реши, че иска аз да я гримирам. Накрая и мъжа й гримирах, че се беше сбил вечерта преди сватбата и окото му беше синьо. Добре се получи тогава. От тогава съм гримирала пак за сватби и други поводи мои познати и приятелки, свекърва ми, снаха ми за абитуриентския й бал... И все пак и досега ми е мило когато някой ме помоли за грим. Не се смятам за чак толкова добра в гримирането, но пък ми става драго на сърцето когато хората остават доволни Simple Smile

Последна редакция: пн, 25 мар 2013, 17:40 от foxy81

Общи условия

Активация на акаунт