Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 35

• 45 320
  • 734
  •   1
Отговори
# 705
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ara_bella сега го проверих сериала - Призракът на Елена по БТВ. Вчера имаше някако събитие във филма, всички бяха по-официални и с по-празничен грим (макар че по тези сериали и в банята са със силен грим), особено главната актриса много ми хареса.

Пристигна ми tangle teezer-а, признавам, че бях скептична към тази четка, но...не мога да повярвам как ми разреса косата за нула време, без скубане  Shocked Пробвах я на несресана изкъпана коса, заплетена, четката се справи уникално и отгоре на това косата ми бухна и придоби един топиран вид в долната си част  Mr. Green Заедно с нея дойдоха и моносенките на Лореал, сиво-лилаво( повече сиво, с метален завършек, малко блестящи), страхотни са, сега ме е яд, че не си поръчах и други цветове, за да не плащам 2 пъти доставка.

# 706
Добро утро!

Днес пак семпло... ама едва и това успявам да направя сутрин, даже довършвам в офиса  ooooh!
И понеже не се справих със снимките на лице, пренесох грима на вътрешната страна на ръката  Blush

Снимката е точно 600х600, но ми изглежда огромна... да я смаля ли?

# 707
Моми4ета може ли да ми кажете кога си слагате коректор под о4ите,преди ББ крема и фон дьо тенa или след това?От клип4етата съм виждала и по двата на4ина  Rolling Eyes каква е разликата?  Rolling Eyes

# 708
  • в 1001-та нощ
Лазурит ау, какво синьо око  Heart Eyes кои цветове ползваш и кои избягваш  Rolling Eyes

Благодаря ти a.l.e.n.a!   bouquet
Коя форма имаш предвид?

имах предвид клепача и около него  Peace Heart Eyes

# 709
  • в 1001-та нощ
Mila Farfalla, моля да си почистиш кутията  Peace

# 710
Troy отговарям ти само този път, по принцип пропускам да чета постовете ти.
Няма да се разстроя ако и ти го правиш, понеже в живота не общувам с енергетически вампири, така че и тук не мисля да го правя.
По въпроса ти, аз не купувам на детето си адаптирано мляко, кърмя го. Така че аз за моето съм направила най доброто.
Наистина ми е смешно когато трябва да обяснявам на възрастен човек като на дете... Та кое пак от поста ми не разбра ? И хайде стига си подскачала като ощипана.
Попитах те ако трябва да купуваш мляко за детето си би ли купила китайско ? След всичките издънки които имаха по отношение на млеката дори да знам, че имат фирми които произвеждат млека с перфектно качество и много високи цени пак не бих си купила, защото вечно ще ме гризе червея на съмнението, знаейки какво стана преди няколко години и колко деца умряха!
Та в общи линии това ми е мнението за азиатската козметика. По добре да пропусна някоя супер скъпа и качествена козметика, отколкото да се тровя с олово и разни други тежки метали.
Сега наистина може да не ми отговаряш защото не ми се обяснява пак какво съм искала да каже, ама защо така съм го казала и т.н.

# 711
Днес от мен, нещо не ми се получи много добре преливката май, но с тези сенки винаги ми е трудничко... И едно ново червилце.

# 712
Лазурит ау, какво синьо око  Heart Eyes кои цветове ползваш и кои избягваш  Rolling Eyes

Simple Smile
Експериментирам Simple Smile
И в светло-синьо съм се гримирала в студентските години...
Ползвам... това което имам в момента Simple Smile
От петролено зелено до тревисто, резеда....
Бордо, червено...
Бежаво телесни през златисти до кафеени цветове много обичам също...

Избягвам да слагам само светли тонове, без да подчертая поне с малко тъмничко точно над миглите.

Най-рядко се сещам за сините си сенки и едно сиво-лилаво.
Розово май не съм ползвала.

Ето за такъв грим си мисля тези дни...

Последна редакция: ср, 27 мар 2013, 13:25 от Лазурит

# 713
Аленка, почистих я - извинявай  Hug

Дами, моля запазете добрия тон на общуване - нека не забравяме, че това, което обединява всички ни в тази тема за взаимопомощ, е любовта към грима и красивото, независимо кой как го разбира индивидуално. Повечето момичета тук са много позитивни и готови да помогнат със съвети и идеи - нека не разваляме този приятелски дух на темата  Peace

# 714
  • Пловдив
Една красота Heart Eyes:

Не знам защо, но в нета все попадам на грим за сини и светли очи Crazy И много рядко за тъмнокафеви и черни. А на различните очи отиват различни цветове и аз винаги харесвам тези, които не седят добре на моите Mr. Green Sunglasses Crazy

# 715
  • София
Добре де.. аз не мога да разбера нещо..
Това е тема за гримиране, продукти и предизвикателства.
Всеки сам си решава дали да сложи фотошопната снимка (или каквато и да е снимка) и какви продукти да използва.
Защо от всяко нещо трябва да се пораждат безсмислени спорове?
Кой и какво печели от това?
Освен, че се разваля атмосферата  в темата и много от редовните спряха да пишат, аз друга файда не виждам от това  някой да си чеше езика по принцип.
Ето ви темата за ФОТОШОП, тема за БИО/Органик Козметика

П.П. Епона- много ми харесва грима.
Лазурит - с този цвят на сенките, очите ми изглеждат изморени. Ето това много ми допада:

Ох.. сто пъти редактирах, но gadamer, много ми допада идеята за молива. Още утре ще я пробвам.

Последна редакция: ср, 27 мар 2013, 12:53 от Майка Зайка

# 716
MissNelie, благодаря за добрия и мил коментар. Приемам всякакви съвети и идеи, не се обиждам лесно. Естествена блондинка съм, но в момента съм с други цветове в косата.  Laughing Mr. Green Надявам се да постигна по -светъл цвят. 

# 717
  • в 1001-та нощ
Епона  Hug на мен ми харесва, кои са тези трудни сенки  Rolling Eyes

Също ми стана интересно и нещо друго - при мен се вижда едно "оброкатване" в цялата зона - нещо ползваш като финиш или са такива самите сенки и не ползваш нещо специално за ефекта  Rolling Eyes  bouquet

# 718
  • София
Дами, моля да прекратите всякакви спорове, защото няма да предупреждавам втори път и участниците в темата внезапно ще намалеят!

# 719
Не знам защо, но в нета все попадам на грим за сини и светли очи Crazy И много рядко за тъмнокафеви и черни. А на различните очи отиват различни цветове и аз винаги харесвам тези, които не седят добре на моите Mr. Green Sunglasses Crazy
Дали търсиш правилно? Я виж така

Епона и на мен ми харесва. Макар и непрелято (аз не го смятам за задължително...) стои много добре  Flutter

Идеята на Боряна за няколко цвята молив/очна линия последователно ще пробвам Simple Smile Не съм се сещала   bouquet.

Зайка, и аз така мисля, но все пак ми се струва приятен и лежерен. Струва ми се, че подчертава цвета на очите без да се ползват тъмни тонове.

Общи условия

Активация на акаунт