Черен списък на храни и хранителни продукти - 5та тема

• 160 251
  • 635
  •   1
Отговори
# 120
  • Sunshine state
Ние взимаме Филипополис-и на вкус е супер,а и за подквасване е идеално.Друго,от което сме доволни,е Пършевица.  Peace

# 121
На мен ми вкисва само Елена-та, но както е с всички други продукти, от партида до партида разликата е голяма. Вереята ми харесва само прясното мляко. Като цяло не купувам някакви големи, известни марки. Предпочитам кварталните месарници и млечни магазини.

# 122
  • София
списък на  42 фирми, използващи растителни мазнини /той е от 2009, сега броя им сигурно е два пъти по-голям/ http://zdrave.log.bg/article.php?article_id=19940

# 123
  • в сърцата на децата <3
Добре де как така са коректни при етикирането, като аз редовно купувам Бор-Чвор - кашкавал и млека, на НИТО ЕДИН ЕТИКЕТ НЕ ПИШЕ, ЧЕ ИМА РАСТИТЕЛНИ МАЗНИНИ! Или са спрели да добавят?

# 124
Включването на продукти на Добрев тук ме изненадва сериозно.  Rolling Eyes Сиренето им е сред малкото, които не се разтварят до пихтия, сложено във вода. Колкото и време да седи.
Продават се доколкото знам само в Сирене и Вино за приятели:
http://www.facebook.com/pages/%D0%A5%D0%BB%D1%8F%D0%B1-%D0%B8-%D … s/101733249917587

Аз купувам от Иван Асен 2, 62 (близо до Св.. Тертер), но има магазини на  ул.Парчевич 31, жк. Изток и в Софарма Тауърс.

И още един магазинче - на ъгъла на Сан Стефано и Оборище. В "Люлин" доколкото знам също имат магазин. (аз винаги надушвам козешките продукти. Много характерни са. Каквато и техника да им прилагат, и при най-хигиенните условия да се добива продукта - смърди ми). 

# 125
Момичета,предстои ми да захраня бебето със сирене и идея нямам на коя фирма да избера,така че да е най качествено.Четейки тук съвсем се отчаях,че ще намеря такова,живея в малък град и тук не предлагат продукти на Добрев(чета добри отзиви).Най реномиранаите марки в нашите магазини са Маджаров и Тертер също и на Олимпус,та сега как да реша какво да дам,не знам

# 126
  • София (Възраждане)
Аз харесвам Тертер, но напоследък не го купувам, на пипане е меко. Относно Олимпус не помня, дали съдържаше калциев двухлорид newsm78

# 127
  • в сърцата на децата <3
Момичета,предстои ми да захраня бебето със сирене и идея нямам на коя фирма да избера,така че да е най качествено.Четейки тук съвсем се отчаях,че ще намеря такова,живея в малък град и тук не предлагат продукти на Добрев(чета добри отзиви).Най реномиранаите марки в нашите магазини са Маджаров и Тертер също и на Олимпус,та сега как да реша какво да дам,не знам
А дали нямаш село? Ако имаш може да купуваш домашно от някой с животни. Ако нямаш, пак може да провериш по близките села. Купуваш килограм, и обясняваш, че ако ти хареса редовно ще купуваш от човека... Аз поне така бих направила...

# 128
Аз не бих давала сирене от село при първоначално захранване на малко бебе... Stop
Не е ясно как и с каква хигиена е правено, а все пак ще го даваме на едно напълно девствено стомахче....

Жаклин, ако живееш някъде в Източна България, потърси сирене Сигмен http://sigmen.bg/. Страхотно е, но за съжаление съм го купувала само в Бургас. Тук в София го няма. Аз лично захранвах малкия с него миналата година и нямахме никакви проблеми, сиренето е добро.

От по-популярните марки сме опитвали Елена, Елби и Пършевица и също са хубави. Според мен стават за бебето. Добре е да намериш някакво Био сирене за първоначалното захранване, но се съмнявам, че в малките градове това е възможно. Био млечни продукти имат например Frezko и имам впечатлението, че могат по-лесно да се намерят от Хармоника. Иначе и Фрезко и Хармоника правят много вкусни продукти, с подобаващо високи цени.

Последна редакция: вт, 21 май 2013, 10:08 от Анонимен

# 129
Аз не бих давала сирене от село при първоначално захранване на малко бебе... Stop
Не е ясно как и с каква хигиена е правено, а все пак ще го даваме на едно напълно девствено стомахче....

Жаклин, ако живееш някъде в Източна България, потърси сирене Сигмен http://sigmen.bg/. Страхотно е, но за съжаление съм го купувала само в Бургас. Тук в София го няма. Аз лично захранвах малкия с него миналата година и нямахме никакви проблеми, сиренето е добро.

От по-популярните марки сме опитвали Елена, Елби и Пършевица и също са хубави. Според мен стават за бебето. Добре е да намериш някакво Био сирене за първоначалното захранване, но се съмнявам, че в малките градове това е възможно. Био млечни продукти имат например Frezko и инмам впечатлението, че могат по-лесно да се намерят от Хармоника. Иначе и Фрезко и Хармоника правят много вкусни продукти, с подобаващо високи цени.

Къде в Бургас се продава? Аз в момента съм там и мога да купя.

# 130
Аз също много харесвам сиренето на Сигмен, но ако ми споделите къде в София се продава, ще съм Ви много благодарна!
Като захранвах малката със сирене си спомням, че при изкисването във вода сиренето на Хармоника ставаше много горчиво, а това на Маджаров не толкова.
За мен много вкусно е и сирене "Съединение".

# 131
Аз съм го купувала от квартални магазинчета в Лазур.
Имаше го и в магазин Сара (но май вече не е Сара), също в Лазур.
За другаде не знам.

В София много съм го търсила, но за съжаление без успех.

# 132
  • край голямата локва
Учудвам се да видя Добрев в този списък.  #Crazy Всичко което съм купувала от тях е било добро.
 Който знае в кое магазинче в Лазур го има това сирене на Сигмен да пише да го пробваме.   chef

# 133
  • София
Ако трябва да захранвам бебе, бих взела сирене по БДС. Зная, че Маджаров и Зоров имат такива. Другата марка, на която бих се доверила е ЕлБи, макар да не съм виждала тяхно,направено по стандарта.

# 134
Ако трябва да захранвам бебе, бих взела сирене по БДС.

Въоще и не се подлъгвай! Купих такова сирене, не помня коя марка беше и за секунди се превърна в бяла пяна в тенджерата.  Stop

Относно домашното мляко и сирене - крайно не препоръчително за бебе! Наистина гаранция за хигиената няма. Откъде можете да сте сигурни,ч е животното не е болно от нещо? И аз не бих рискувала. ПРепоръчвам за целта Елена. Боженци го развалиха също.

Общи условия

Активация на акаунт