Черен списък на храни и хранителни продукти - 5та тема

• 160 245
  • 635
  •   1
Отговори
# 360
Чудесно, Пухито! Много добро обяснение ....
Особено за месата съм съгласен - нашето производство е под всякаква критика, но все още именно в източните Родопи може да се открие свястно телешко - и от теле ...

# 361
  • Пловдив
Относно списъка, мисля че го бях видяла веднъж, но няма такава отврат, като киселото мляко Pilos от Lidl.
Странно бяло нещо в опаковка на кисело мляко със странен мирис, странна кремообразна, лепкава, мажеща се консистенция и странен сладникаво, блудкав вкус.
Насилих се да изям 1/2 кофичка на работа, че нямаше друго, но другата кофичка май посети коша.
Не мога да си обясня как Pilos айрана е добър. Поправка "беше добър" напоследък не съм вземала, може и той да е станал гаден.

# 362
  • София
Относно списъка, мисля че го бях видяла веднъж, но няма такава отврат, като киселото мляко Pilos от Lidl.
Странно бяло нещо в опаковка на кисело мляко със странен мирис, странна кремообразна, лепкава, мажеща се консистенция и странен сладникаво, блудкав вкус.
Насилих се да изям 1/2 кофичка на работа, че нямаше друго, но другата кофичка май посети коша.
Не мога да си обясня как Pilos айрана е добър. Поправка "беше добър" напоследък не съм вземала, може и той да е станал гаден.

Оправили са го Пилоса, опит от вчера!

# 363
и там както на всякъде всичко е на партиди. Аз пазарувам 80% от Лидл и цяло лято купувах кисели млека за айрян. Не съм имала издънка. Е, не са на мама домашното кисело мялко, но се ядва. Макар че аз не съм критерий, не си падам много по киселото.

# 364
Цитат
Аз пазарувам 80% от Лидл
Това искрено ме учудва.Откакто има такъв в Пв, точно 4 пъти съм ходила и излизам с банани, шоколад и бира.Нищо друго не става.
Аз направо бих поставила "Лидл" в черния списък.

# 365
  • София
Въобще не съм съгласна. Има големи боклуци, но се намират някой неща, заради които си заслужава. Аз лично винаги чета съдържанието(доколко е коректно е друг въпрос)и мога да кажа, че има големи попадения.

# 366
  • София
И ние купуваме основно шоколади и други сладки неща оттам, кашкавал; а понякога има и добри попадения откъм дрехи.

# 367
  • Пловдив
Аз също харесвам някои стоки от Лидл. Препарати за пране и почистване, а и хранителни стоки също има, които купувам от там.

# 368
Свикнах да пазарувам там и знам вече кое е хубаво и кое не е. Има много добри попадения на техника и дрехи. Научила съм им и намаленията та редовно хващам нещо хубаво на -30% че понякога и повече. Подовете им са много хубави и свежи, като започнат за "завяхват" и ги пускат на -50% та и от там доста често имам попадения.

Примерно сега имат оферта за охладено агнешко месо. Купих веднъж преди време и беше намалено на -30% заради изтичащ срок (остават 3 дни до срока). Месото беше превъзходно. Изядохме си го с кеф. Пък не е като да нямаме база за сравнение специално с агнешкото. Пишеше уж че е българско, но да си призная не ме интересува от къде е. Месото беше добро.

Дините обаче  Sick Последните 3 пъти дините са ужасни. Това в рамките на повече от месец. Днес се престраших пак и купих една съвсем малка. Поне не е развалена, но на вкус хич не го докарва.

# 369
Цитат
Аз пазарувам 80% от Лидл
Това искрено ме учудва.Откакто има такъв в Пв, точно 4 пъти съм ходила и излизам с банани, шоколад и бира.Нищо друго не става.

Не мога да се съглася за зачеркването на Лидъл изцяло
Има си цела тема за ЛИДЪЛ
Прочети какво пишат момичетата там.
Във всеки един магазин си има попадения, които си заслужават- например в Лидъл има качествени сирена (френски, холандски, немски), макар и скъпички ...
има и нехранителни стоки, които си струват - купих си страхотно точило за ножове
Та с една дума - тука си говорим за черен Списък за определени стоки и на кой какво не му харесва, за да не се подлъжем с подобна стока и да предпазим някого от покупка на някакъв боклук - като например кисело мляко от 40 ст, пълно с нишесте.....

# 370

Дините обаче  Sick Последните 3 пъти дините са ужасни. Това в рамките на повече от месец. Днес се престраших пак и купих една съвсем малка. Поне не е развалена, но на вкус хич не го докарва.

Дини през октомври да купуваш не е добре... Sick Вече са презрели и ужасни навсякъде. Говорим за сезонните дини, иначе в Хит-а гледам, че целогодишно има някакви (китайски ли са, какви са, не знам), които никога не съм се престрашавала да купувам.

# 371
  • София
Цитат
Аз пазарувам 80% от Лидл

Интересно кой магазин слагаш в белия списък? newsm78

# 372
Цитат
Аз пазарувам 80% от Лидл

Направо си ми взела въпроса от  устата    bouquet

# 373
Цитат
Аз пазарувам 80% от Лидл

Нямам един общ такъв.А и се менят според зареждането.Преди предпочитах "Карфур" заради БИО-щанда, сега има доста богат такъв в "Лекси".
Плодове, зеленчуци само от пазари.
Млечни и месо-от частни ферми.С изключение на "Хармоника".
От хранителни магазини не купувам дрехи и техника.

# 374
По принцип пазарувам от почти всички вериги супермаркети, и като отидох за първи път в Лидъл си казах - егати идиотския магазин, няма какво да правя тук. Обаче с течение на времето открих, че има доста неща, с много добро съотношение цена-качество. Вече имам любими продукти и ходя до там специално за тях. А и от нехранителните неща понякога имат много идейни попадения, сега например съм харесала одеалото с ръкави.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт