Черен списък на храни и хранителни продукти - 5та тема

• 159 762
  • 635
  •   1
Отговори
# 75
  • София (Възраждане)
Може би тук !

# 76
# 77
Записвам се, за да не изгубя темата   bouquet

# 78
С чиста съвест, към този списък добавям кайма на фирма "Кристоф", предлагана в супермаркет "Анет"-Бургас.Преди време, бях взела такава-горе-долу беше наред.Миналата седмица взех-мирише на гранясали свински кожи...Връщам се към мляното пред очите ми месо...

# 79
Здравейте момичета  Simple Smile,
четох, четох за лоша продукция  Shocked. Мисля си - не е ли по-добре да пишете оплакванията си директно на мейл на производителя, когато има споменат такъв. Фирми като Бони например няма да оставят нещата без отговор. Ако им се натрупат оплаквания от лоша продукция, би трябвало да има ефект.  newsm78

# 80
Пука им, че им дреме! Ще си го преместят, с извинение, от единия крачол - в другия и пак ще си карат по старо му. Ще напишат опровергаващо коментарите писмо и туй то. Нали писах на "Здраве за вас".....Солта им имаше подозрително светъл, почти бял цвят, мнооооого различен от този на хималайската,з а каквато я продаваха. И м и отговориха с нещо от сорта на че те поддържали най - високо качество и нямали сметка да смесват с горварска или морска сол.....

# 81
  • София
Защо имаш такова доверие в Бони? На мен пък са ми в списъка с фирми, от които нищо не купувам. Де що избухне скандал с месопреработватели и все някоя от техните фабрики е вътре.

# 82
  • Sunshine state
Едва ли им има доверие,но чисто и просто това е голяма фирма и едно оплакване няма да е глас в пустиня. Peace

# 83
  • Под гъбата
Преди седмица тази фирма http://bratiakartevi.com/index.php?option=com_content&view=a … d=51&Itemid=3, ни загубиха завинаги като техни клиенти. Толкова пъти сме купували продуктите им, и винаги са били с добро качество. Последният им суджук, беше най отвратителната мърша Embarassed ,за която съм платила. Суджука видимо беше  добре изсъхнал, в срок на годност, без вакумна опаковка, миришещ на мърша и някакъв химикал, със странно червен цвят отвътре, пресолен. В магазина не го взеха, защото бил в срок #Crazy

# 84
  • София (Възраждане)
Преди седмица тази фирма http://bratiakartevi.com/index.php?option=com_content&view=a … d=51&Itemid=3, ни загубиха завинаги като техни клиенти. Толкова пъти сме купували продуктите им, и винаги са били с добро качество. Последният им суджук, беше най отвратителната мърша Embarassed ,за която съм платила. Суджука видимо беше  добре изсъхнал, в срок на годност, без вакумна опаковка, миришещ на мърша и някакъв химикал, със странно червен цвят отвътре, пресолен. В магазина не го взеха, защото бил в срок #Crazy

на сайта им виждам, че работят с утвърден стандарт, защо не занесеш проба в БАБХ newsm78

# 85
На Шииман и Цар Освободител са направили някаква нова сладкарница. Купипме две петифури, бяха безвкусни, изсъхнали, стояли най— малко 4 - 5 дни. Отвратителни. Повече никога няма да вляза там.

# 86
Козе сирене от мандра Добрев, миризма на коч и мръсно  Sick

# 87

Ми то козето сирене така си мирише  Rolling Eyes.

# 88

Ми то козето сирене така си мирише  Rolling Eyes.

Вярвай си  Laughing

# 89
Почерпиха ме с парче торта от сладкарници Пчела - няма такава гадост. Сухо като подметка, ужасяващо сладко и никакъв вкус. Преди време на един детски РД пак тяхна торта опитах - ужасна!
Представям си какви суровини блъскат вътре.

Козе сирене от години се купува у дома. Миризливо е, спор няма.
На Добрев е добро, аз лично го харесвам.

Общи условия

Активация на акаунт