Черен списък на храни и хранителни продукти - 5та тема

• 160 175
  • 635
  •   1
Отговори
# 90
За козето сирене бъркате,то наистина си мирише,но за това е вкусно.

# 91
Ама, аз не отричам, че има определена миризма, но твърдя, че специално това което купих от Добрев, миришеше отвратително, както и вкусът му беше различен от всички други к.сирена, които съм опитвала Peace

# 92
  • София
Почерпиха ме с парче торта от сладкарници Пчела - няма такава гадост. ...
Има, има - тортите на Скайлайн са още по-отвратителни.

# 93
За козето сирене бъркате,то наистина си мирише,но за това е вкусно.

Ми аз това исках да кажа. Козето сирене има силна миризма на пръч (не коч... Flutter).
А съвсем друг е въпросът, дали някой ще го харесва заради това или не. Аз не ям такова чудо, но за много хора е любима храна.

# 94
Vrabcho_,   bouquet
Казах, че не мирише много, защото съм опитвала от познати и вкусът, и миризмата бяха поносими Peace докато това в Добрев е просто невъзможно за ядене  Peace

# 95
Vrabcho_,   bouquet
Казах, че не мирише много, защото съм опитвала от познати и вкусът, и миризмата бяха поносими Peace докато това в Добрев е просто невъзможно за ядене  Peace

Аз също супувах на Добрев и не беше никаг хубава. Повече няма да купя нищо от там.

# 96
  • Sofia
е,чак пък нищо...пробвала ли си малките пушени моцарелки,препоръчвам ги

# 97
Супер са нещата на Добрев. Не знам за козето сирене, но кравето сирене, велик ръчен кашкавал, сандвичите им (събуей имат много да учат от тях), моцарелките - да също.. Всичко се прави с мерак и внимание. Поне така ми изглежда на мен. Евала им.

# 98
Брей, тоя Добрев, къде го купувате?
Продуктите със същата търговска марка ли са? Не помня да съм мяркала техни продукти в Била, където обикновено пазарувам.

# 99
Продават се доколкото знам само в Сирене и Вино за приятели:
http://www.facebook.com/pages/%D0%A5%D0%BB%D1%8F%D0%B1-%D0%B8-%D … s/101733249917587

Аз купувам от Иван Асен 2, 62 (близо до Св.. Тертер), но има магазини на  ул.Парчевич 31, жк. Изток и в Софарма Тауърс.

# 100
Не купувайте козунаци от пекарната на Кауфланд.Натъпкани с какво ли не,накрая и кучето и котките не ги искаха. #2gunfireВкусът им беше на химикал!

# 101
  • Sofia
Продукти на Добрев  не продават по големите вериги магазини

# 102
И аз да се включа за Добрев - според мен имат много хубави продукти, млеката и сирената си имат силен специфичен вкус. До сега не съм вземала нещо, което да не ми хареса. Козе сирене не съм пробвала и не бих, защото имам лоши спомени, но пък прясното биволско е супер според мен.  Grinning

# 103
Замразено филе треска от Пикадили Twisted Evil.
Синът ми сам го награби, аз просто нахраних кварталните котета.
По принцип замразена риба не купувам - само прясна.

Vrabcho_, имат си фирмени млекарници. Аз купувам от тази на Петър Берон, до НДК, защото ми е до вкъщи, има такава и на пл. Журналист, в Стрелбище.

# 104
И аз не купувам замразена риба, но напоследък започнах да разпитвам продавачките относно съхранението на рибата и надписа "прясна риба" какво означава. И се оказа, че прясна означавало извадена преди часове от фризер и вече размразена. Визирам квартални супермаркети. Доколкото зная в Метро има незамразявана риба, но не зная за други магазини. Ако някой има инфо, ще се радвам да разбера.

Общи условия

Активация на акаунт