Да преправим старите мебели с любов - 20 тема

• 79 010
  • 751
  •   1
Отговори
# 30
  bouquet мерси Ема

# 31
 newsm20 Ей момичета!!!Огромно благодаря!!!Огромно обичам ви!!!  newsm20
На Трънка Бодливкова и Ябълков цвят  newsm51    newsm20
стана с олиото........цяла зима се скапах от търкане.По 20 пъти на ден по 3-5 мин (понеже пуша на терасата.....) сега много бързоооо!Благодаря ви!
Луканова-табуретката е супер   bouquet  Много ми харесва как се е вързала с пътечката!
като сме на тема руски таборетки,които за 35 год не са мръднали..... после бяха на терасата 2-3 и пак им нямаше нищо друго освен отлепения кант отстрани.Тази е от 1 год.не седим много на нея но не е мръднала.Надолу е оцветен латекс,а отгоре декупаж.Другата си чака реда
http://media.snimka.bg/9411/025077414.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/9411/025077421.jpg?r=0

# 32
И аз запис.

Бях ви казала, че се сдобих с едни стари бюфети, вече имам и една секция няколко шкафчета ...абе доста мацане ще пада лятото. Чета ви назад из темите, но едно не успях да разбера, старя лак да махам ли или не? С боя искам да ги боядисвам, мат нещо да е. Цветово ме заразихте с тоя тюркоаз, някой нещица ми се ще в бяло, и един шкаф в червено Grinning

# 33
  • Някъде на път....
zdravkova, много красива е станала. Поздравления!  Peace

# 34
  • ГОре на черешата...
И аз тук  bouquet.

...днес ми е каръшки ден, не се побирам в кожата си, затова изчезвам Tired...

# 35
Да не ви изпусна...започваме един ремонт в БГ и за капак хич не харесвам цвета на вратите. Ще чакам майстора да ми пише какви са и ще търся съвети тук

# 36
Малиии..., чак на трета страница  Shocked се записвам. Какво правите бе пъргавелки, не чакахте пролет да пукне и награбихте шкурките и боите.
Ема - благодаря за новата тема  bouquet
ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ
Да сме живи и здрави и да ни е спорна и плодотворна  Hug

Здравкова - какъв е този шедьовар бе жена Shocked Изцъклих се! Уникално е   bouquet

Малко хаотично пиша, но това идва от хаотичното четене. Сега се върнах да дочета старата тема. Добре съм бе хора, едвам ходя и дишам от умора, но съм жива. Простете, че не сварих да пусна темата, но пък много благодарим на Ема   bouquet 

Последна редакция: ср, 20 мар 2013, 20:18 от VK

# 37
  • Русе
Честита първа пролет и от мен в новата тема.
Надявам се, че ще се включвам по-често с направени неща.
  bouquet

# 38
И аз в новата тема!   bouquet

Чакам да се освободя малко време и започвам да мацам столовете, че ме чака гардероб и спалня, ако ми се получи.  Laughing

# 39
Супер ще е ако има и повече снимки

# 40
Eма, благодаря за новата тема  bouquet

viliko, аз направих с друг тип диван, с дължина 160см следното:
- избуших всички пружини и гадории до рамка
- наковах на кръст нееластични тапицерски колани, вместо шперплатова основа
- отгоре метнах парче дунапрен с дебелина 15см, купен и разрязан по размер в склада за материяли преди Метро, Божурище
- върху него, за да диша, изтънял чаршаф
- най- отгоре тапицерия по избор, купена от Ботев/Пиротска
- лентите и тапицерията след това съм ковала с чук и пирончета с по- широки глави
Всичко това може да ти излезе към 80- 100лв и то с тапицерия, купена по твой избор, в случая с момчешки мотиви. Мисля, че цената и беше към 7,50- 8лв/ л.м. при ширина 140см, т.е, ти трябват 2, 5м.
Дунапрена в склада е отрязан като за единично легло, но като му отрежат до твоя размер, остатъка можеш да ползваш за странични възглавници, ще си ползваш всичко, което си платила. Докато, ако го поръчаш във фирма, хем ще си платиш фирата, хем няма да ти я дадат. Навиват ти го на огромно руло, набухваш го на задната седалка и го откарваш в къщи.
исках да покажа нагледно, но не ми отваря снимка.бг

# 41
С каква боя мога да боядисам светло дървено креватче в бяло? Предполагам и най-обикновена блажна боя ще свърши работа, но сигурно има далеч "по-модерни" решения. Не съм питала в съответен магазин, искам някаква предварителна информация да имам.

# 42
Блу, с акрилна боя  Peace
В някои магазини я прдставят като "блажна боя на водна основа"  Wink

# 43
Благодаря ти, red shoebouquet

# 44
  • Под сянката на разлистените кактуси
Здравейте, момичета! И аз тук, редовно чета и действам по няколко проекта. Понеже гледам обсъждате самоделни диванчета, да покажа аз какво сътворих от старото детско легло, през което минаха и 2-те ми деца:

Скрит текст:

За съжаление нямам снимка ПРЕДИ, сега търсих, но явно от нетърпение да почна съм пропуснала  Grinning
Беше ПДЧ с бял очукан ламинат и го бях понесла към боклука. Абе на дереджето на туй бюрце:
Скрит текст:

което също овапцах и сега изглежда така:

Скрит текст:

Изшкурих, сложих праймър, латекс "еспресо" и полиуретан отгоре.

Имам още три шкафа да показвам (цялата стара мебелировка на стаята й влезе в употреба), но няма да досаждам днес повече.

Общи условия

Активация на акаунт