Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 55~

• 33 127
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
розе и мезе от мен...на косъм съм да се напия пак...пу от любоФФФФ са алкохолизирах вечИК

# 211
  • в подножието на планината
Бел, Hug наистина колажите ти са страхотни. Heart Eyes

Наде, Hug дано  от БТВ да не са закупили трети сезон, та да си останем с края на втори, но без изстрелите... Rolling Eyes

# 212
Гледам как Хасрет и Мурат се ожениха и си мисля за нашия сериал...да беше свършил и той  така, ама не би... ooooh!
И аз ги гледам.
Звездичке, ми то и нашия сериал свърши тъй, всичко последвало след това беше друг, не нашия.
Peace

# 213
smile3532 е не убиме беееееее,с мъжа са хилим ше сабудим децатаааааааа

# 214
  • У Диспансера ...♥♥♥
аз Мехмед не мога да разбера все скачаше да се бие наистина с него,а пък все набит ходеше,и така не можа да разбере че не му е в категорията,то бива такава злоба към Емир,ма това неговото извън пътя беше и за това че имал всичко,каквото той искал,еми той какво е виновен ,голяма омраза,вместо да се радва за сестра си той най безмилостно я преби ooooh! ooooh!

# 215
Всички герои почти видях в гифчетата, а къде е жабата с ококорените очи Руя!?
Скрит текст:
По този повод да Ви разкажа какво ми се случи миналата година. Бяхме при свекърва ми и свекъра и присаждахме цветя, а аз вадех пръстта от една делва и като греба ли греба пръстта от нея. По едно време напипвам нещо меко но не се усетих какво е и продължих да го стискам и изведнъж-кря, кря, като погледнах и видях, че стискам една жаба, а тя при всяко стискане се ококорваше, като я видях и паднах от табуретката по гръб,  Rolling Eyesдобре, че не се нараних, а иначе съм яла жабешки бутчета, много са вкусни и крехки, но само докато разбрах какво съм яла.  Joy

# 216
Много тъжна сериа, изпълнене с мнохо тъга, сълзи и болка Cry ... да чакаш някой любим да се пребори е наистина много тежко, мъчно ми стана за всички... за Фериа, за Корай, за Ханде, за Емир, за семействата и близките им.  

Бел страхотни колажи  Heart Eyes
Продължавайте с купона  Hug
Страшни гифчета публикувате, човек може да се попилее от смях  Joy  Joy  Joy...

Хайде момичета аз ви оставям, лека от мен до утре

http://www.dailymotion.com/video/xrgimt_feriha-emir-i-can-not-forget_shortfilms?search_algo=2#.UUohjjvq7fI[/video]

Последна редакция: ср, 20 мар 2013, 23:04 от skakalinka

# 217
Скрит текст:
По този повод да Ви разкажа какво ми се случи миналата година. Бяхме при свекърва ми и свекъра и присаждахме цветя, а аз вадех пръстта от една делва и като греба ли греба пръстта от нея. По едно време напипвам нещо меко но не се усетих какво е и продължих да го стискам и изведнъж-кря, кря, като погледнах и видях, че стискам една жаба, а тя при всяко стискане се ококорваше, като я видях и паднах от табуретката по гръб,  Rolling Eyesдобре, че не се нараних, а иначе съм яла жабешки бутчета, много са вкусни и крехки, но само докато разбрах какво съм яла.  Joy
Joy Joy Joy

# 218
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
По този повод да Ви разкажа какво ми се случи миналата година. Бяхме при свекърва ми и свекъра и присаждахме цветя, а аз вадел пръстта от една делва и като греба ли греба пръстта от нея. По едно време напипвам нещо меко но не се усетих какво е и продължих да го стискам и изведнъж-кря, кря, като погледнах и видях, че стискам една жаба, а тя при всяко стискане се ококорваше, като я видях и паднах от табуретката по гръб,  Rolling Eyesдобре, че не се нараних, а иначе съм яла жабешки бутчета, много са вкусни и крехки, но само докато разбрах какво съм яла.  Joy
аууу това е много гадно,аз много ме е страх като вървя лятото и някоя да не ми скочи на краката,пък ако я стисна мммм и аз щях да падна  Sick

# 219
Бел, Hug наистина колажите ти са страхотни. Heart Eyes

Наде, Hug дано  от БТВ да не са закупили трети сезон, та да си останем с края на втори, но без изстрелите... Rolling Eyes
Съмнявам се да са го закупили въпреки, че бях чела, че са, защото няма логика да закупят незавършен сезон.

# 220
Капризче,  Hug
Май всички се обръщат така към теб, затова с твое позволение и аз. Grinning

Ганушка, аз пиша за удоволствие, така че... взаимно е. Peace Grinning
Благодаря! Hug

Наде, Снежи, Илда,   Hug
И всички останали,  Hug  които все още не мога да запомня/и не познавам/...
че наистина е голяма компанията тук.  Peace Grinning

Понеже Айсун от вчера ми е на фокус, таи вечер е първа в списъчето ми... newsm78 Joy

Тя е един от образите който ме довежда до предела на възможностите ми да я разбера, да разбера за повече от един момент... Thinking
В епизода вчера, много ми хареса начина по който отреагира на съпруга си в момента/мисля, че името му бе Решат/-твърда и категорична, че няма да се отдалечи нито за миг от сина си.
И нямаше довод или причина, обстоятелство което да промени намерението й.
Как да не я хареса човек в случая? Peace

И днес вече-друга песен...отношението и разговора й с бащата на Емир... Mr. Green
Как изобщо й дойде на ум в този толкова важен момент да се занимава и с него, с гнева си към Юнал, гняв който с годините не само не бе изчезнал или намалял, дори напротив бе нараснал.
То не бе упреци, то не бе чудо...и защо? ooooh! Crossing Arms

Много, много силни думи каза на Юнал, думи които обаче боляха, нещо повече смазаха го.
Навярно има своето право, това го разбирам, навярно самата тя е била нееднократно наранена от него, но дори и така...това ли е начина, така компенсира ли собствената си болка...причинявайки такава в момента на Юнал???

Прекалено много гняв, дори и омраза усетих у нея...да, в случая към Юнал, но подобни негативни мисли и емоции превземат ума и сърцето ти напълно, повеждат те в един затворен и омагьосам кръг...тъмен и без изход.
Не случките или другите, а собствените мисли, разбиранията за хората или нещата в собственият ни живот ни прави недоволни, разочаровани. И в този смисъл човек винаги сам си причинява нещастието.
Така е и с Айсун/според мен/...което е тъжно, защото е жена с възможности, потенциал.

Добре направи като разреши и Фериха да влезе при Емир, той наистина имаше нужда от нейната любов в момента. Обичаше сина си тази жена, нямам съмнения, "задуши" го обаче тази нейна майчина любов... Rolling Eyes

Продължавам със списъчето си след малко... Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 20 мар 2013, 23:13 от margita9

# 221
  • У Диспансера ...♥♥♥
 ми как да я сложа Руя,човека я видял и гледайте какви са последствията Mr. Green Mr. Green

# 222
Како Евчееее, нерде сииии, нали искаше нова негова снимка, ето ти?!
Пише, че снимката е нова, хапва си в Макдоналд.

вай беееееее има ли ощеееееееее.искам ощееееееееееее,ненаситна съм

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes их либедих Ча,лов ю бейби,сени севийорум,волим те,бичкам ти на себе си отгоре си

# 223
ей ти Руя

# 224
Ееееее, Улусойке, много сакаш,  Joyняма повече на този етап.
Край Миленке, изчезвам след снимката с Руя. Joy
Лека Ви нощ и от мен. Hug
Отивам да гледам поредната преведена част на 77 епизод, не, че преводите са 1 към 1, но аз така или иначе си ги знам ФЕмирските диалози.

Снимка от сета на сериала BoyleBitmesin, в който участва в момента и тя, и Юсуф/Корай.

Общи условия

Активация на акаунт