Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 55~

• 33 178
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
Ееееее, разбихте ме с тези гифчета. Joy

# 196
  • У Диспансера ...♥♥♥
 то това състезание е много оспорвано  Mr. Green

# 197
  • У Диспансера ...♥♥♥
  оххх Bell Емир на квадрат,много е нежен колажа имам в предвид  Hug

# 198
душиици ей ме наааааааааа ко изтървах...давайте насам

снимки,инфо за мен имали????насочете ме че не моа ви смогна Mr. Green

# 199
Привет на всички!
Тая мания май никога не минава, освен сигурно докато някой ден не загледам страстно нешо друго, но все ми се струва, че  е невъзможно да е чак толкова страстно... Както не е било и с другите.

Много неща коментирате, при повечето искам да се включа ама аз като седна да чета, то се е коментирало преди 10 страници например и си губи смисъла.
За това сега ще се наложи пак само да ви питам  нещо, може и да е коментирано вече, за което ще ме извините. Първо Руя, помня, че коментирахте, че артистката е сменена, но сега ми направи впечатление нещо друго /аз понеже гледам по 100 пъти само първата част на 2 сезон до Халил, сега погледах и другите серии/, Фериа се разправяше с брат си в парка, когато Емир си помисли, че се бият и дотича при тях, Руя го последва и така Фериа я видя. В следващия момент в спомените на Емир, когато оная цъфна на вратата с шкембака, Фериа ги вижда заедно на асансьора. Това някаква грешка ли е или аз нещо не видях?
И още ако случайни имате диалога между Мехмет и Левент в 52 в парка след като се разбра, че са женени, Левент нещо го успокояваше?

# 200
Скрит текст:

Скрит текст:
  оххх Bell Емир на квадрат,много е нежен колажа имам в предвид  Hug
Joy Joy Joy

# 201
Какичкоооо, на 5та страничка имам нещо за теб. newsm53

# 202
  • в подножието на планината
Гледам как Хасрет и Мурат се ожениха и си мисля за нашия сериал...да беше свършил и той  така, ама не би... ooooh!

# 203
  Мехмед като ги видя да се целуват Joy Joy Joy

И това е право в целта.  smile3501

# 204
  • У Диспансера ...♥♥♥
а тук сещате ли се когато Мехмед щеше да блъсне Емир,обаче нашия я какъв е пъргав Mr. Green Mr. Green

# 205
Би ли направила един ФЕмирски прекрасен, нежен и изпепеляващ колаж

Наде този го правих по рано днес, а нежния и изпепеляващ - обещавам да е скоро  Peace

# 206
Гледам как Хасрет и Мурат се ожениха и си мисля за нашия сериал...да беше свършил и той  така, ама не би... ooooh!
И аз ги гледам.
Звездичке, ми то и нашия сериал свърши тъй, всичко последвало след това беше друг, не нашия.

# 207
  • У Диспансера ...♥♥♥
душиици ей ме наааааааааа ко изтървах...давайте насам

снимки,инфо за мен имали????насочете ме че не моа ви смогна Mr. Green
 как кой Чаги изтърва,избега с една мома Mr. Green Mr. Green

# 208
Би ли направила един ФЕмирски прекрасен, нежен и изпепеляващ колаж

Наде този го правих по рано днес, а нежния и изпепеляващ - обещавам да е скоро  Peace

Олееееее, този път няма да го крия в спойлер като те цитирам.
Страхотен е, а и колко често твои колажи срещам във фейса ако знаеш, много са хубави. Heart Eyes

# 209
Купона тече и не спира ама той Мехмет все налиташе на бой няма 5-6 при него как така ще говори със сестра му или че как ще спре сестра му да него удари. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт