Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 55~

• 33 026
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
  • на вълнолома

# 436
  • Някъде там
Иве  smile3515 Снощи казах, че ще се прави мармалад с теб и Нервачето  Mr. Green, а тя каза че ще прави кетчуп мис каприз , а аз и показах снимка че и кетчуп мис каприз пак ми ходи  Mr. Green Ами какво да ви правя иначе не го оставате момчето да си види другите фенки никой къг не казва за него.  Laughing  Добре айде оставям Ви го аз не го ща искам само снимки с белите гащи  Mr. Green

# 437
# 438
  • на вълнолома
Иве  smile3515 Снощи казах, че ще се прави мармалад с теб и Нервачето  Mr. Green, а тя каза че ще прави кетчуп мис каприз , а аз и показах снимка че и кетчуп мис каприз пак ми ходи  Mr. Green Ами какво да ви правя иначе не го оставате момчето да си види другите фенки никой къг не казва за него.  Laughing  Добре айде оставям Ви го аз не го ща искам само снимки с белите гащи  Mr. Green

за мен снимки по без гащи ако има Mr. Green,благодаря ви момичета предварително  bouquet

# 439
Пейкова, ми тя Ева Улусой вече пусна негова такава снимка, само по листо. Shocked Rolling Eyes

# 440
Здравейте! Аз малко рано, ама довечара не знам дали ще стигна, та да ви почерпя малко от сега, че дечко днес става на 1!!!
Скрит текст:

честит празник и на теб, да ти е жив и здрав, много да слуша и безгрижно детство   bouquet nbirthday newsm38

# 441
  • на вълнолома
Пейкова, ми тя Ева Улусой вече пусна негова такава снимка, само по листо. Shocked Rolling Eyes

ее с листо,аз без листо искам-като майка го е родила,да видим ще Shocked Shocked Shocked или ще Joy Joy Joy
Моля ви ако попаднете на такава снимчица...аз ще чакам Hug

# 442
ее с листо,аз без листо искам-като майка го е родила,да видим ще Shocked Shocked Shocked или ще Joy Joy Joy
E то оставаше да има и без листо..  Mr. Green Въпреки че няма да се учудя и така да са го снимали, нали било практика моделите да имат и такива снимки.  Rolling Eyes

# 443
  • на вълнолома
ами ще чакам да видя,пък току виж го давали на 3 хикса и ледения,знае ли човек newsm78

# 444

https://www.facebook.com/photo.php?v=322096534474364

# 445
Но лично моето мнение че трябваше да не започват 3 сезон тъй като можеха да останат малко в почивка и като Хазал и останалите актьори приключат с серияли и филми да снимат 3 сезон ама алчноста до къде стига но аз имам и друго съмнение че просто искаха да издигнат като звезда Гизем при това на гърба на Чаги може би са си помислели тъй като един вид ХАЗАЛ го издигна един вид през тези два сезона са си помислели че като той е харесван вече от всички ще спомогне за издигането на актриса като Гизем да стане по известна  от Хазал може би или Берен ама не се е получило.И ще кажа защо според мен. Защото Чаги и Хазал се допълваха взаимно още в началото имаше онази искрица която се превърна в пламък или по скоро в огън аз не видях къде в ПЕ Гизем го допълва и го кара да гори.Лично мое мнение не искам да обидя никой от вас или тези който харесват актрисата нямам против нея нищо просто това е моята гледна точка за случилото си.
Гале и аз като теб мисля, че нещата м/у Гизем и Чаги не се получиха, не ме грабнаха, както с Хазал, няма я тази магия, привличане, допълваха се един друг, подхождаха си, имаше искри, огън. Баха огън и жупел...абе Фемир си е Фемир  Heart Eyes. Завладяха ме още от първата секунда, която ги гледах заедно, т.е. мисля, че беше около първата им целувка в парка и започнах да го гледам и с всяка тяхна реплика, игра все повече иска да го гледам, все повече ме запленяваха, чак ме  #Crazy, така ме завладяха, че сега си лягам и става с тях..... #Crazy. Имаше химия м/у тях и то си личеше отдалече, талантливи актрьори са, ама чак да изиграят чувства, любов, караници... все едно ги изживяват в реалния живот...кой каквото иска да казва според мен имаше нещо м/у тях - привличане, химия...незнам newsm78, но със сигурност имаше нещо само те си знаят.

Последна редакция: чт, 21 мар 2013, 16:40 от skakalinka

# 446
 ooooh!

https://www.facebook.com/photo.php?v=122445837920513&set=vb.305732199528394&type=3&theater

# 447
  • София
Споделям мнението на Галя както и на Скакалинка с две ръце!!! И на мен не ми харесва тая наркоманка Гизем  #2gunfire #2gunfire
Клипчето е уникалноо  Hug

# 448
  • Стара Загора
Аз предлагам да идем в Истанбул и да им покажем на пуберите как трябва да се държат нормалните фенове, то вярно че красив мъж, ама те пък направо в истерии изпадат   Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

Между другото не се шегувам с това си предложение за ходенето, даже Деа ако се навие да отидем с нея още по - добре, хем ще ни разведе насам натам, хем ще си починем, пък между другото може да видим Чаатай и Серенай на снимки и да се щракнем с тях  Naughty   Hug 

Последна редакция: чт, 21 мар 2013, 16:58 от дениии

# 449
  • София
И какво излиза- да не е кльощава, да е около 1,70м, да няма пъстри очи, да се облича както иска, но когато излиза с него. Иначе да не се облича предизвикателно, когато е без него. Горе-долу се доближава до мисленето на турските мъже (с малки изключения)   Simple Smile
Ново 20, Rolling Eyes като бял ден си спомням в момента, че беше казал, че не иска момичето до него да ходи с къси поли, да не се гримирва а да е естествена, да не е прекалено висока, да е с умен поглед, да е с благ характер, да е здраво стъпила на земята и т.н.
Ми така е, ще се объркваме като дава противоречиви сигнали към зрителите, а може и да е целенасочено.
Та той беше обещал за миналия Свети Валентин да съобщи и покаже пред всички любимата си и накрая се изниза по терлици, затова докато не видя с очите си, това кой какво казва и пише, дори и самия той да е, не вярвам, станах Тома неверни покрай неговити противоречиви изказвания.

викаш, да му нямаме вяра  Simple Smile Утре може да се окаже с русо миньонче с пъстри очи под ръка  Wink

Общи условия

Активация на акаунт