Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 55~

• 33 056
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте! Аз малко рано, ама довечара не знам дали ще стигна, та да ви почерпя малко от сега, че дечко днес става на 1!!!
Скрит текст:

Mamma_Tz ,да ти е живо и здраво детенцето!За теб
Щастливо и безгрижно детство !Весел празник!

На Чаaтай всички цветове му отиват. Simple Smile  

Последна редакция: чт, 21 мар 2013, 14:21 от лава

# 391
Иве, с тези описания на Чаги ще ме накараш и аз да се загледам по него  Joy  Laughing

Joy  Joy
и аз уж към Халил точа зъби,ама Ива с тези устни туй унуй и падам по Ча   rotfImbo

# 392
Аз викам този път да е филм а не сериял и Хазал да е повече страстна и сцените с целувките като в 44 епизод  и повече страст да има стига се е правила на културна на никому не му е нужна чак толкова свенливост и плахост. Може и да са станали капризни зрителите в Турция. Но лично моето мнение че трябваше да не започват 3 сезон тъй като можеха да останат малко в почивка и като Хазал и останалите актьори приключат с серияли и филми да снимат 3 сезон ама алчноста до къде стига но аз имам и друго съмнение че просто искаха да издигнат като звезда Гизем при това на гърба на Чаги може би са си помислели тъй като един вид ХАЗАЛ го издигна един вид през тези два сезона са си помислели че като той е харесван вече от всички ще спомогне за издигането на актриса като Гизем да стане по известна  от Хазал може би или Берен ама не се е получило.И ще кажа защо според мен.Защото Чаги и Хазал се допълваха взаимно още в началото имаше онази искрица която се превърна в пламък или по скоро в огън аз не видях къде в ПЕ Гизем го допълва и го кара да гори.Лично мое мнение не искам да обидя никой от вас или тези който харесват актрисата нямам против нея нищо просто това е моята гледна точка за случилото си.

# 393
  • Някъде там
Почти всяка втора жена твърди, че е силна. Също както всеки втори мъж твърди и си вярва, че е истински мъжкар.
Скрит текст:
Но това че можеш сама да си изкарваш прехраната, да си смениш крушката, да се грижиш за себе си и да сдържиш сълзите си пред мъж, не те прави силна жена! Още по-малко мъжко момиче! Защото, миличка..

Когато мъж нарани силната жена тя продължава напред.Не разгласява на всичките си приятелки каква героиня е, не публикува десетки постове във Facebook от типа: „Да се смееш, докато сърцето ти плаче – това е истинската сила!” или „За да започнеш начисто, първо трябва да се отървеш от боклуците в живота си!”

Силната жена не се срамува да плаче. Но, когато го прави не търси глупави оправдания за сълзите си. Не се тупа в гърдите колко независима и самодостатъчна е всъщност. Защото силната жена е достатъчно силна да приеме женската си слабост! И да признае, че не е свръхчовек!

Силната жена никога, абсолютно никога не съжалява за грешките си! Тя им се наслаждава и… се поучава.

Силната жена не парадира с достойнствата и успехите си! Не говори за тях, не ги натрапва, защото знае, че ако наистина ги притежава, те ще са очевадни, а не – обясними!

Силната жена не крие слабите си места. Тя ги използва за примамка!

Силната жена не се опитва да се промени, а да се усъвършенства! Но силната жена не копира поведението на други. Тя не е имитатор, а играч със собствен стил, който непрекъснато развива!

Силната жена осъзнава какво излишно губене на време и усилия е да бъде силна жена, когато перфектно се справя с това да е просто… Жена!
С какво се отличава силната жена?
Силната жена е достатъчно силна да приеме женската си слабост!

просто не се стърпях и ви го споделям.... Hug

smile3521

Ех тези очи зелени много ги харесвам  Mr. Green, защото и моите са такива  Mr. Green

Иве добре, че не си прочела вчера постовете Simple Smile

# 394
Иве, с тези описания на Чаги ще ме накараш и аз да се загледам по него  Joy  Laughing
Joy Joy Joy
Днес сте много романтично настроени, страхотни сте, ние жените имаме и такива моменти, в който обичта и нежността преливат в нас, но понякога и плачем по различни поводи, или без причина.
Иве, много ми хареса публикуваното в скрития текст.
Даааа, жената трябва да е просто жена, в това е сила тай.
Скрит текст:
Защо плачат жените?
Малко момченце видяло майка си с насълзени очи и учудено я попитало:
- Мамо, какво ти е, защо плачеш?
- Защото... съм жена! - отговорила му само тя.
- Но защо, не разбирам... - настоявало детето. А майката само го прегърнала нежно и тихичко прошепнала:
- И никога няма да разбереш...
По-късно малкото момче попитало баща си:
- Тате, защо мама сякаш плаче без причина?
- Всички жени плачат без причина, синко... - само това успял да обясни баща му.
Малкото момче пораснало и станало мъж. Но дори тогава продължавал да се чуди, защо плачат жените. Най-накрая попитал Господ:
- Господи, кажи ми, моля те, защо жените плачат толкова лесно?
А Господ се усмихнал и отвърнал:
- Когато създавах Жената, тя трябваше да е различна и много специална.
Затова направих раменете й достатъчно силни, да поемат тежестта на целия свят, и въпреки това достатъчно нежни, за да даряват удобство...
Дадох й вътрешна сила, да издържи раждането на дете и отхвърлянето, което много пъти идва от децата й...
Дадох й твърдост, която й позволява да продължи напред, дори когато другите се отказват и да се грижи за семейството си, дори в най-тежките моменти на болест и изтощение, без да се оплаква от всичко това...
Дадох й чувствителност, да обича децата си, каквото и да се случи и въпреки всички обстоятелства, дори когато те са я е наранили много...
Дадох й нужната сила, да помага на мъжа си да преодолее грешките си и я създадох от неговото ребро, за да защити тя сърцето му...
Дадох й мъдрост, за да знае, че добрият съпруг никога не би наранил жена си, но понякога проверява нейната сила и изпитва решението й тя да бъде непоколебимо до него...
И накрая, дадох й сълза, под която да се приюти. Това е нейно уникално право и тя може да го използва винаги, когато почувства такава необходимост...
- Виждаш ли, сине - завършил накрая Господ - красотата на Жената не е нито в дрехите, които тя носи, нито във фигурата, която има или в начина, по който сресва косата си... Красотата на Жената е скрита в очите й, а те са пътят към сърцето й - мястото, където тя носи любовта...
http://www.pozitivnoto.info/2008/03/zashto-plachat-jenite.html

Скрит текст:
А това е част от стихотворение, което помня от детството си, но съм забравила автора/авторката.
.....................
Бъди нежна и добра,
каквато трябва да бъде всяка жена,
на птица в утрото се превърни,
но никога едно недей забравя,
завинаги жена си остани,
защото всичко си тогава.
....................

# 395
Ето това означава да уважават страната ни!!! Българският език е много труден език, но евала на момичето  Heart Eyes
http://vbox7.com/play:m0358e82
Мерси Капризче, Ива!   bouquet

Ех, тия бели гащи ви полудиха бе! Сигурно и неговите така,някой ден в рамка на търг ще се продават:
Скрит текст:

smile3521  smile3508

Наде Нали знаеш песента само да те гепна белите ти гащи аз ще цепна  Mr. Green
по принцип нас българите не ни цакат за нищо,но от към музиката са ни признали  Heart Eyes

# 396
Тиесто  Heart Eyes

# 397
Очите на Хазал в момента на изтрела бяха много искрени и най-вече сълзите и просто разплаква.
http://www.youtube.com/watch?v=F3wI_SRFYxI
http://www.youtube.com/watch?v=eaQqMVGyUjs
http://www.youtube.com/watch?v=K4DVAeJmFfI
http://www.youtube.com/watch?v=Cn218DsQwYI
http://www.youtube.com/watch?v=i9jpTHquogM
Правеха клип с тази песен от събора на БМВ.Ако не се лъжа.

# 398
Здравейте! Аз малко рано, ама довечара не знам дали ще стигна, та да ви почерпя малко от сега, че дечко днес става на 1!!!
Скрит текст:

Mamma_Tz ,да ти е живо и здраво детенцето!За теб
Щастливо и безгрижно детство !Весел празник!

На Чаaтай всички цветове му отиват. Simple Smile  
Мерси Лава!
Абе за туй лилавичко мога да поспоря малко, много ми е блед с него.

Релаксчето, изгоря, сега, акто чуе Халичо, че е загледала Чаги не знам кво ще прави!

Истината, е че загледах филма, заради Ча, но после някакси историята го измести и започнах да ги харесвам много, като двойка,а не него, като мъж.

# 399
За мен Хазал е с най-прекрасните очи от турските актриси, които съм виждала и познавам визуално, веднъж са зелени, друг път синеят, на моменти сивеят, чара й е именно в тях.
Загледах сериала от шести епизод по турската и то съвсем случайно(в последствие изгледах и предходните серии), но заради познатото лице на Хазал от българския екран, Чаги до този момент не го и знаех кой е.

# 400
  • София
Neidjal, кой е на втората снимка с балона? И той е много симпатичен  Peace

# 401
Почти всяка втора жена твърди, че е силна. Също както всеки втори мъж твърди и си вярва, че е истински мъжкар.
Скрит текст:
Но това че можеш сама да си изкарваш прехраната, да си смениш крушката, да се грижиш за себе си и да сдържиш сълзите си пред мъж, не те прави силна жена! Още по-малко мъжко момиче! Защото, миличка..

Когато мъж нарани силната жена тя продължава напред.Не разгласява на всичките си приятелки каква героиня е, не публикува десетки постове във Facebook от типа: „Да се смееш, докато сърцето ти плаче – това е истинската сила!” или „За да започнеш начисто, първо трябва да се отървеш от боклуците в живота си!”

Силната жена не се срамува да плаче. Но, когато го прави не търси глупави оправдания за сълзите си. Не се тупа в гърдите колко независима и самодостатъчна е всъщност. Защото силната жена е достатъчно силна да приеме женската си слабост! И да признае, че не е свръхчовек!

Силната жена никога, абсолютно никога не съжалява за грешките си! Тя им се наслаждава и… се поучава.

Силната жена не парадира с достойнствата и успехите си! Не говори за тях, не ги натрапва, защото знае, че ако наистина ги притежава, те ще са очевадни, а не – обясними!

Силната жена не крие слабите си места. Тя ги използва за примамка!

Силната жена не се опитва да се промени, а да се усъвършенства! Но силната жена не копира поведението на други. Тя не е имитатор, а играч със собствен стил, който непрекъснато развива!

Силната жена осъзнава какво излишно губене на време и усилия е да бъде силна жена, когато перфектно се справя с това да е просто… Жена!
С какво се отличава силната жена?
Силната жена е достатъчно силна да приеме женската си слабост!

просто не се стърпях и ви го споделям.... Hug

newsm10

Ех тези очи зелени много ги харесвам  Mr. Green, защото и моите са такива  Mr. Green

В едно интервю Чаги не казваше ли, че НЕ харесва шарените очи (сини и зелени)  newsm78
Нещо май си противоречи това момче - думи и реалност нещо се размиват.

smile3510 Mamma_Tz да ви е живо и здраво малкото бонбонче, само радост и щастливи мигове да ви носи и един ден да поразява женските сърца като Чаги.
Това са едни от най-хубавите мигове в живота на човек, особено първия РД е чакан с голямо нетърпение.
Да посрещате още много, много РД заедно!

# 402
missence, пише, че е Zayn Malik, но кой е, какъв е, не зная.
Джейда с майка си.
Ceyda Ateş ve Annesi.

От фейс страницата и коментара над снимката е-точно така. Бреееей, те чак сега съзряха това, което Вие отдавна разбрахте.

# 403
Манка, имам спомен, че Чаги казваше, че точно такива очи харесва и много често описваше вида на момичето, което би искал до себе си, все едно описваше изцяло Хазал. Иначе съм го засичала в други изказвания, че си противоречи, явно все още не се е ошлайфал как да се държи и какво да говори пред камерите.

# 404
  • София
missence, пише, че е Zayn Malik, но кой е, какъв е, не зная.
...

ясно, не е известен явно, но е доста симпатичен  Peace
Джейда ми харесва повече руса, може би, защото така свикнах да я гледам  Peace М/у другото характер като Ханде трудно се играе, Дж. се справя чудесно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт