Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 55~

• 33 061
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ооо това щеше да е интересно или пък ако беше харесал Фериа да започне и за това да води битки с Емирчо  Mr. Green
Stop  аа не вече много щяха да му станат,с кой по напред щеше да се бие #2gunfire #2gunfire

# 646
# 647

Юнал ви се обяснява.

# 648
  • София

Видяла е Явуз да идва.

ееееее  rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao

Ирка е тогава вече щеше да стане мармалад ама какво той нали е мафиозо  Joy

# 649
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Скрит текст:
Добър Вечер!
(надявам се така да не ми липсват първите седем години, след като вече съм ви поздравила)
На момичето, което не слага запетайки и няма проблем с това мога да  кажа, че няма начин да ми липсват първите седем години, но не съм сигурна за нейните 12 години в училище. ( Нали все пак това ни учат най- напред.)
А на момичетата които превеждат мога да изкажа моите най- искрени БЛАГОДАРНОСТИ за трудът които полагат!

Скрит текст:
Мислех да пропусна това писание, но нещо тонът ти не ми хареса, и затова ще се включа.

Аз също съм от скоро във форума и честно да си кажа много се забавлявам с вас, момичета Hug.
Тук научих много неща за филма, благодарение на вас изгледах много серии и от втори сезон (преведените). Разбрах основни неща и от непреведените серии, благодарение на диалозите от тях, които публикувате. Благодаря ви за това.  smile3525

Има едно девойче, което наистина е скарано с всякакви препинателни знаци и трудно се чете, но това определено не е Ирка (отварям скоба, че не познавам Ирка). По едно време се чудех дали да не й кажа, но после реших, че всеки с мненията си и начина си на писане показва на всички останали и нивото си на грамотност, нещо като визитна картичка. А и нали не сме в литературен форум все пак.

Скрит текст:
Уважавам мнението на всички, но не мога да се съглася с подобно арогантно, при това неграмотно нахлуване в приятната ни тема.

С риск да съм пропуснала някой препинателен знак по-нагоре, ще кажа, че само в последното си  изречение e40o0o си направила ....... грешки:
[/color]

"А на момичетата, които превеждат, мога да изкажа моите най- искрени БЛАГОДАРНОСТИ за трудъта, коЙто полагат!"

най- напред; най- искрени - мен не са ме учили да оставям интервал след тирето в превъзходната степен.

Аз изброих само 6 грешки.

Хубаво е, когато човек има претенции, да има покритие.

Страхотен пост  Peace
Това девойче да не съм аз гледай как се притесних  Laughing

# 650
Добър Вечер!
(надявам се така да не ми липсват първите седем години, след като вече съм ви поздравила)
На момичето, което не слага запетайки и няма проблем с това мога да  кажа, че няма начин да ми липсват първите седем години, но не съм сигурна за нейните 12 години в училище. ( Нали все пак това ни учат най- напред.)
А на момичетата които превеждат мога да изкажа моите най- искрени БЛАГОДАРНОСТИ за трудът които полагат!

Мислех да пропусна това писание, но нещо тонът ти не ми хареса, и затова ще се включа.

Аз също съм от скоро във форума и честно да си кажа много се забавлявам с вас, момичета Hug.
Тук научих много неща за филма, благодарение на вас изгледах много серии и от втори сезон (преведените). Разбрах основни неща и от непреведените серии, благодарение на диалозите от тях, които публикувате. Благодаря ви за това.  smile3525

Има едно девойче, което наистина е скарано с всякакви препинателни знаци и трудно се чете, но това определено не е Ирка (отварям скоба, че не познавам Ирка). По едно време се чудех дали да не й кажа, но после реших, че всеки с мненията си и начина си на писане показва на всички останали и нивото си на грамотност, нещо като визитна картичка. А и нали не сме в литературен форум все пак.

Уважавам мнението на всички, но не мога да се съглася с подобно арогантно, при това неграмотно нахлуване в приятната ни тема.

С риск да съм пропуснала някой препинателен знак по-нагоре, ще кажа, че само в последното си  изречение e40o0o си направила ....... грешки:

"А на момичетата, които превеждат, мога да изкажа моите най- искрени БЛАГОДАРНОСТИ за трудъта, коЙто полагат!"

най- напред; най- искрени - мен не са ме учили да оставям интервал след тирето в превъзходната степен.

Благодаря за поправката!

# 651
НадуФка, благодаря за бързия отговор и за разяснението  Hug  Ще дръпна това, което има качено от първа страница и ще следя темата.  Simple Smile

# 652

Аз съм скарана Mr. Greenи то защото ми омръзна да обръщам от бг на англ заради тях Laughingи после забравям и почвам да си пиша едни с англ букви Laughingтрия и пак на ново с бг #Crazyтова е мойто оправдание Laughing

# 653

Видяла е Явуз да идва.
това трябва да е леля Хатидже на младини от дъвка е взела да рупа сливи на старини   newsm78

# 654
НадуФка, благодаря за бързия отговор и за разяснението  Hug  Ще дръпна това, което има качено от първа страница и ще следя темата.  Simple Smile
Hug Peace

# 655

Едже казва на Фериха да и дойде.

# 656
На мен Явуз ми хареса като персонаж/и не само/.Човек ,който знае възможностите си,проницателен и без удари под кръста.Харесвам бойците в открит двубой.Освен това е традиционалист,което е още един плюс за него.А наш Емко се правеше на мъж да пази кривозъбата,вместо да обърне повече внимание на жена си.

# 657

Фериха говори с Едже.

# 658
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
Добър Вечер!

Скрит текст:

Тук научих много неща за филма, благодарение на вас изгледах много серии и от втори сезон (преведените). Разбрах основни неща и от непреведените серии, благодарение на диалозите от тях, които публикувате. Благодаря ви за това.  smile3525

Скрит текст:

С риск да съм пропуснала някой препинателен знак по-нагоре, ще кажа, че само в последното си  изречение e40o0o си направила ....... грешки:
[/color]

Страхотен пост  Peace
Това девойче да не съм аз гледай как се притесних  Laughing

Недей се издава де,с връзки ли ги взе първите 12 години Hug Hug Hug Да наистина поста е 6 точки,преди да хвърлиш кал по другите, първо виж дали твоите ръце са чисти Peace

# 659
  • София
На мен Явуз ми хареса като персонаж/и не само/.Човек ,който знае възможностите си,проницателен и без удари под кръста.Харесвам бойците в открит двубой.Освен това е традиционалист,което е още един плюс за него.А наш Емко се правеше на мъж да пази кривозъбата,вместо да обърне повече внимание на жена си.

newsm10 дам дам така си е и мен ме дразни, че много го защитава тоя крокозавър  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт