Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 55~

• 32 947
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
другарче от лудницата той затва избягал  Mr. Green

# 676
# 677
  • в подножието на планината

Релаксче, Hug честита вампирска премяна!

# 678
# 679
# 680
  • У Диспансера ...♥♥♥
Корай когато Айсун го пита за Емир.Мен пък всички ме разбраха каква съм нграмотница Mr. Green Mr. Green

# 681

Релаксче, Hug честита вампирска премяна!
благодаря  Hug   Flutter  Twisted Evil

# 682
# 683
  • в подножието на планината

Майната му Laughingживота е кратък за да се нервираме за такива глупости Laughingаз си го преместих в другия крачол вече Mr. Green

Клоди, Hug ще ме умориш... Joy кое е това дето го премести в другия крачол.... Mr. Green

# 684
Корай когато Айсун го пита за Емир.Мен пък всички ме разбраха каква съм нграмотница Mr. Green Mr. Green
  hahaha мушморок

# 685
Прансу:

Фериха:

Joy

# 686
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Don't judge... по добре ми звучи на англиски....

# 687

Майната му Laughingживота е кратък за да се нервираме за такива глупости Laughingаз си го преместих в другия крачол вече Mr. Green

Клоди, Hug ще ме умориш... Joy кое е това дето го премести в другия крачол.... Mr. Green
инструмента  Mr. Green

# 688
  • У Диспансера ...♥♥♥

аз пък ги сменям,ляв,десен,ляв ,десен,трябва да има разнообразие Joy Joy

# 689

Има едно девойче, което наистина е скарано с всякакви препинателни знаци и трудно се чете, но това определено не е Ирка (отварям скоба, че не познавам Ирка). По едно време се чудех дали да не й кажа, но после реших, че всеки с мненията си и начина си на писане показва на всички останали и нивото си на грамотност, нещо като визитна картичка. А и нали не сме в литературен форум все пак.

Аз съм скарана Mr. Greenи то защото ми омръзна да обръщам от бг на англ заради тях Laughingи после забравям и почвам да си пиша едни с англ букви Laughingтрия и пак на ново с бг #Crazyтова е мойто оправдание Laughing

Ех, дадох ви тема за размисъл - сега ще се изпокарате коя е девойката. Мисля, че тя сама ще се разпознае (дано) Simple Smile

Ще ви разочаровам, ама .... нито си ти Ренка, нито лудостчето (май започнах да фамилиарнича).

Ренка, на тебе мога да кажа само голямо БЛАГОДАРЯ за темите, в които ни приютяваш и затова, че поддържаш линковете актуални   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт