Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения – Тема 4

• 36 384
  • 805
  •   1
Отговори
# 705
В матката няма нищо Sad отиди на друг лекар да те види.

# 706
Доста е размазана снимката....кървене имаш ли. Задължително кръвен направи.

# 707
Руми, ако утре няма М, може да препикаеш един тест! Peace Ако теста е бил + на 24, значи О може да е била на 25 или 26 май, така че ще отчете. Достатъчно време е минало след О, и си мисля, че ще имаш  EFP.

Уви, тази сутрин бях изненадана неприятно ...

# 708
Здравейте, момичета! От скоро ви чета, а сега се решавам и да пиша. С приятеля ми сме от 5г. заедно и на 8-ми решихме, че вече сме готови за бебче и ще правим опити. От тогава чета всичко написано от вас, доколкото мога, разбира се. Наистина сте много полезни на нас - тепърва встъпващите в тези непознати територии Simple Smile По изчисления овулацията ми е следвало да бъде на 6-ти, но цикълът ми не е от най-редовните, та допускам, че е абсолютно възможно да е била и на 8-ми /какъв късмет би било/. Вчера и днес се чувствам ужасно уморена, постоянно ми се спи, гърдите ме болят, а от час ми  се и гади. Не знам дали да го отдавам на това, че ако нищо не се е получило, М. би трябвало да ми дойде след седмица, или е възможно да са симптоми /или просто много ми се иска да е станало така бързо и лесно/? Струва ми се твърде рано да усещам нещо, но затова питам вас - по-опитните. Благодаря на всички предварително и моля да бъдете по-снизходителни към новобранците /визирам себе си Mr. Green/   bouquet

# 709
По принцип е рано за симптоми още.

# 710
Така е. Но е изключително странно, защото и повръщах вече, а не ми се е случвало от много години. Надявам се само да не се разболявам и от там да идва всичко  Cry
Благодаря все пак за бързия отговор!

# 711
Здравейте на всички настоящи и бъдещи мами и успех на останалите в бебеправенето!  Simple Smile Отдавна следя темата с интерес и научих доста важни и интересни неща свързани с опитите за забременяване! Hug
Очаквам с нетърпение 15.05., датата на която е следващия ми МЦ и най-после да видя  EFP!!!
Стискайте палци  Praynig

# 712
Така е. Но е изключително странно, защото и повръщах вече, а не ми се е случвало от много години. Надявам се само да не се разболявам и от там да идва всичко  Cry

Пожелавам ти да си бременна, но от всичко изброено и то толкова рано не могат да се правят валидни заключения. Често когато жените знаят, че има вероятност да са бременни, започват да се вглеждат в тялото си и "откриват" най-различни "странни" симптоми, които не са забелязвали по-рано, просто защото не са им обръщали внимание.

# 713

На този етап дори да е имало оплождане все още няма имплантиране ( настъпва около 7-10 дена след овулацията) така че всички симптоми са плод на въображението ти Simple Smile докато няма имлантиране дефакто няма и бременост Wink

# 714
Не са плод на въображението ми, но явно са плод на нещо друго... Благодаря за отговорите! Надявам се все пак да дойде и добрата новина скоро Simple Smile

# 715
  • София
Човек от самовнушение и мнима бременност може да си докара- да има липса на цикъл и растящ корем...с всички симптоми на бременността Party

# 716
Човек от самовнушение и мнима бременност може да си докара- да има липса на цикъл и растящ корем...с всички симптоми на бременността Party
Peace

# 717
  • пловдив
здравейте отново и от мен, при мен зацапването вече го  няма болките спряха, от време на време съвсем леки. На лекар още не съм ходила, че тъкмо когато бях решила да отида и всичко се успокои. Закъснението ми е 10 дни, а тази седмица съм отпускар и ми се искаше да отида, колкото се може по - скоро, но като ви чета май е рано още. Лошото е, че като имах леко кървене и болки ми минаха, какви ли не неща през главата от извънматочна до кисти и какво ли още не, и сега като чета за това момиче с предполагаемите кисти и мозъка ми се изпържи пак. На нея ще й кажа само да се успокои и както са писали и другите момичета задължително да потърси второ та и трето мнение, ако се наложи. Успех.

# 718
  • София
При 10 дни закъснение вече е време за преглед! Аз отидох на седмица.

# 719
  • пловдив
За мен това ще е втора бременност, ако дай боже всичко е наред, но много от нещата от първата не си спомням с точност, е минали са 8 години, но е странно, аз помня като слон по принцип, но наистина ми се губят някои. Та казваш не е рано, то днес няма да мога, че съм с малкия, но утре ще съм на линия за преглед и без това вече нямам никакво търпение. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт