Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения – Тема 4

• 36 392
  • 805
  •   1
Отговори
# 675
Търсих и не успях да намеря тема .. След като сме видели две черти на теста: Кога е добре да се посети гинеколог ?

Ехеее, първо честито!  babyuu Поне 2 седмици изчакай за да се види ясно, а и сърчице може да се види след 6г.с.. Очакваме те в отчетната темичка за Януари!

# 676
Честито и от мен на позабременелите момичета!!  Hug Дано донесете късмет и на нас чакащите  Praynig

# 677
  • пловдив
снощи направих тест  EFP и много се зарадвах, не разбрах само, защо да не ходя на лекар, все пак зацапването все още го има и ми е малко притеснено. От време на време има леки болки ниско долу и повече от лявата страна, корема ми е така подут и напрегнат, като пред мензис. Знам, че е още рано и нищо няма да се види, но все пак newsm78. При първата ми бременност такова нещо нямаше, само редките нормалните болежки  заради захващането на сакчето, но такова напрежение, такова зацапване  no

# 678
снощи направих тест  EFP и много се зарадвах, не разбрах само, защо да не ходя на лекар, все пак зацапването все още го има и ми е малко притеснено. От време на време има леки болки ниско долу и повече от лявата страна, корема ми е така подут и напрегнат, като пред мензис. Знам, че е още рано и нищо няма да се види, но все пак newsm78. При първата ми бременност такова нещо нямаше, само редките нормалните болежки  заради захващането на сакчето, но такова напрежение, такова зацапване  no

Ако има кръвотечение, силни болки или зацапване трябва  да се види от лекар, независмо колко е рано!  Hug Дано да няма повод за притеснение!

# 679
Здравейте на всички!От скоро с приятелят ми правим опити (по точно от 15-ти миналият месец)!
Доста информация изчетох от форума, която ми беше доста полезна!
И така миналият месец ми дойде на 12-ти и ми продължи 2-3 дена!И след това сме правили опити всеки ден без пропуск (приятелят ми е моряк и тъкмо се беше върнал на 14-ти  Heart Eyes)
и така по мои изчисления трябваше да ми дойде на 6-ти понеже цикълът ми е около 25 дена, вече сме 9-ти а от него няма и следа , само гадни предместруални болки ниско в корема  рано сутрин, надути гърди и това е!!Правих си два теста единият беше много рано и беше отрицателен, вторият го правих на 7-ми и пак беше отрицателен, но четох една тема в която се разказваше точно за това че , хората имат бебета след отрицателни тестове!!(дано и при мен е така Crazy)Ще изчакам още някой и друг ден и пак ще си направя тест и ако не ми дойде , другата седмица смятам да ходя на доктор!Така че стискайте палциии tooth Two Hearts

# 680
# 681
Може да има забременяване след отрицателен тест ако има късна овулация. Ако беше следила овулация можехме да ти кажем по точно а така само можем да гадаем, а и не всеки месец има овулация. Дано те споходи късмета на начинаещите и стане от първи път Simple Smile

# 682
Привет на всички кандидат мами. Днес е най-хубавия ми ден. Тази сутрин си направих тест и видях EFP Тестовата чертичка беше силно изразена и имам закъснение от 2 дни. Много се вълнувам и в същото време съм много объркана. Предстои ми в следващите 2 седмици да пътувам командировка и няма да имам възможност да отида на лекар, това ще може да се случи едва в края на месеца.  PraynigМоля се всичко да е наред. Дайте ми съвет какво да правя или да не правя (пия фолиева киселина от около година) и спрях кафето. Благодаря ви предварително.  bouquet

# 683
Момичета,ако имам нередовен цикъл и последните ми дати на МЦ са 22.02/18.03/12.04,кои са ми възможните дни за забременяване? Все още не ми е дошло и съм притеснена.

# 684
Десита бонита, честита бременност! За лекар е още рано, поне след 10 дни закъснение. В края на месеца е ОК също! Hug

Момичета,ако имам нередовен цикъл и последните ми дати на МЦ са 22.02/18.03/12.04,кои са ми възможните дни за забременяване? Все още не ми е дошло и съм притеснена.

Скъпа, ние тук не можем да кажем кога можеш да заченеш! Mr. Green Ако си притеснена си направи тест, ще покаже ако има нещо! Peace Като гледам цикъла ти е къс, около 26 дни някъде! Ако целиш бебеправене, отиди на ФК, там е най-точно, или поне мери БТ в комбинация с тестове за овулация! Успех! Peace

# 685

Дати не мога да кажа, но на мен последния М ми беше на 09,04 и имах положителен тест за овулация/до колкото може да се разчита че е щяло да има овулация/ на 24,04. И на мен все още не ми е дошло и цикълът ми е нередовен, но все пак около 28 дни

# 686
  • Varna

и аз стискам палци - дано да се е получило ... а на останалите мами с добри новини - лека бременност  Hug  bouquet Hug

# 687
Руми, ако утре няма М, може да препикаеш един тест! Peace Ако теста е бил + на 24, значи О може да е била на 25 или 26 май, така че ще отчете. Достатъчно време е минало след О, и си мисля, че ще имаш  EFP.

# 688
Момичета моля и аз за едно палчета... утре ми е датата на лелята  ooooh! аз си имам едни големи гърди както никога до сега и едно гадене към острите миризми и понеже съм си нетърпелива а датата на О беше на 27 и си поработихме здраво утре вече смятам да си препикая едно тестче да видим ще се зарадвам ли....  newsm78

VKazakova  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed  Praynig Praynig Praynig с теб сме!!!!

desita bonita честита бременност и леко бременеене мила  Hug Hug

# 689
Здравейте, не знам дали точно тук е темата свързана с моя проблем, но ще съм благодарна да получа някакви предположения и съвети. Много съм отчаяна.
Направих си тест за бременност, да бъдем точни - 3бр от различни марки и всичките се оказаха положителни при 8 дни закъснение на цикъла.Изчаках 5 дни, за да бъде закъснението 2 седмици и отидох на гинеколог. При преглед с 4d ехограф не видя бременност. Каза, че няма никакви следи от бременност, но всички симптоми са на лице - положителни тестове, уголемяване на гърдите, гадене, напрежение в яйчниците, промяна във вкуса на някои храни. В отговор на това - оказа се , че имам 38 мм киста в десния яйчник и неговото обяснение е , че може би тя е виновника за симптомите на бременност. Предписа ми Утрогестан, за да се опита да намали размерите на кистата. Даде ми ясно да разбера, че вероятността да съм бременна е минимална, граничеща до нулева и всичко е свързано с кистата.Според Вас, макар и да е добър гинеколога, мога ли да му имам доверие? Наистина ли е възможно тези признаци на бременност да са от кистата?

Общи условия

Активация на акаунт