Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения – Тема 4

• 36 378
  • 805
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Със сигурност не е рано при 10 дни закъснение. Успех!

# 721
Нямах търпение да чакам до сряда и си направих преди малко тест, но за съжаление резултата е  EFN! Sad
Следващия месец отново с опити!  Hug

# 722
Нямах търпение да чакам до сряда и си направих преди малко тест, но за съжаление резултата е  EFN! Sad

Sad  Hug Hug Hug
И аз съм така Simple Smile Днес ми е трети ден закъснение на лелката, но Шуъра е категоричен, че бременност няма.
 Hug Hug Hug Ще се "борим" за другия месец Simple Smile  newsm03 smile3525

# 723
luba_ani, нали казват, че преди закъснението тестът може да е фалшиво отрицателен? Не губи надежда все още.  Simple Smile

# 724
Има още малко надежда. Praynig Толкова много искам чудото да се случи! Като, че ли когато човек започне да се вглъбява в идеята, нещата се случват по-трудно?!  Rolling Eyes

# 725
Здравейте момичета  Hug И аз се включвам към групата на бебеправещите и ще следя с интерес темата ! Дано всичко скоро да се похвалим с  EFP preggo newsm44

# 726
  • Манчестър
Здравейте момичета,да се похваля и аз,днес си направих тест след 3-дневно закъснение и EFP ,искам да попитам нещо- в сряда(08.05) бях на зъболекар тогава все още не знаех че съм бременна .Този зъб ми го правят вече 4 месеца и този ден приключваха с него всеки път ми слагаха упойка защото работеше близо до корена,притеснението ми е дали тази упойка може да  е навредила по някакъв начин на бъдещото ни бебе в такъв ранен етап от развитието му(също така и снимка ми направиха но четох че облъчването е минимално и нямало страшно) : newsm78  ще съм ви благодарна ако може някой да ми отговори Simple Smile 

# 727
Не е навредила упойката.

# 728
За нас бебеправенето започна отново Simple Smile Само дето за първи път откакто имам М., той продължи само 2 дни ... Този месец съм решила да си меря температурата и освен това да правя и тестове за овулация. Не съм много сигурна как да разчета резултатите от меренето на температурата. Ако някой може да помогне с някакво просто правило, ще съм много благодарна.

# 729
Добре си решила Руми! Peace Относно БТ ето тази тема ще ти помогне http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=712335.0 , задай въпросите си там, Денис е много отзивчив човек и ще ти помогне. Успех! Hug

# 730
Добро утро, макар за мен никак да не е добро, тъй като сутринта ми дойде МЦ  Sad
След дни отново с опитите за бебе!  Simple Smile

# 731
  • пловдив
Добро утро, то вече добър ден май ще стане Grinning Следобед съм на лекар и ми е малко сдухано #2gunfire, дано всичко да е наред.
Момичета с по едната чертичка или с МЦ не се отчайвайте, когато най - малко очаквате бебето ще е в коремчетата ви, само спокойно и колкото по - малко го мислите толкова по-бързо ще стане. Прегръщам ви и ви стискам палци другия месец да се появят EFP Hug Hug Hug

# 732
  • гр.София
Аз чакам  утре лелката да дойде....
Дано да ме пропусне  Mr. Green

# 733
Като, че ли когато човек започне да се вглъбява в идеята, нещата се случват по-трудно?!  Rolling Eyes
И на мен така ми се струва! Но не мога да си обясня защо.
И аз вчера не издържах и взех тест Престо, макар че имах още 3 дена до М. И резултат -  EFN То и в момента май не съм много за друго, че ми откриха някакви проблеми Sad Но времето върви...

# 734
Някой да пусне НОВА ТЕМА   Wink

Общи условия

Активация на акаунт