Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения – Тема 4

• 36 340
  • 805
  •   1
Отговори
# 735
Момичета , на много места чета за тази базална температура , и няколко дни подред реших да си я меря . Знам , че там трябва всичко да е много последователно , да не се пропуска ден , да се мери рано сутрин , преди да си станал от леглото , но аз премерих просто ей така да пробвам и няколко дни подред ми е 37,4 , 37,5 - все висока , а очаквам гадната лелка ( закъснява ми с 4 дни ) . Та въпроса ми е , тази базална температура , може ли да е признак на бременност ? Нали уж преди цикъл БТ се понижава ?

# 736
Момичета , на много места чета за тази базална температура , и няколко дни подред реших да си я меря . Знам , че там трябва всичко да е много последователно , да не се пропуска ден , да се мери рано сутрин , преди да си станал от леглото , но аз премерих просто ей така да пробвам и няколко дни подред ми е 37,4 , 37,5 - все висока , а очаквам гадната лелка ( закъснява ми с 4 дни ) . Та въпроса ми е , тази базална температура , може ли да е признак на бременност ? Нали уж преди цикъл БТ се понижава ?

Зависи, може да не се понижи. При всеки е различно, може да падне БТ ден-два след цикъла. Но това мерене не показва нищо все пак, само 2 стойности са и не знам дали за измерени както трябва по правилника! Направи си тест, щом имаш закъснение от 4 дни. Peace

# 737
Правих , но единия беше доста преди да ми закъснее , а втория на първия ден от закъснението . И двата - отицателни , но все още се надявам , че може и да е било рано , за да отчетат тестовете  Praynig Praynig Praynig

# 738
Най-добре направи кръвен, или ако цикъла ти е точен и не закъснява направи утре един уринен. Трябва да отчете при всички положения!  bouquet

# 739
Ами цикълът ми по принцип е точен , но имам чувството , че тази гадна лелка знае , че бебеправим и нарочно ни мъчи . От както сме почнали с опитите , все или ми закъснчва 5 дни , или ми подранява 2 , а досега това не се е случвало .

# 740
  • пловдив
здравейте,
вчера бях на лекар, за съжаление нищо не се видя, има задебеляване на матката, която се е подготвила за плода, но точица не се видя, а толкова се надявах да се успокоя smile3511.
Не знам какъв беше този допотопен ултразвук....даже и в тръбите не се видя нищо, тя май и яйчниците не успя да види. Остана отворен въпроса, предполага, че оплождането е настъпило по-късно, писа в анамнезата извънматочна бременност - неуточнена. Пуснахме кръвен тест и резултата е 553, което отговаря на 2-3 г.седмица. Насрочихме преглед на 18,05,, надявам се до тогава сакчето да е слязло и да се вижда вече. Иначе имам и направление за хоспитализация за всеки случай, ако отново прокървя. Сега пия утрогестан. Дано всичко да е наред, че вече ми е супер напрегнато. #Crazy

# 741
Рано е да се види и с добър ехограф на тази стойност. Минимум 1000, след 3-4 дни ще се види вече, не се кахъри  Peace Wink

# 742
Здравейте момичета !!За съжаление цикълът си ми дойде точно на 28ият ден!Нищо стартираме опитите отново от вчера стискайте палци Praynig

# 743
Здравейте,момичета  Аз отново се включвам,за жалост положителен резултат няма все още,но този месец се случи нещо странно...дойде ми на 5-ти,точно когато трябваше,но без никакви симптоми,нито преди нито по време на М,а при мен са много изразени,болките почват седмица преди датата,след това когато дойде лелката е направо нетърпимо и много обилно и трае поне 6дни....та този път нямах никакви болки или други симптоми,просто едно слабо кафеникаво кървене за 4дни и след като ми свърши се появиха леки болки от време на време в яйчниците както при М и чувствам корема си адски подут,последно бебеправихме на 28.04,а на 27 беше края на фертилните дни...Случвало ли се е на някоя от вас?възможно ли е да става дума за цветна бременност или е здравословен проблем?

# 744
  • пловдив
Здравейте,момичета  Аз отново се включвам,за жалост положителен резултат няма все още,но този месец се случи нещо странно...дойде ми на 5-ти,точно когато трябваше,но без никакви симптоми,нито преди нито по време на М,а при мен са много изразени,болките почват седмица преди датата,след това когато дойде лелката е направо нетърпимо и много обилно и трае поне 6дни....та този път нямах никакви болки или други симптоми,просто едно слабо кафеникаво кървене за 4дни и след като ми свърши се появиха леки болки от време на време в яйчниците както при М и чувствам корема си адски подут,последно бебеправихме на 28.04,а на 27 беше края на фертилните дни...Случвало ли се е на някоя от вас?възможно ли е да става дума за цветна бременност или е здравословен проблем?
При мен беше точно така, само че ми закъсня няколко дни и ми бяха подути гърдите, получих кръвотечение, по скоро няколко капки и после само като ходих до тоалетната да пишкам имаше тъмно кафяво по хартията, така четири дни и ми спря, аз направих тест за бременност и ми излезе положителен. Само, че когато прокървих за първи път имах доста силни болки. Препоръчвам ти да изчакаш няколко дни и да направиш тест, ако не си правила, понеже от написаното не става ясно.

# 745
Кристъл  Айс - няма как да ти кажем какво е, не сме врачки Simple Smile, но има няколко варианта, направи си тест, за да изключиш бременност, възможно е също така да е от времето такъв цикълът ти, последно време много момичета се оплакват от такива МЦта, но щом е еднократно не би трябвало да е нещо притеснително, виж вече, ако продължат така и следващите не е лошо да идеш на доктор, за да те прегледа и даде мнение. Пожелавам ти в най-скоро време да станеш мама!!! Hug
Предполагам другите момичета могат да дадат по-компетентен отговор от мен, но все пак да не те държим в напрежение!!!

# 746
Аз преди малко си направих тест , за съжаление , отново отрицателен   EFN . Вече след 4-5 ден закъснение е много малка вероятността , нивото на хормона да е ниско и теста да не го е отчел нали ?

# 747
  • пловдив
така е, аз направих моя тест на 5 дни закъснение и втората черта беше силно изразена. не знам какво да ти кажа, ако скоро не ти дойде по добре да отидеш на лекар, макар че по това време на мен много често ми закъсняваше преди, имам предвид при смяната на сезоните.

# 748
Според мен самовнушението има много голямо значение. И на мен ми се е случвало със самовнушение да си отложа цикъла 3-4 дена, мислейки, че е "станало нещо". Накрая, като се отпусна и спра да мисля за това, или като мине прекалено много време, идва.  Rolling Eyes

# 749
  • пловдив
определено е така, неограничена и все можеща е човешката мисъл Laughing
за съжаление в тези случаи е малко гадно след това, и аз съм била убедена, че съм забременяла , закъснява ми три дни и хоп посещение, и след това идва разочарованието.

Общи условия

Активация на акаунт